Komu się należał gol numer 4000...?
- bblackk
- Juventino
Tak, chyba każdy wie że w ostatnim meczu padł gol numer 4000, przed sznasą strzelenia gola z karnego stanął Del Piero, szansy jednak nie wykorzystał, trafiając w poprzeczkę, ale tego szczególnego gola zdobył Di Vaio. Słyszałem wypowiedzi że ten honorowy gol należal się Del Piero, lub Trezeguet'owi, ale moim zdaniem, bardzo dobrze że nie strzelił tego karnego, dzięki temu to Di Vaio strzelił tę bramke, a to własnie on zasługiwał na zdobycie tego gola. Myślę że tym co pokazał w oststnich meczch Juve (i jeszcze pokaże :), w pełni zasłużył na tego gola. Co prawda Del Piero wiele zrobił dla Juve i wiele jeszcze zrobi, ale ten gol nie należał mu się w pełni, bardziej ostatnimi czasy zapracował na niego Di Vaio i uważam że bardzo dobrze, że była przy karnym poprzeczka i Di Vaio zdobył potem bramkę.
Jak wy uważacie czy ten gol należał się Di Vaio, czy może lepiej by bylo jakby zdobył go Del Piero, może Trezeguet, albo Micolli... Jakie jest wasze zdanie ?
Jak wy uważacie czy ten gol należał się Di Vaio, czy może lepiej by bylo jakby zdobył go Del Piero, może Trezeguet, albo Micolli... Jakie jest wasze zdanie ?
- x_men_1988
- Juventino
Nie wiem czemu ludzie wyróżniają pełne liczby typu 100,10000,4000 ... .
Dla mnie to nie ważne który to gol ważne żeby był :-D .
Dla mnie to nie ważne który to gol ważne żeby był :-D .
- Shadow_Alex
- Juventino
a co to za roznica, kto strzeli gola numer 1000 czy 10000000000000, liczy sie bramka a nie kto strzelil, a najlepiej jakby strzelil Buffon:P
Chociaz najbardziej bym sie cieszyl jakby strzelil Zambrotta!!!
Chociaz najbardziej bym sie cieszyl jakby strzelil Zambrotta!!!
Ostatnio zmieniony 18 listopada 2003, 09:38 przez Shadow_Alex, łącznie zmieniany 1 raz.
- Juverulez!
- Juventino
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
A czy to ważne, a pozatym pomśl co mówisz bo powiedziałeś że dobrze że Alex nie strzelił tego karnego, to jest niesprawiedliwe wobec piłkarza.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- MoreLL_FTL
- Juventino
Dla mnie też to obojętne było ale myśle że Alex zasłużył na gola jak każdy inny pozatym gdyby strzelił Del Piero to Di Vaio strzeliłby bramke numer 4001 i otworzyłby nową liczbe... i wtedy Juve by wygrało 2:1... Poprostu wypasssss...
- MoreLL_FTL
- Juventino
A mi się coś pomyliło... Sorkaaa.
Nie 2:1 Tylko 5:1.

- bblackk
- Juventino
Napisałem że dobrze że nie strzelił karnego w perspektywie tego że szanse dostał Di Vaio i to on strzelił gola... A ty mi tu z jakąś niesprawiedliwością... :PADAMJUVENTUSPL pisze:A czy to ważne, a pozatym pomśl co mówisz bo powiedziałeś że dobrze że Alex nie strzelił tego karnego, to jest niesprawiedliwe wobec piłkarza.
- rdk
- Juventino
Najważniejsze, że JUVE wygrało :!: :!: :!: :!: :!: , ale z drugiej strony mi bardzo szkoda, że mój kochany DEL PIERO nie strzelił 4000 bramki
, NO NIC NAJWAŻNIEJSZE, ŻE WYGRALIŚMY :!: :-D
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!