Sampdoria - Milan
- Nero
- Juventino
Sampdoria 6 6-7
Milan 16 12-3
Wiadomo kto jest faworytem tego meczu.
Czy Sampdorię stać na remis? Sądzę, że tak.
Bruggia potrafiła pokonać Milan na San Siro, więc czemu Sampdoria nie miałaby nawet wygrać?
Nie przeceniałbym jednak tego faktu i uważam, że remis byłby dobrym wynikiem.
Milan już stracił punkty na wyjeździe z Perugią.
Sampdoria na razie jeszcze nic nie pokazała w tym sezonie. Czas najwyższy trochę namieszać.
Milan 16 12-3
Wiadomo kto jest faworytem tego meczu.
Czy Sampdorię stać na remis? Sądzę, że tak.
Bruggia potrafiła pokonać Milan na San Siro, więc czemu Sampdoria nie miałaby nawet wygrać?
Nie przeceniałbym jednak tego faktu i uważam, że remis byłby dobrym wynikiem.
Milan już stracił punkty na wyjeździe z Perugią.
Sampdoria na razie jeszcze nic nie pokazała w tym sezonie. Czas najwyższy trochę namieszać.
- DeeJay
- Juventino
Przed sezonem myślałem, że Sampdoria bedzie baaardzo groźnym zespołem, który byłby w stanie zrobić taką furorę jak Chevio. Myliłem się. Bynajmniej jak narazie, Sampa nie pokazuje niczego wielkiego.
Z drugiej strony Milan. Strasznie zaskoczyła mnie ich postawa w LM. Szczerze mówiąc, troszeczke odetchnąłem z ulgą. Szkoda, że tych punktów Milan nie stracił w lidze, ale okazało się, że Milan - który w dwóch ostatnich meczach ograł takie drużyny jak Inter i Lazio, nie jest aż tak wspaniały i nie do ogrania.
Z racji gry u Siebie Sampa mogłaby się postarać o odebranie chociaż 2 punktów Milanowi. Chociaż będzie im o to straaasznie cięzko. Mój typ: X2
Z drugiej strony Milan. Strasznie zaskoczyła mnie ich postawa w LM. Szczerze mówiąc, troszeczke odetchnąłem z ulgą. Szkoda, że tych punktów Milan nie stracił w lidze, ale okazało się, że Milan - który w dwóch ostatnich meczach ograł takie drużyny jak Inter i Lazio, nie jest aż tak wspaniały i nie do ogrania.
Z racji gry u Siebie Sampa mogłaby się postarać o odebranie chociaż 2 punktów Milanowi. Chociaż będzie im o to straaasznie cięzko. Mój typ: X2
- Yari
- Juventino
Kórcze licze na sampdorie i to bardzo:):). Ale cza patrzeć realistycznie na szanse obu drużyn. Chociaż milan ostatnio przegrał to w meczu z sampdorią bedą chcieli pokazać kibicom że to była wpoadka. Stawiam 1-0 dla sampdorii

- juve21
- Juventino
Ja się spodziewam twardego meczu ,zakończonego zwycięstwem Milanu.Ich wpadka w LM to był przypadek.Mieli tyle sytuacji że powinni odesłać Brugie z kilkoma bramkami do domu.Sądze że teraz taka sytuacja się nie powtórzy.Stawiam na 2:1 dla Milanu.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Według mnie mecz z Bruggią to był wypadek przy pracy, a teraz się zmobilizują i niestety wygrają. Choć mam jednak nadzieję że Sampdoria pokaże że na swoim boisku nawet faworyci muszą się jej bać.
Stawiam 2-1 dla Milanu, no ewentualnie 2-2.
Stawiam 2-1 dla Milanu, no ewentualnie 2-2.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- ostry
- Milanista
Milan wygra, bo jak słusznie zauważył juve20 mecz w LM był wypadkiem przy pracy.
Mnie zastanawia jedno. Dlaczego większość z was bardziej martwi się o to żeby Milan przegrał bądź zremisował niż to żeby Juve wygrało wszystko. Przecież ciekawsza będzie rywalizacja gdy obie drużyne zmierzą się ze sobą mając taką samą ilość punktów. No chyba, że boicie się meczu przeciwko ACM??? Czyżby jakaś niepewność co do wyczynów Juve, a w szczególności formacji obronnych,może Tudor znowu coś ustrzeli do własnej bramki :twisted:
Mnie zastanawia jedno. Dlaczego większość z was bardziej martwi się o to żeby Milan przegrał bądź zremisował niż to żeby Juve wygrało wszystko. Przecież ciekawsza będzie rywalizacja gdy obie drużyne zmierzą się ze sobą mając taką samą ilość punktów. No chyba, że boicie się meczu przeciwko ACM??? Czyżby jakaś niepewność co do wyczynów Juve, a w szczególności formacji obronnych,może Tudor znowu coś ustrzeli do własnej bramki :twisted:
>>>>>>>ACM<<<<<<<
>>>>>>>>U2<<<<<<<<
>>>>>>>>U2<<<<<<<<
- Jaro
- Juventino
Niech Milan się boi!!!!!!!!!!!!!
Po meczu z Brescią Juventus przyjeżdźa podbić San Siro.To kibice Milanu powinni bać się Juventusu bo dwa ostatnie spotkania przegrał ich ukochany Milan.Możecie tylko liczyć na nieobecność Nedveda-może znów wam się uda zremisować.Ale tu muszę Was-szanowni kibice Milanu rozczarować-Pavel zagra i rzuci na kolana San Siro!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Po meczu z Brescią Juventus przyjeżdźa podbić San Siro.To kibice Milanu powinni bać się Juventusu bo dwa ostatnie spotkania przegrał ich ukochany Milan.Możecie tylko liczyć na nieobecność Nedveda-może znów wam się uda zremisować.Ale tu muszę Was-szanowni kibice Milanu rozczarować-Pavel zagra i rzuci na kolana San Siro!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: