AC Milan - Juventus Football Club
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Wiem że trochę za wcześnie na ten temat, ale nie mogłem się powstrzymać żyję tym meczem i już musiałem zacząć ten temat.
Mój wymarzony scenariusz:
1. połowa: w pierwszej części 1. połowy 1-0 dla Milanu i minimalna przewaga gospodarzy, w drugiej części 1. połowy oba zespoły grają tak samo... źle.
2. połowa: Lippi decudyje się na dwie zmiany po słabej pierwszej połowie. Buffon broni karniaka na samym początku, to pobudza całą naszą drużyne do walki i już po chwili pada bramka na 1-1. A teraz moja ulubiona część: Lippi wprowadza Alexa na ostatnie 10 min. i zaraz po tym pada bramka na 2-1 dla Juve: Del Piero samodzielnie mija czterech na raz obrońców Milanu (Nestę, Maldiniego, Kaładze i Cafu) staje w sytuacji sam na sam z Didą i bez problemu strzela. w dodanym czasie gry Milan zapomina o obronie szybką kontrę Juve wybrowadza Nedved, podaje na lewo do Zambrotty, ten mija Cafu, dośrodkowuje dokładnie między Nestę i Maldiniego wporst do Alexa, a on wspaniałym strzałem z przewrotki pokonuje Didę, piłka odbija się jeszcze od poprzeczki i wpada do siatki. 3-1 dla Juve.
Przyznajcie coś wspaniałego, wspaniały powrót Alex na boisko, Buffon broni drugiego karnego z rzędu. Aż się płakać chcę.
I właśnie takim wynikiem chciałbym żeby się zakończył mecz w Mediolanie, i nie musi to być według mojego scenariusza, choć bardzo bym chciał żeby tak było.
1. połowa: w pierwszej części 1. połowy 1-0 dla Milanu i minimalna przewaga gospodarzy, w drugiej części 1. połowy oba zespoły grają tak samo... źle.
2. połowa: Lippi decudyje się na dwie zmiany po słabej pierwszej połowie. Buffon broni karniaka na samym początku, to pobudza całą naszą drużyne do walki i już po chwili pada bramka na 1-1. A teraz moja ulubiona część: Lippi wprowadza Alexa na ostatnie 10 min. i zaraz po tym pada bramka na 2-1 dla Juve: Del Piero samodzielnie mija czterech na raz obrońców Milanu (Nestę, Maldiniego, Kaładze i Cafu) staje w sytuacji sam na sam z Didą i bez problemu strzela. w dodanym czasie gry Milan zapomina o obronie szybką kontrę Juve wybrowadza Nedved, podaje na lewo do Zambrotty, ten mija Cafu, dośrodkowuje dokładnie między Nestę i Maldiniego wporst do Alexa, a on wspaniałym strzałem z przewrotki pokonuje Didę, piłka odbija się jeszcze od poprzeczki i wpada do siatki. 3-1 dla Juve.
Przyznajcie coś wspaniałego, wspaniały powrót Alex na boisko, Buffon broni drugiego karnego z rzędu. Aż się płakać chcę.
I właśnie takim wynikiem chciałbym żeby się zakończył mecz w Mediolanie, i nie musi to być według mojego scenariusza, choć bardzo bym chciał żeby tak było.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Yari
- Juventino
Właśnie miałem o tym wspomnieć.ADAMJUVENTUSPL pisze:Wiem że trochę za wcześnie na ten temat, ale nie mogłem się powstrzymać żyję tym meczem i już musiałem zacząć ten temat.

- _Jag_
- Juventino
Nie ma co sie oszukiwac to bedzie bardzo trudny mecz. Bardzo bym chcial aby sie skonczyl tak jak przewiduje ADAMJUVENTUS jednak naprawde nie bedzie latwo. Mi zalezy podwojnie aby Alex zagral dobrze poniewaz wtedy otrzymalby powolanie do reprezentacj wloch na mecz z polska na ktory sie wybieram. Bo co to za wlosi bez Alexa. A jesli chodzi o wynik meczu milan - Juve stawiam na 1:2 Sheva - Nedved, Alex(mam nadzieje ze zagra)
- rdk
- Juventino
Co do końcowego wyniku to się zgadzam z tobą w pełni
A co do tego drugiego to:
-pomysł całkiem niezły, Alex wchodzi i strzela bramkę, ale przy tej ontatniej to cię trochę wyobrażnia poniosła(żeby strzelił z główki to ja rozumiem)

-pomysł całkiem niezły, Alex wchodzi i strzela bramkę, ale przy tej ontatniej to cię trochę wyobrażnia poniosła(żeby strzelił z główki to ja rozumiem)
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ale czy by to nie było piękne, dwie wspaniałe bramki ???rdk pisze: A co do tego drugiego to:
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- gregor_g4
- Juventino
No ja tez sie troche wzruszylem jak twoj scenariuszcz czytalem, jesliby sie tak stalo to chyba bym postawil pomnik Del Piero przed moim domem.
Ale dla mnie nie wazne ile, wazne zebysmy wygrali ten mecz, bo bedzie bardzo trudny.
Ale dla mnie nie wazne ile, wazne zebysmy wygrali ten mecz, bo bedzie bardzo trudny.
- Ironek
- Juventino
A dlaczego nie przewrotką, przecież on tak potrafi.rdk pisze:Co do końcowego wyniku to się zgadzam z tobą w pełni![]()
![]()
![]()
![]()
ADAM napisałeś wspaniały scenariusz, teraz przekazać go tylko do LIPPIEGO i niech LIPPI nam nakręci film na 777777777777777777777 oskarów.
- FORZA MILAN
- Milanista
Te mody ja ci radze isc do lekarzaADAMJUVENTUSPL pisze:Wiem że trochę za wcześnie na ten temat, ale nie mogłem się powstrzymać żyję tym meczem i już musiałem zacząć ten temat.

- DeeJay
- Juventino
Do meczu zastało jeszcze dokładnie 6 dni. Zarówno Juve jak i Milan znajdują się w bardzo wysokiej formie. Atutem Mediolańczyków napewno będzie ich boisko. Jednak jak podkreślał Lippi w ostatnim z wywiadów, Juventus zawsze walczy o zwycięstwo. Myśle, ze planem minimum w tym spotkanie bedzie wywiezienie z San Siro chociaż punktu. Jednak Juventus napewno powalczy o 3 pkt i jest stać na to Bianconerich, co potwierdzili w meczu o Puchar Berlusconiego. Wierze w zwycięstwo bardzo mocno. Chciałbym, żeby znaczacą rolę odegrał w tym meczu Alex, jednak nie można ryzykować jego zdrowia. To jeszcze nie żaden finał. Przed nami jeszcze dłuuuugi i wyczerpujący sezon.
Zobaczymy jak potoczą się sprawy w tym tygodniu.
Zobaczymy jak potoczą się sprawy w tym tygodniu.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Niektórzy źle mnie zrozumieli. Ja napisałem scenariusz, a jak wiadomo to co jest w scenariuszu, to raczej mija się z prawdą, to są moje mażenia, które można spełnić, ale szansa jes jak 1 do 100.FORZA MILAN pisze:Te mody ja ci radze isc do lekarza.Takie schizy sa niebezpieczne.Najbardziej spodobalo mi sie w twoim komentarzu ta druga bramka dla Juve
Del Piero mija 4 obrońców
![]()
![]()
.Ciekawe jak by to zrobil???
Pytasz jak minie czterch obrońców. Jak oglądałeś mecz ManU-Glasgow to zrozumiesz, a pozatym Alex to wielka klasa więc on wszystko potrafi.
Jeżeli chodzi o mecz to ja bendę się cieszył z remisu choć wieżę w zwycięstwo Juve i nie ważny czy to będzie 3-1 czy 1-0 i kto strzeli bramli.
Jeżeli Milaniści poczuliście się urażeni tym tekstem to przepraszam
Możesz mi wytłumaczyć co znaczy: "Te mody"
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
- Łukasz.juventihno
- Juventino
hahahhaha mazenia ja tez chcialbym zeby juve wygral.hcociaz 1:0
ale to bedzie trudne jakby mecz byl na stadinie juve to jeszcze
ale to bedzie trudne jakby mecz byl na stadinie juve to jeszcze
forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!