Cuper zwolniony z Interu!!!
- JuveQL
- Juventino
Inter mediolan postanowił rozwiązać umowę z Hectorem Cuperem. Klub pragnie podziękować argentyńskiemu szkoleniowcowi oraz sztabowi szkoleniowemu Oscarowi Armando Cavallero i Juanowi Manuelowi Alfano za ich cięzką prace przez ostatnie trzy lata. Podczas najbliższego spotkania Ligi Mistrzów z Lokomotivem Moskwa klub poprowadzi Corrado Verdelli. nazwisko nowego szkoleniowca ma zostac poznane w ciągu kilku nastepnych dni...
www.intermediolan.com
Hehe, widze ze Moratti strtacił juz cierpliwość
...ciekawe kto będzie jego zastępcą...
Cuper i tak wytrzymał wyjątkowo długo w Interze...
www.intermediolan.com
Hehe, widze ze Moratti strtacił juz cierpliwość
Cuper i tak wytrzymał wyjątkowo długo w Interze...
- juve21
- Juventino
Ja osobiście wolę aby Inter pozostał w tej depresji jak najdłużej.Najlepiej do końca sezonu : :twisted:Nero pisze:Dobra decyzja.
Inter jest w depresji. Nowy trener wniesie na pewno zapas energii i wyzwoli dużo motywacji w drużynie.
Inter może grać już tylko lepiej.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Alexxxxx
- Juventino
No i dobrze. Poleciał za kasą z Valencii do Interu i mu się to nie opłaciło. Dobrze, że sie tak stało, bo wkurzał mnie lekko mowiąc Cupper samym tym takim serbskim uśmieszkiem. inter zasługuje na lepszego trenera, ale moga przegrywac dalej
Cikawe zobaczymny. Widac było od poczatku, żę nie ndaje się na Serie A cóż, Morratti się spóźnił wedóg mnie...
Ps. Ja chciałem założyć ten temat znalazłem go na skynews

Ps. Ja chciałem założyć ten temat znalazłem go na skynews

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- juveluck
- Juventino
Mozna bylo sie spodziewac. Dla Interu liczy sie praktycznie tylko liga. A wniej graja slabo. Wiec Moratti wkoncu nie wytrzymal i zwolnil argentynczyka o smiesznym nazwisku
Ciekawe kogo teraz zatrudni

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- mariokit
- Juventino
A może zaproponować im Janasa :lol: wtedy Inter mamy zgłowy w walce o tytuł :-DYari pisze:heh. Z ich strony to dobra decyzja. Ale przez pierwszy miesiąc będą mieć duże problemy. Zobaczymy kto zastąpi Cupera. Może Del Bosque buheheheehe.
- Olszan
- Juventino
Beznadziejna decyzja i brzemienna w skutkach dla Interu a dobra wiadomość dla Juventusu Dla mnie Hector Raul Couper to genialny trener jeden z najlpeszych na świecie a Moratti nie wiem co chce osiągnąć on myśli że ma dobrą drużynę by chciał zaraz wygrywac wszytsko Couper i tak osiągnął dużo z Interem (pólfinał Ligi Mistrzów) więcej nie osiągnie bo nie stać tej drużyny na nic więcej Zwalnianai Coupera będzie katastrofalnym błędem tego całego Morattiego i będzie to początek końca drużyny z San Siro buehehe 8) :lol: 8)
Zawsze Wierni ! ! !