Kibice się jednoczą!.

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 13:38

Przez wypowiedź tych cieniasów z Norwegii, że Wisła jest łatwym, nieciekawym przeciwniekiem oraz że wszystkie kluby z Europy środkowo-wschodniej są traktorzystami :x :evil: na forum Onetu rozgorzała bardzo ciekawa i przyjacielska dyskusja, kibice wszystkich drużyn jednoczą się i wpisują życzenia dla Wisły co do wyniku. Zgadzam się z nimi (kibicami) w 100% żadne popychle ze skandynawii nie będą nam dyktować warunków!!! i niech sobie nie myślą że Wisła jest tak łatwym przeciwnikiem!. wg nich przyjazd do Krakowa to będzie wycieczka krajoznawcza (Wisla w pierwszym meczu im tak dokopie, że już tylko zwiedzanie Krakowa im pozostanie bo o wygranej to mogą tylko marzyć!) :twisted: !!! ci cwaniacy juz nawet liczą kasę jaką mieliby dostać za awans do następnej rundy (oczywiście ta forsa ich ominie i trafi na konto Wisły). To już jest na prawde szczyt chamstwa jeszcze nigdy nie spotkałam się z tak bazczelnym rywalem :evil: .!!!.
Wisło naucz te panienki jak sie gra w Europie w piłkę !! :twisted:

chcecie przeczytać dyskusję: http://sport.onet.pl/1020297,253,220958 ... plina.html

Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 13:46

Mnie też to wkurza ledwo co się podtrzymuje od przekleństw bo bym wyleciał żałosne :evil: 8)

Zawsze Wierni ! ! !
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 15:03

Ja też jestem bardzo wkurzony, i choć jestem kibicem legii życzę Wiśle żeby rozgromiła tych Norwegów ze 4-0 i 6-0

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 15:10

Twierdza że Wisła nie jest wymagającym zespołem w tym sensie.
I tak w tej rundzie odpadniemy....... a o Wiśle nie jest najgłośniej w Europie i nie jest to klub z jakimś wysokim doświadczeniem w pucharach.
Więc woleli by trafić na Rome albo Barce żeby odpaść z kimś bardziej prestiżowym.
Jak przyjadą to dostaną baty :twisted:

non mollare mai
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 15:13

tlumacza sie teraz ze zle przetlumaczono ich wypowiedz...po norwesku jakies dwa slowa sa podobne czy cos i wyszlo im TRAKTORZYSCI. ale i tak nalezy im sie ostre lanie

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 15:23

eh a wiecie że oni by Juve klepli na luzie z 3-0 :D a może mi ktoś powiedzieć z kim oni grali w pierwszej rundzie i ile wygrali (no chyba wygrali skoro awansowali) :twisted:

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 15:27

Peja48 pisze:eh a wiecie że oni by Juve klepli na luzie z 3-0 :D a może mi ktoś powiedzieć z kim oni grali w pierwszej rundzie i ile wygrali (no chyba wygrali skoro awansowali) :twisted:
Valerenga Oslo 0:0 Grazer AK

Grazer AK 1:1 (1:0) Valerenga Oslo

Jak widac NIE WYGRALI :D

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 15:42

ooo zakoczony jetem tymi wypowiedziami. To dobrze świadczy. Ja co prawda w naszej lidze praktycznie nikomu nie kibicuje , ale jak jakiś klub gra w pucharach to jak najbardziej go dopinguje.

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 15:47

wkurzyłam się bardzo tą wypowiedzią Norwegów moim skromnym zdaniem Wisła ich rozjedzie jak "Traktor" albo Walec :D :D :D i będzie po sprawie i będę mieli tyle z kasy za awans zostaną im tylko wspomnienia i fotki z wycieczki do Krakowa :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 16:01

Seiru pisze:Twierdza że Wisła nie jest wymagającym zespołem w tym sensie.
I tak w tej rundzie odpadniemy....... a o Wiśle nie jest najgłośniej w Europie i nie jest to klub z jakimś wysokim doświadczeniem w pucharach.
Więc woleli by trafić na Rome albo Barce żeby odpaść z kimś bardziej prestiżowym.
Jak przyjadą to dostaną baty :twisted:
Oni nie mówią tego tylko o Wiśle ale o wszystkich klubach z Europy środkowo-wschodniej i polski, myślą że nasza liga jest nudna i brzydka mendy niech sobie nie myślą, lepiej żeby zobaczyli gdzie oni są w tej podwórkowej lidze norweskiej (w ogóle nie wiedzialam że taka istnieje).
Chyba sobie żartujesz!!! Wisła miałaby odpaść po meczach z takimi <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>!!! o Wiśle było głośno na pewno w ubiegłym sezonie jak to niby jakiś nieciekawy, słaby klubik z jakiejś Polski pokonał Shalke04, Parmę był bliski wyeliminowania Lazio, i wiele innych. Na pewno Wisła ma kilkadziesiąt razy (jak nie kilkaset) większe doświadczenie w europejskich pucharach, czy ktoś kiedyś slyszał o jakiś cwaniakach z norwegii??? Va....... przecież to nawet trudno powtórzyć.

WISŁA PANY!!!!!!!!!!!

Na giełdzie drzewa nie rosną do nieba!.
Podatek zabije giełdę!.
Prezes Wiesław Rozłucki 4ever!!!.
Co jest prawem zezwolone jest prawem zabronione. - J.J.
www.gpw.com.pl
www.parkiet.com.pl
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 18 października 2003, 17:55

jeżeli mecze są ligowe to zawsze komuś mniej lub bardziej kibicuje, ale jeśli w gre wchodzą puchary to zawsze kibicuje polskiemu kubowi, niezależnie kto to jest, bo to wpływa na dobro polskiej piłki, od 2 zespołów w LM dzielą nas tylko 2 pozycje w rankingu, więc nie dużo, moze jak sie wisła i groclin postaraja w tym roku to za kilka lat będziemy mieć dwa zespoły w LM i to jedna w III rundzie :D

mariokit

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 01:03

Wiała ma w tym sezonie pecha najpierw holendrzy polujący na kości, teraz jakieś buraki Ją obrażają.Przydałby się taki dwucyfrowy wynik dla zamknięcia tych niewyparzonych gęb.

Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 07:07

Norwegowie zachowali się jak wieśniacy miejmy nadzieje że Wisła nauczy ich grać w piłke i odechce im się więcej takich wypowiedzi :!: :!: :!:

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 12:14

No po prostu "buraczane pole" w tym Oslo :evil: Ale jak to się mówi na stadionach: "Przyjechali - nie wyjadą!!!" - z Krakowa ofkors :wink: :twisted:

mariokit

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 października 2003, 12:57

Johnny777 pisze:No po prostu "buraczane pole" w tym Oslo :evil: Ale jak to się mówi na stadionach: "Przyjechali - nie wyjadą!!!" - z Krakowa ofkors :wink: :twisted:
Wyjadą z bagażem doświadczeń :-D bo przecież nie kazdy traktorzysta potrafi strzelić 10 bramek i nie stracić ani jednej :D

ODPOWIEDZ