Trezeguet chce nowego kontraktu z Juve
- KwiAtek
- Juventino
Reprezentant Francji i napastnik Juventusu Turyn, David Trezeguet zamierza rozpocząć rozmowy w sprawie swojego nowego kontraktu z "Bianconeri".
- Trzy tygodnie temu spotkałem się z dyrektorem Moggim, który stwierdził, że po pozytywnym zakończeniu negocjacji z Del Piero przedyskutuje sprawę kontraktu Trezegueta - powiedział Daniel Fonseca, menedżer Francuza. Trezeguetem zainteresowane są takie firmy jak Manchester United, Arsenal czy Barcelona. Sam zawodnik wolałby jednak przedłużyć umowę, która upływa w 2005 roku.
- Trez czuje się dobrze w Turynie i wolałby zostać. Warto jednak dowiedzieć się, jak na tą sprawę zapatruje się klub. Chcę jednak by było jasne - relacje między zawodnikiem a klubem są bardzo dobre - powiedział Fonseca.
zrodlo: www.pilkanozna.pl
no to bardzo ladnie
oby Treze gral dla nas jak najdluzej :!:
- Trzy tygodnie temu spotkałem się z dyrektorem Moggim, który stwierdził, że po pozytywnym zakończeniu negocjacji z Del Piero przedyskutuje sprawę kontraktu Trezegueta - powiedział Daniel Fonseca, menedżer Francuza. Trezeguetem zainteresowane są takie firmy jak Manchester United, Arsenal czy Barcelona. Sam zawodnik wolałby jednak przedłużyć umowę, która upływa w 2005 roku.
- Trez czuje się dobrze w Turynie i wolałby zostać. Warto jednak dowiedzieć się, jak na tą sprawę zapatruje się klub. Chcę jednak by było jasne - relacje między zawodnikiem a klubem są bardzo dobre - powiedział Fonseca.
zrodlo: www.pilkanozna.pl
no to bardzo ladnie

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Trezeguet powinien zostać w Juve bo on jest tak jak Alex, Pavel i wielu innych stworzony dla tego klubu, co pokazał niejednokrotnie, zdobywając nawet korone króla strzelców dwa sezony temu.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- DeeJay
- Juventino
Chyba Treze poczuł się lekko zagrożony słysząc plotki o wymianie go na Ruuda. Zostało mu jeszcze 18 miesięcy kontraktu. W sumie zostało jeszcze duużo czasu, nie ma pośpiechu.
P.S. 15 października Trezeguet ma urodziny

- KwiAtek
- Juventino
czy ja wiem czy zagrozony, prasa rozdmuchala ta rzekoma wymiane Davida na V.Nistelrooya :roll:Juventinho pisze:Chyba Treze poczuł się lekko zagrożony słysząc plotki o wymianie go na Ruuda. Zostało mu jeszcze 18 miesięcy kontraktu. W sumie zostało jeszcze duużo czasu, nie ma pośpiechu.
a David na swoje urodzinki dostanie prezent - Max Payne 2
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- juve21
- Juventino
Oczywiście że podpisze kontrakt. Sprawa napewno rozchodzi się o pieniądze (jak zwykle zresztą
) Osobiście bardzo bym chciał aby Treze został w juve mimo nienajlepszej ostatnio jego dyspozycji.

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- juveluck
- Juventino
Z kontraktem Treze ostatnio bylo sporo problemow. nie obnrazil bym sie jak by teraz wszytsko wkoncu zostalo zalatwione szybko i sprawnie. Tak zeby i klub i sam zawodnik byli zadowoleni

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Shadow_Alex
- Juventino
a przypadkiem czy nie dawno nie podpisal juz nowego??
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Jak narazie o kontrakcie tylko mówiono a efektów nie ma. Lepiej poczekajmy i ok. Cieszę się bardzo, że Trezeguet chce być cały czas z nami no ale jak mogło być inaczej
To fantastyczny gracz, który musi grać dla nas.
Czekam z niecierpliwością na jego nowy kontrakt, oby poszło sprawnie jak z Del Piero
Czekam z niecierpliwością na jego nowy kontrakt, oby poszło sprawnie jak z Del Piero