Król Strzelców Serie A
- Forza_Juve
 - Juventino

Kto będzie najlepszym strzelecem Serie A w sezonie 2003/2004 ? Why ?

- kouba
 - Qualità Juventino

ja zagłosoweałem na Treze, choć w juve bramki sa rozłożone na całą drużyne, a w taki milanie strzelaja tylko inzaghi i Sheva, więc patrzac tak z góry to będzie to ktoś z milanu, ale umiejętności na pewno ma więcej Treze 

- Maggie Del Piero
 - Qualità Juventina

Wyniki jakby to określić tendencyjne 

Alex ja liczę na ciebie

Alex ja liczę na ciebie
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
						- Dragon
 - Qualità Juventino

- Podziekował: 2 razy
 - Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Ja głosowałem na Treze. Ma niesamowity instynk strzelecki i wogóle. ZAczyna grać na bardzo równym poziomi, już niema słabszych meczy w jego wykonaniu. Strzala jak na zawołanie :twisted: Też szanse maiłby Alex ale kontuzja, jednak te kilka meczy go ominie, ale kto wie...
No i jak Dionizos powiedział Sheva... :evil: trzeba mu przyznać, umie strzelać. 1 jest pewne, w najbliższej kolejce nie powiększy swojego konta :twisted:

No i jak Dionizos powiedział Sheva... :evil: trzeba mu przyznać, umie strzelać. 1 jest pewne, w najbliższej kolejce nie powiększy swojego konta :twisted:

- juve21
 - Juventino

Widze że sami optymisći każdy daje na duet z juve.A ja sądze że korone zdobędzie najlepszy napastnik w Serie Christian Vieri.Może inni sa błyskotliwsi od niego ,ale on jest najskuteczniejszy i tego sie wymaga od napastnika.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
						- Ronaldinho #10
 - Juventino

Ja stawiam na Shevhenko  
  w milanie strzela najczesciej wlasnie on 
Niestety ... chociaz chcialbym zeby krola wywalczyl Alex albo Adriano 8)

Niestety ... chociaz chcialbym zeby krola wywalczyl Alex albo Adriano 8)
Visca el Barca !
Visca el Ronaldinho !
Visca el Camp Nou !
						Visca el Ronaldinho !
Visca el Camp Nou !
- rdk
 - Juventino

Ja postawiłem na Alexa :!:  :!:  :!:  :!:  :!: Mimo, że ma kontuzję to ja w niego wierzę i mam nadzieję, że zostanie królem strzelców, a na dodatek będzie w perwszej trójce najepiej asystującyh(1 bedzię NEDVED 
 ), a więc ja wam mówię Alex to odrobi :!:  :!:  :!:  

ALESSANDRO DEL PIERO FOREVER :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
O koronę również będą walczyli Sheva, Adriano, no i Treze :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

ALESSANDRO DEL PIERO FOREVER :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
O koronę również będą walczyli Sheva, Adriano, no i Treze :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
						- FORZA MILAN
 - Milanista

No widze ze coraz wiecej zwolennikow Shevy i to mi sie podoba.Jak dalej tak bedzie strzelal to zakonczy sie gdzies na 30 bramkach.Dawno juz nie bylo takiego wyniku w lidze włoskiej.

- ADAMJUVENTUSPL
 - Juventino

Ja uwarzam realne zdobycie korony króla strzelców przez Alex, sezon jeszcze długi więc ma jeszcze dużo czasu aby dogonić czołówkę, dużą szansę może nawet więkrzą niż Alex ma Trezeguet który jest wspaniałym napastnikiem.
Jeżeli chodzi o asysty to moimi faworytami jest Pavel, Alex i przedewszystkim Zambrotta który chyba obecnie prowadzi w tej klasyfikacji.

Jeżeli chodzi o asysty to moimi faworytami jest Pavel, Alex i przedewszystkim Zambrotta który chyba obecnie prowadzi w tej klasyfikacji.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
						"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero