Kto zagra u Włochów ???????????????

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 21:58

Wszędzie mówioł kogo powołał Janas na mecz z włochami ,na forum wszyscy trąbią o biletach i wyjeżdzie na mecz , a czy ktoś wogóle wie czy włosi zagrają ze swoimi gwiazdami cz też przyślą do Polski drugi czy trzeci skład ?
Czy gdzieś pisano o tym kogo powołał lub ma zamiar powółać Trapatoni ???????????

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 22:02

Ja jeszcze sie nie spotkałem ze składem Włochów. Wiem tylko że Polacy mają być w pełnym składzie (pierwsze powołania juz są). Mam nadzieje że Wlosi przyjadą do nas w miare silnym składzie (DUŻO JUVE :D ).

x_men_1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 22:14

Ja też mam nadzieje zobaczyc zawodników juve , szkoda że Del Piero wróci po kontuzji przez co może zostać nie powołany . Mam nadzieje zobaczyć m.in. Buffona , Zambrotte , Tachinardiego , Di Vaio , Maldiniego , Cannavaro , Camoranesiego . Ale obawiam się że Trapatoni wystawi młodych , bo nie będzie ryzykować kontuzji gwiazd w meczu towarzyskim.
Jednak trzeba czekać do pierwszych informacji na temat składu Włochów .

10 Szymon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 22:16

jedenastka Włochów powinna wyglądać tak:
Buffon - Birindelli, Ferrara, Legrottaglie, Pessotto - Camoranesi, Zambrotta, Tacchinardi, Maresca - Di Vaio, Miccoli

na ławie: Iuliano,

krzyzu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 października 2003, 22:16

Kurcze jaki paskudny termin , jak niedobrze , chetnie bym pojechal lae nie ma jak , acos mi sie wydaje ze jezeli nie wylosujemy ich w eliminacjach to niepredko z nimi zagramy znowu........

Forza Italia !
_Jag_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 listopada 2003, 14:34

Chyba trap wysle powolania po niedzielnej kolejce ligi wloskiej. Troche glupio bo chcialem kupic bilet po tym jak ich powola a tak to juz sam nie wiem czy w ogole jechac do wawy bo jak sie okaze ze gra drugi sklad to sie w ogole nie oplaca jechac!!!

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 07 listopada 2003, 17:13

No właśnie. I ja zdecydowałem, że pojadę na ten mecz ale czy są jeszcze bilety? niechcę jechaćw ciemno bo jechcałbym tylko po to by zobaczyć kogoś z moich idoli na żywo. A tak niewiem kogo Trap powołał i co zrobić? :? Ajj ciężko ciężko... :?

Obrazek
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 07 listopada 2003, 21:08

10 Szymon pisze:jedenastka Włochów powinna wyglądać tak:
Buffon - Birindelli, Ferrara, Legrottaglie, Pessotto - Camoranesi, Zambrotta, Tacchinardi, Maresca - Di Vaio, Miccoli

na ławie: Iuliano,
hehe raczej nie :D

Dawniej Virus[Mauro].
_Jag_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 listopada 2003, 22:11

Znalazlem to na www.figc.it (chyba oficjalna strona wloskiego zpn)

ON SUNDAY THE PLAYERS
FOR THE MATCH WITH POLAND
ON THURSDAY THOSE FOR
THE MATCH WITH ROMANIA

On Sunday afternoon, after the league season match, Giovanni Trapattoni will release the names of the players who will take part in the away match against Poland, where the National team will play a friendly match at the Warsaw stadium on Wednesday, November 12th. The head coach will meet with the team late in the evening on Monday in Rome; on Tuesday morning the Azzurri and the Polish national team will have an audience with Pope John Paul II at the Vatican and in the afternoon the team will leave for Warsaw.

Wynika z tego chyba ze powolania beda wyslane po niedzielnej kolejce ligi

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 listopada 2003, 01:29

Na pewno będą dopiero po niedzieli, bo dużo będzie zależało od formy kadrowców, zresztą Trap zawsze robi to na ostatnią chwile, szczególnie na towarzyskie.

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 08 listopada 2003, 11:59

tu nie powinno byc większych niespodzianek, powinine powołać tych co juz powoływał na wcześniejsze mecze, tylko moze nie powołac (raczej na 100%) Del Piero, ale będzie na pewno Miccoli i Marco :D

_Jag_

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 listopada 2003, 19:34

Ogladalem wlasnie RaiUno i podali tam ze z juventusu powolanych jest tylko dwoch pilkarzy: marco i miccoli, nie widzialem dokladnie ale napewno nie zagra buffon legro, zambrotta i chyba camo. Bez sensu chyba nie pojade :evil: :evil: :evil:

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2003, 19:49

szlag mnie trafil i krew zalała !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obrazek

21 zawodników powołał trener piłkarskiej reprezentacji Włoch Giovanni Trapattoni na towarzyski mecz z Polską, który w środę rozegrany zostanie w Warszawie. Włosi do Polski przylecą we wtorek po południu.

Kadra Włoch:

bramkarze: Christian Abbiati (AC Milan), Francesco Toldo (Inter Mediolan);

obrońcy: Fabio Cannavaro (Inter Mediolan), Matteo Ferrari (Parma), Fabio Grosso (Perugia), Marco Materazzi (Inter Mediolan), Alessandro Nesta (AC Milan), Massimo Oddo (Lazio), Giuseppe Pancaro (AC Milan), Christian Panucci (AS Roma);

pomocnicy: Gennaro Gattuso (AC Milan), Marco Marchionni (Parma), Simone Perrotta (Chievo), Andrea Pirlo (AC Milan), Cristiano Zanetti (Inter Mediolan);

napastnicy: Antonio Cassano (AS Roma), Bernardo Corradi (Lazio), Marco Di Vaio (Juventus), Fabrizio Miccoli (Juventus), Francesco Totti (AS Roma), Christian Vieri (Inter Mediolan).

NO NIEEEEEEEEEEEEEEE JA JADE NA TEN MECZ TYLKO DLA BUFFONA, LEGRO, ZAMBROTTY, CAMORANESIEGO, DI VAIO I MICCOLIEGO A TO TYLKO CI DWAJ OSTATNI POWOŁANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A BUFFON TO CO ??????????????

NO KURDE ZAŁAMAŁEM SIE..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ALE MI HUMOR ZWALIŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAK MI SŁÓW..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ostatnio zmieniony 09 listopada 2003, 22:20 przez BIGGI, łącznie zmieniany 3 razy.

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 09 listopada 2003, 19:53

dziwne te powołania...ale po co im 6 napastników :?: myśleże Miccoli i Marco zagraja w I składzie, troche duzo jest z Interu, po ostatnich wynikach :?
P.S nawet dobrze, że nie kupowałem biletu...Polska jeszcze to wygra, jak tylu zawodników jest z ...Milanu :twisted:

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 listopada 2003, 19:55

Trap powołał tylko dwóch zawodników z Juventusu (Di Vaio i Miccoli ) bo do zwyciestwa nad polakami wiecej mu nie potrzeba !!! :D :D :D LOL

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
ODPOWIEDZ