Juventus - Udinese, czyli powrót Alexa
- Martin
- Juventino
Zauwazyliscie ze z Udinese wiaze sie historia Del Piero. To wlasnie w udinese doznal kontuzji ktora go wyeliminowal na tak dlugo. W Udinese tez powrocil do gry... A teraz ponowny powrot i ponownie Udinese
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Johnny777
- Juventino
No fakt... :-D I mam nadzieję że będzie to powrót w wilekim stylu...Może jakaś bramka?...albo dwie?Martin pisze:Zauwazyliscie ze z Udinese wiaze sie historia Del Piero. To wlasnie w udinese doznal kontuzji ktora go wyeliminowal na tak dlugo. W Udinese tez powrocil do gry... A teraz ponowny powrot i ponownie Udinese
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Racja, tego niedało się nie zauważyćMartin pisze:Zauwazyliscie ze z Udinese wiaze sie historia Del Piero. To wlasnie w udinese doznal kontuzji ktora go wyeliminowal na tak dlugo. W Udinese tez powrocil do gry... A teraz ponowny powrot i ponownie Udinese
Liczymy więc na geniusz Alexa w tym meczu. Mam nadzieję, że po tej kontuzji nie będzie potrzebował zbyt wiele czasu aby powrócić do świetnej formy co mu się czasem zdarzało.
Mecz musimy wygrać! Udniese jest do pokonania, niemniej jednak u nich jest zawsze bardzo ciężko. Liczę na bardzo dobre spotkanie!

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja bym chciał żeby Juve wygrało 3-0 a hat-trcka żeby strzelił Alex, to by było piękne.
Ciekawe czy Alex zagra od razu czy wejdzie z ławki.
Ciekawe czy Alex zagra od razu czy wejdzie z ławki.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wedłóg newsa z JP zagra od 1 minuty! :twisted: Jeeeee, liczę na powrót w wielkim stylu :twisted: Oby forma dopisała.ADAMJUVENTUSPL pisze: Ciekawe czy Alex zagra od razu czy wejdzie z ławki.

- x_men_1988
- Juventino
Del Piero zagra od pierwszej minuty - to dobra wiadomość dla kibiców juve , ale niestety problem dla Lippiego co ma zrobić z Di Vaio. Mi wydaje się że skoro Lippi zapowiedzial gre Del Piero od początku to po raz kolejny zastosuje system rotacji i w meczu z Udinese Di Vaio nie wystąpi gdyż bedzie odpoczywał . Lippi z jednej strony może się cieszyć że może przebierać w napastnikach , ale z drugiej strony ma nie mały orzech do zgryzienia . Lippi wierze w twój trenerki instynkt !
- ph1899
- Juventino
Alex bedzie na pewno bardzo zmobilizowany, w koncu to dzien jego urodzin!
Caly klub bedzie chcial sprawic radosc swemu kapitanowi, zwlaszcza ze rywal jest na prawde w tym sezonie słaby. UDINESE jest wg mnie o wiele slabsze nie w sezonie 2002/03 a nawet wtedy JUVE wygrywalo i u siebie i u nich na trudnym terenie. Takie mecze trzeba wygrac jesli Juve chce myslec o mistrzostwie.
Wiecie moze o problemach, kontuzjach w JUVE przed meczem? Jka jest mobilizacja, czy nie zlekcewaza tego spotkania?
Orientuje sie moze ktos o sytuacji w UDINESE, kontuzje, klopoty klubowe?

Wiecie moze o problemach, kontuzjach w JUVE przed meczem? Jka jest mobilizacja, czy nie zlekcewaza tego spotkania?
Orientuje sie moze ktos o sytuacji w UDINESE, kontuzje, klopoty klubowe?
ph1899
- Juventinha
- Qualità Juventina
a ja tez bardzo sie ciesze ze naszz alex wreszcie wraca
juz nie moglam sie doczekac tej chwili:) a teraz poprowqadzi juve do zwyciestwa z uinese, a potem do wygrania lm i scudetto:)