AC MILAN
- Zbysiontko
- Juventino
Czesc chlopoki i dziewczyny. Dzisiaj mialem takie szczescie ze mi sie BOG objawil. Mam wspaniale info dla kibicow Milanu i troche gorsze dla juve. Otoz MILAN wygra w tym sezonie SERIEA bez porazki!!! Juve bedzie 2 bodajze 8pkt straty do MILANU. A WLOSI zdobeda euro2004. No to tyle chcialem powiedziec. TO NIE ZART!!!!
FORZA MILAN CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE
- Zbysiontko
- Juventino
jasne ze sie pojawie:D no i zobaczymy:)
- Yari
- Juventino
Zbysiontko pisze:Czesc chlopoki i dziewczyny. Dzisiaj mialem takie szczescie ze mi sie BOG objawil. Mam wspaniale info dla kibicow Milanu i troche gorsze dla juve. Otoz MILAN wygra w tym sezonie SERIEA bez porazki!!! Juve bedzie 2 bodajze 8pkt straty do MILANU. A WLOSI zdobeda euro2004. No to tyle chcialem powiedziec. TO NIE ZART!!!!
Milan przegra swój pierwszy mecz w serie A już za 8 dni. I to na własnym stadionie.

- Dionizos
- Juventino
Hmm....kolejny medium z AcMilan.pl. Tomku nie macie nikogo lepszego w odwodzie? 8)Zbysiontko pisze:Czesc chlopoki i dziewczyny. Dzisiaj mialem takie szczescie ze mi sie BOG objawil. Mam wspaniale info dla kibicow Milanu i troche gorsze dla juve. Otoz MILAN wygra w tym sezonie SERIEA bez porazki!!! Juve bedzie 2 bodajze 8pkt straty do MILANU. A WLOSI zdobeda euro2004. No to tyle chcialem powiedziec. TO NIE ZART!!!!
- Zbysiontko
- Juventino
sorry ze nabijam sobie postry ale jednej rzeczy nie uwzglednilem
ForzaJuve napisal:
A ten Bog powiedzial ci w ktorym to bedzie roku?? Moze chodzilo mu, ze Milan wygra SerieC bez porazki, a Juventus zdobedzie mistrza z przewaga 8 pkt, a ty zle zrozumiales i wszystko pomieszales.
CHlopie naucz sie czytac, do szkolki idz lepiej, napisalem ze to bedzie w tym sezonie. Czeba ze zrozumieniem czytac.
ForzaJuve napisal:
A ten Bog powiedzial ci w ktorym to bedzie roku?? Moze chodzilo mu, ze Milan wygra SerieC bez porazki, a Juventus zdobedzie mistrza z przewaga 8 pkt, a ty zle zrozumiales i wszystko pomieszales.
CHlopie naucz sie czytac, do szkolki idz lepiej, napisalem ze to bedzie w tym sezonie. Czeba ze zrozumieniem czytac.
- ForzaJuve
- Juventino
Sam sie wybierz do szkoly, aby nauczyc sie czytac i pisac.Jakbys zrozumial to bys wiedzial.Chodzilo mi oto, ze zle zrozumiales i wszystko pomieszales (w tym sezonie---a mialo byc za kilka lat, wygra serieA---mialo byc serieC, Juve bedzie mial strate 8 pkt---Juve wygra z przewaga 8 pkt)Zbysiontko pisze: -chlopoki
-Czeba
-postry
- swiergot
- Juventino
Po prostu wobec faktu, że Tomkowi nie udało się nic tutaj zdziałać, pomyśleli że może wezmą nas na litość.Dionizos pisze:Hmm....kolejny medium z AcMilan.pl. Tomku nie macie nikogo lepszego w odwodzie? 8)Zbysiontko pisze:Czesc chlopoki i dziewczyny. Dzisiaj mialem takie szczescie ze mi sie BOG objawil. Mam wspaniale info dla kibicow Milanu i troche gorsze dla juve. Otoz MILAN wygra w tym sezonie SERIEA bez porazki!!! Juve bedzie 2 bodajze 8pkt straty do MILANU. A WLOSI zdobeda euro2004. No to tyle chcialem powiedziec. TO NIE ZART!!!!

- gregor_g4
- Juventino
Jakby ci sie znowu Bog objawil, to popros go zeby ci numery do duzego lotka podal i wtedy nam sie na forum mozesz pochwalic :-D