Rosyjski Milioner kupi Arsenal
- Peja48
- Juventino
Angielska gazeta "Independent" podaje, że wkrótce w angielskim futbolu może pojawić się kolejny, po Romanie Abramowiczu, który kupił Chelsea Londyn, rosyjski milioner.
Według tego dziennika, Władimir Potanin rozważa zainwestowanie 120 milionów funtów w Arsenal Londyn, co mogłoby pomóc klubowi z północnego Londynu w przenosinach na nowy stadion w zamian za akcje klubu.
Potanin, podobnie jak Abramowicz, zrobił majątek na ropie naftowej, ale jest też wicepremierem Rosji i prezesem banku.
Rosjanin jest podobno kibicem Arsenalu, a źródła zbliżone do niego podają, ze chętnie kupi "Kanonierów".
źródło: onet.pl
pewnie wszyscy myśleli że znów Romek
Według tego dziennika, Władimir Potanin rozważa zainwestowanie 120 milionów funtów w Arsenal Londyn, co mogłoby pomóc klubowi z północnego Londynu w przenosinach na nowy stadion w zamian za akcje klubu.
Potanin, podobnie jak Abramowicz, zrobił majątek na ropie naftowej, ale jest też wicepremierem Rosji i prezesem banku.
Rosjanin jest podobno kibicem Arsenalu, a źródła zbliżone do niego podają, ze chętnie kupi "Kanonierów".
źródło: onet.pl
pewnie wszyscy myśleli że znów Romek

Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- RuTeK
- Juventino
Kurde robimy zrzute i kupimy na wlasnosc jakis klub, moze to byc nawet juventus tylko zeby kazdy przelal na moje konto wszystkie pieniadze jakie ma. Oczywiscie deklaruje sie na skarbnika:):)
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Peja48
- Juventino
Ok wywalimy Moggiego ty będziesz Dyrektorem Sportowym i mnie kupisz za 70 mln $ da ataku z AlexemFanJuventusu pisze:Kurde robimy zrzute i kupimy na wlasnosc jakis klub, moze to byc nawet juventus tylko zeby kazdy przelal na moje konto wszystkie pieniadze jakie ma. Oczywiscie deklaruje sie na skarbnika:):)

Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Juventinha
- Qualità Juventina
hmm. ciekawe:) ale co tam . arsenal mnie malo interesuje:P a z kupieniem juve dobry pomysl:) ja na to ide:)
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Niedługo to będzie Premierrusship, ci Ruscy to przesadzają, a pozatym nie wieżę w ich uczciwość, w Rosji są sami biedni ludzie.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Baszka
- Juventino
ja bym sie cieszyl, gdyby jakis bogaty rosjanin kupil jakis polski klub i wpompowal w niego kupe forsy. zalowac tylko, ze polscy bizmesmeni (np. kulczyk) nie maja takiego hobby. a tych rosjan podziwiam za gest i rozmach, a co!
- Łukasz.juventihno
- Juventino
A czemu ten z rosji nie kupi juve chociaz bedziemy mieli wiecej kasy
forza juve forza zks stal rz-ow
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
I love juve,zycie,bog,rodzina
I HATE SCHOOL!!!!!!
niech smoc bedzie z wami
- Johnny777
- Juventino
Eee...tam wiesz już jeden taki był - co prawda nie rusek (Bekdas się zwał) i co się stało z Pogonią Szczecin?Baszka pisze:ja bym sie cieszyl, gdyby jakis bogaty rosjanin kupil jakis polski klub i wpompowal w niego kupe forsy. zalowac tylko, ze polscy bizmesmeni (np. kulczyk) nie maja takiego hobby. a tych rosjan podziwiam za gest i rozmach, a co!