chamstwo cz.2
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Jak już kiedyś mówiłem mój brat jest za Barcą i ostatnio był na czacie podczas meczu Barcy z Mallorką, i Barca wygrywała 3-1, mój brat źle zrozumiał relację na żywo i wpisał że jest 3-2 i zaraz po tym zczęły się komentarze typu: "co ty pier.... " , "wypierd... z tąd", albo "ty kur.. nie pierd... głupot". Później w 90 min Gabri dostał czerwień i to już była pewna informacja i mój brat to powiedział, oczywiście nikt mu nie wierzył i znów wszyscy zaczeli na niego wyklinać, a później jak żeczywiście wszyscy się dowiedzieli że to prawda to nikt nie raczył go nawet przeprosić...
Po tym meczu cieszę się że jestem kibicem Juve bo więkrzość to kulturalni ludzie, i wogóle fajnie się czuje w towarzystwie talkich kibiców jak kibice Juve, a nie takich jak Barcy.
Po tym meczu cieszę się że jestem kibicem Juve bo więkrzość to kulturalni ludzie, i wogóle fajnie się czuje w towarzystwie talkich kibiców jak kibice Juve, a nie takich jak Barcy.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Łukasz.juventihno
- Juventino
bo wszyscy kibice juve to jedna rodzina starszy czy mlodszy chlopak czy dziewczyna
forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
- Łyko
- Qualità Juventino
To prawda JUVE ma świetnych fanów nie to co barca :!: :!: Pamiętacie jak grał Real i Barca jak rzucali kibice barcy w Figo po tym jak przeszedł do realu a w juventusie kulturka 8) 8) Czy ktoś widział aby kibic juve rzucał w Zidana po tym jak juve rozgromił real.................
- BIGGI
- Qualità Juventino
Jakby Zidane przeszedł do Fiorentiny albo Torino to nigdy nic nie wiadomoŁyko pisze:To prawda JUVE ma świetnych fanów nie to co barca :!: :!: Pamiętacie jak grał Real i Barca jak rzucali kibice barcy w Figo po tym jak przeszedł do realu a w juventusie kulturka 8) 8) Czy ktoś widział aby kibic juve rzucał w Zidana po tym jak juve rozgromił real.................
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja tam się nieprzejmujęlosem Twojejgo brata, poprostu źle wybrał i teraz żałuje 8) Niech się wstydzi, że ma takich anty kolegów. Ich problem.
A co do nas, hehe już kilka razy to mówiłem ale powtórzę jeszcze raz. My jesteśmy naprawdę 1 wilką rodziną! To dla mnie ogromy zaszczyt i wielkie szczęście, że mogę do niej należeć
GRAZIE 
A co do nas, hehe już kilka razy to mówiłem ale powtórzę jeszcze raz. My jesteśmy naprawdę 1 wilką rodziną! To dla mnie ogromy zaszczyt i wielkie szczęście, że mogę do niej należeć

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
buuuuuuu straszne u nas by zaraz bana dostał na czacie za wprowadzanie w błąd

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- rdk
- Juventino
Po prostu kibice Barcy już tacy są(mecz Barcy z Realem w tamtym sezonie-no wiecie to z Figo :? )
A co do tego drugiego to my jesteśmy jak jedna rodzina, szanujemy się itp., ale najważniejsze jest to, że kibicujemy najlepszej drużynie na świecie :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
A co do tego drugiego to my jesteśmy jak jedna rodzina, szanujemy się itp., ale najważniejsze jest to, że kibicujemy najlepszej drużynie na świecie :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ronaldinho #10
- Juventino
Ciekawe ja jestem fanem barcy :? A na jekiej stronie był twój brat Visca czy on line
Visca el Barca !
Visca el Ronaldinho !
Visca el Camp Nou !
Visca el Ronaldinho !
Visca el Camp Nou !