Co sądzicie o Barcelonie?
- Ronaldinho #10
- Juventino
Co sądzicie o moim kochanym klubiku
Wyjdzie w tym roku z kryzysu :oops: wygra Puchar UEFA ??? Oby :?

Visca el Barca !
Visca el Ronaldinho !
Visca el Camp Nou !
Visca el Ronaldinho !
Visca el Camp Nou !
- nookie
- Juventino
Zawaliliscie tamten sezon strasznie...jak nie dojdziecie przynajmniej do final UEFA to wtedy naprawde bedziecie cienaski..bo jestescie chyba najwiekszym zespolem w tym roku..wiec...wszystkiego najlepszego zycze :twisted:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- rdk
- Juventino
No nic, życzę wam powodzenia, może wyjdziecie z tego kryzysu :?
Ale u mnie jest w klasie taki jeden co lubi Barcę, nie lubi JUVE(każdy ma swoje zdanie), ale on stanowczo przesadza, mówi, że to cieniole itp.
A po meczu Barca-JUVE, to go tak wyśmiałem, że aż prawie się popłakał :!: :!: :!: :!:

Ale u mnie jest w klasie taki jeden co lubi Barcę, nie lubi JUVE(każdy ma swoje zdanie), ale on stanowczo przesadza, mówi, że to cieniole itp.
A po meczu Barca-JUVE, to go tak wyśmiałem, że aż prawie się popłakał :!: :!: :!: :!:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Mania
- Juventino
Barcelona to z całą pewnością mój ulubiony hiszpański klub... Bo ogólnie raczej nie przepadam za zespołąmi z tego kraju. W każdym bądź razie zawsze lepsza Barca niż real
Hmm... No cóż, na wyjście z kryzysu jakoś się nie zapowiada, niemniej mnie jest to jak najbardziej obojętne... Byleby tylko ponownie nie wygrał real :evil:
Agnieszka
Hmm... No cóż, na wyjście z kryzysu jakoś się nie zapowiada, niemniej mnie jest to jak najbardziej obojętne... Byleby tylko ponownie nie wygrał real :evil:
Agnieszka
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Co do tego co myślę o Barcelonie to wypowiadać się niebędę. Wiadmo jaka byłaby moja odpowiedź
Nick sam mówi za siebie. Ogólnie to do Barcy jakiś większych pretensji nie mam, wkońcu ostanio nam nic nie namieszali i miło było ich wyeliminować na ich stadionie
Muszę wam powiedzieć szczerze, że Ronaldinho wam zazdroszcze.
Muszę wam powiedzieć szczerze, że Ronaldinho wam zazdroszcze.

- Łukasz.juventihno
- Juventino
zlodzieje jedne ukradly nam ronaldihno.barca to dobra druzyna.napewno nie wygra mistrzostwa hiszpani i puchar uefa
forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
- juve21
- Juventino
A ja powiem tak ,jeśli jakiegoś klubu nienawidze to tylko Barcelone. :twisted: Nawet bardziej niż Real i mam nadzieję że w koncu zbankrutują.A czemu? Na złość memu przyjacielowi 

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- _Jag_
- Juventino
Własciwie to do barcy nic nie mam, za bardzo jej nie lubie ale zawsze lepsza barca niz real:) A poza tym zazdroszcze wam ronaldinho to jest prawdziwy geniusz i powinien grac w najlepszym klubie swiata (czyt. Juventus)