milan a inter.........
- Nunez
- Juventino
co do Milanu. Uwazam, ze graja nieza pilke - tzn. jak na Wlochow :PP Natomiast Inter broniacy sie 10 zawodnikami i majacy bilans bramek 6-5 w 6 meczach to... Oni graja najbrzydszy i najbardziej defensywny futbol w Europie. Nom, ale zjechali 3:0 Arsenal, wiec wlasciwie powinienem ich lubic
) Chociaz z drugiej strony zabrali van der Meyde Ajaxu i zabrali mojego kily gonzaleza z valenci, :evil: i wzmocnili Chelsea sprzedajac Crespo... hmmm, bilans wychodzi im ujemny, jednak ich nie lubie 

- Łukasz.juventihno
- Juventino
inter to najbrzydziej grajacy klub w lidze mistrzow.No i co ze wygrali z arsenalem mieli fart.WIELKIEGO FARTA.Milan to bardzo dobr druzyna.Ma lepszy sklad od juve.Ale jest gorsza bo nie ma formy
forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
- juve21
- Juventino
Ty chyba nie wiesz co piszesz? Oni mają lepszy skład od Juve?? Pokaż mi gdzie ,w jakiej formacji??? A po drugie nie prawda że nie są w formie ,spójrz sobie na tabele to zbaczysz w jakiej są formie.To najgroźniejszy przeciwnik Juventusu ,który akurat znajduje sie na fali ,więc nie pisz takich głupot.Łukasz.juventihno pisze:inter to najbrzydziej grajacy klub w lidze mistrzow.No i co ze wygrali z arsenalem mieli fart.WIELKIEGO FARTA.Milan to bardzo dobr druzyna.Ma lepszy sklad od juve.Ale jest gorsza bo nie ma formy
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Alexxxxx
- Juventino
No na fali raczej nie jest, chyba, ze ujemnejjuve20 pisze:Ty chyba nie wiesz co piszesz? Oni mają lepszy skład od Juve?? Pokaż mi gdzie ,w jakiej formacji??? A po drugie nie prawda że nie są w formie ,spójrz sobie na tabele to zbaczysz w jakiej są formie.To najgroźniejszy przeciwnik Juventusu ,który akurat znajduje sie na fali ,więc nie pisz takich głupot.Łukasz.juventihno pisze:inter to najbrzydziej grajacy klub w lidze mistrzow.No i co ze wygrali z arsenalem mieli fart.WIELKIEGO FARTA.Milan to bardzo dobr druzyna.Ma lepszy sklad od juve.Ale jest gorsza bo nie ma formy

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- rdk
- Juventino
Ja nie lubię Milanu i Interu, poruwnując te dwa zespoły to Milan jest lepszy.JUVE dało im by radę, jesteśmy od nich lepsi w każdej formacji
Inter zwyciężył Arsenal, ale ci drudzy grają bardzo słabo.
W każdym razie JUVE jest lepsze od Interu i Milanu we WSZYSTKIM 8) 8)

Inter zwyciężył Arsenal, ale ci drudzy grają bardzo słabo.
W każdym razie JUVE jest lepsze od Interu i Milanu we WSZYSTKIM 8) 8)

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
łukasz ty chyba nie obudziłeś się do końca jak to pisałeśą, no może środek obrony u nich lepiej wygląda(Juve:Legro-Montero, Milan:Maldini-Nesta), ale w każdym innym szczególe jesteśmy od nich lepsi. A pozatym Milan jest bardzo poważnym przeciwnikiem dla Juve, bo są w wyśmienitej formie. Interu jest mi trochę szkoda ale myślę że Zacch pokażed że nie tylko Juve i Milan, ale i Inter pokaże że liga Włoska jest najleprza na świecie. Ale przyznam że obu klubów z Mediolanu nie lubię.juve20 pisze:Ty chyba nie wiesz co piszesz? Oni mają lepszy skład od Juve?? Pokaż mi gdzie ,w jakiej formacji??? A po drugie nie prawda że nie są w formie ,spójrz sobie na tabele to zbaczysz w jakiej są formie.To najgroźniejszy przeciwnik Juventusu ,który akurat znajduje sie na fali ,więc nie pisz takich głupot.Łukasz.juventihno pisze:inter to najbrzydziej grajacy klub w lidze mistrzow.No i co ze wygrali z arsenalem mieli fart.WIELKIEGO FARTA.Milan to bardzo dobr druzyna.Ma lepszy sklad od juve.Ale jest gorsza bo nie ma formy
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- kouba
- Qualità Juventino
inter w lidze w dwóch poprzednich latach grał nawet dobrze teraz to juz komletne dno, a w LM to oni zawsze grali bardzo defensywnie i przez nich włoski styl futbolu nazywali bardzo brzydki
A Milan to co odwrotnie w lidze słabo zawsze grają i myśle ze tym sezonie też troche nie wytrzymaja, a LM to czy ja myśle ze tez tak dobrze jak juve, wkącu dojśc do finału im sie bardzo udało :!:
A Milan to co odwrotnie w lidze słabo zawsze grają i myśle ze tym sezonie też troche nie wytrzymaja, a LM to czy ja myśle ze tez tak dobrze jak juve, wkącu dojśc do finału im sie bardzo udało :!:
- Ironek
- Juventino
hahahahhehehehahahhahahaheheh. Gdzie milan jest lepszy od JUVE, chyba w tym, że na ich mecze przychodzi więcej ludzi. Człowieku JUVE ma dużo mocniejszy od milanu skład.Łukasz.juventihno pisze:inter to najbrzydziej grajacy klub w lidze mistrzow.No i co ze wygrali z arsenalem mieli fart.WIELKIEGO FARTA.Milan to bardzo dobr druzyna.Ma lepszy sklad od juve.Ale jest gorsza bo nie ma formy
- DeeJay
- Juventino
Milan - znajduje się obecnie w doskonałem formie. Ma dobry, poukładany skład.
Inter - nie można zaraz mówić że są słabi. Jest to nadal dobra drużyna. Pamiętajmy jak deptali na po pietach w dwóch poprzednich sezonach (dwa sezony to raczej my im deptaliśmy!)
Jednak zarówno Milanowi jak i Interowi brakuje "tego czegoś". To coś we Włoszech posiada tylko Juve. Drużyna skazana na sukcesy, już w sobie ma mentalność zwyciężcy.
Inter - nie można zaraz mówić że są słabi. Jest to nadal dobra drużyna. Pamiętajmy jak deptali na po pietach w dwóch poprzednich sezonach (dwa sezony to raczej my im deptaliśmy!)
Jednak zarówno Milanowi jak i Interowi brakuje "tego czegoś". To coś we Włoszech posiada tylko Juve. Drużyna skazana na sukcesy, już w sobie ma mentalność zwyciężcy.
- Johnny777
- Juventino
Wiesz, nie obraź się (bo nie chciałbym Cię urazić) ale z Twoich kilku wypowiedzi wynika że powinieneś chyba zmienić nicka (na Łukasz.milanista) i forum.... Bo Twój pesymizm co do formy Juve aż bije po oczach..... :?Łukasz.juventihno pisze:inter to najbrzydziej grajacy klub w lidze mistrzow.No i co ze wygrali z arsenalem mieli fart.WIELKIEGO FARTA.Milan to bardzo dobr druzyna.Ma lepszy sklad od juve.Ale jest gorsza bo nie ma formy
- FORZA MILAN
- Milanista
MILAN- najlepsza druzyna swiata.Poprostu najlepsza obrona,srednia pomoc i najlepszy atak.I maja w składzie najlepszego piłkarza swiata czyli Sheve.
Inter- druzyna bardzo przecietna.Jest przykladem na to ze same nazwiska nie grają.Dobry skład ale nie ma zgrania.
Inter- druzyna bardzo przecietna.Jest przykladem na to ze same nazwiska nie grają.Dobry skład ale nie ma zgrania.
- kouba
- Qualità Juventino
może i milan jest najlepszą drużyna świata, może i mają najlepszą obrone świata, może i nawet Sheva jest najlepszym piłkarzem świata, ale pomocy i ataku (oprócz Shevy) to oni nie maja zbyt dobrego, pomoc może nawet słabą mają :!:FORZA MILAN pisze:MILAN- najlepsza druzyna swiata.Poprostu najlepsza obrona,srednia pomoc i najlepszy atak.I maja w składzie najlepszego piłkarza swiata czyli Sheve.
- Juventinha
- Qualità Juventina
inter ostatnio <od jakiegos roku czy wiecej bo nie pamietam> psuje wizerunek wloskiej pilki w europie!!! a generalnie to dobry klub, sklad calkiem niezly tylko jakos brakuje nie wiem czego. teoretycznie powinni wygrywac z niektorymi.moze zla atmosfera? kto wie. a milan . mysle ze jest lepszy od interu. zwlaszcza teraz to bez porownania w sumie. i bardzo fajny maja atak. no ale jeszcze wyzsze miejsce w expozycji zajmuje JUVENTUS. i to jest najwyzsze miejsce, bo lepszego klubu we wloszech przynajmniej nie ma <jest jeden rowny juve
w lidze hiszpanskiej:)>