Juventus oskarżony o osłabianie Serie A.
- Wazup
- Juventino
Vice-prezydent Adriano Galliani oskarżył Juventus o osłabianie Serie A.
We wczorajszej wypowiedzi dla Expogoal, Galliani powiedział: "Nowe kontrakty Milanu sprawiają, że Milan a zarazem włoska liga się wzmacniają. Powiedzieliśmy to naszym przyjaciołom z Juventusu: 'Oczywiście, że sprzedaż Zidane'a oraz zakupienie Buffona i Nedveda wzmocniło waszą drużynę. Ale osłabiliście Serie A wogóle, bo Zidane odszedł do Hiszpanii, a Buffon i Nedved już grali we Włoszech."
źr. JP
We wczorajszej wypowiedzi dla Expogoal, Galliani powiedział: "Nowe kontrakty Milanu sprawiają, że Milan a zarazem włoska liga się wzmacniają. Powiedzieliśmy to naszym przyjaciołom z Juventusu: 'Oczywiście, że sprzedaż Zidane'a oraz zakupienie Buffona i Nedveda wzmocniło waszą drużynę. Ale osłabiliście Serie A wogóle, bo Zidane odszedł do Hiszpanii, a Buffon i Nedved już grali we Włoszech."
źr. JP
- YoUri`
- Qualità Juventino
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAAHA - ale koooooles niezle niezle..... szkoda ze nie dal nam listy graczy ktorych LASKAWIE MOZEMY kupowac buahahahahahahahahahaha. Ale mnie to rozbawilo no nieeeeeee..
:D:D:D:D:D:D:D:D

- JuveQL
- Juventino
LOL
Galliani odpusciłbys sobie...Twój cieniutki Milan nie ma od 2 sezonów nic do powiedzenia w Serie A, a jeszcze glupio komentujesz zakupy Juve...odrobina pokory :?
Ten facet jest za mocny. Nigdy go nielubilem ale teraz to koles przesadził...Niech on lepiej patrzy na swój biedny Milanik a nie zwraca uwage innym :evil: :evil: :evil:

Galliani odpusciłbys sobie...Twój cieniutki Milan nie ma od 2 sezonów nic do powiedzenia w Serie A, a jeszcze glupio komentujesz zakupy Juve...odrobina pokory :?
Ten facet jest za mocny. Nigdy go nielubilem ale teraz to koles przesadził...Niech on lepiej patrzy na swój biedny Milanik a nie zwraca uwage innym :evil: :evil: :evil:
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
moja odpowiedz jest dla tego pana taka - odpi**** sie od Juve <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>! ile zaplaciliscie EA Sports za ten pozornie niewielki blad?
**** - censored by lipa
**** - censored by lipa
- Wazup
- Juventino
A wiesz jak kibic Milanu tłumaczył ten błąd ?? Że te dwie gwiazdki są za mistrzostwa (jedna) i za puchar europy (druga) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:El_chico_a_Coruna pisze:moja odpowiedz jest dla tego pana taka - <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> sie od Juve <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>! ile zaplaciliscie EA Sports za ten pozornie niewielki blad?
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
Widze ze ten kibic ma duzo wspolnego z futboilem na codzien :-D skoro takie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wygadujeWazup pisze:A wiesz jak kibic Milanu tłumaczył ten błąd ?? Że te dwie gwiazdki są za mistrzostwa (jedna) i za puchar europy (druga) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
- Wojtom
- Juventino
dobre !!!!El_chico_a_Coruna pisze:moja odpowiedz jest dla tego pana taka - <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> sie od Juve <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>! ile zaplaciliscie EA Sports za ten pozornie niewielki blad?

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- RadeKas
- Juventino
Nie no musze powiedziec, ze zeby robic takie zarzuty trzeba byc, ze tak powiem, bardzo malo inteligentnym czlowiekiem :shock:. Heh, nie ma to jak patrzec jak zazdrosc innym uszami wychodzi :?
srali muszki będzie wiosna
- BianconeriFan
- Juventino
Rozbawiło mnie to... gadne to ten facet ma...
- hajdix
- Juventino
Ja sadze ze troszke w tym racji jest bo kupujemy cały czas od zespołów z SerieA a tych bardzo znanych i dobrych sprzedajemy za granice tak ze wzmacniamy inne ligi ale przynajmniej dajemy zarobić naszym ligowym klubom
:-D 

haJdiX
*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****
*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****