Roma - Parma (6 kolejka)
- Nero
- Juventino
Roma 11 12-3
Parma 11 10-5
Konfrontacja sąsiadów w tabeli.
Obie drużyny zostały zatrzymane przez Sienę.
Roma potrafiła zremisować z Juve w Turynie, a Parma wygrać z Lazio w Rzymie.
Roma jest silniejsza i gra u siebie. Powinna zatem wygrać, ale przecież tak samo było z Lazio.
Kibice Juve będą oczekiwać remisu i ponownego zatrzymania Romy.
Siena przymknęła Romie usta, więc teraz będą chcieli znów pokazać, że są silni. Remis zamknąłby usta Capello na dobre. Parmę stać na to, ale gdybym miał stawiać forsę to postawiłbym na Romę. Mimo to wolałbym zakład przegrać.
Parma 11 10-5
Konfrontacja sąsiadów w tabeli.
Obie drużyny zostały zatrzymane przez Sienę.
Roma potrafiła zremisować z Juve w Turynie, a Parma wygrać z Lazio w Rzymie.
Roma jest silniejsza i gra u siebie. Powinna zatem wygrać, ale przecież tak samo było z Lazio.
Kibice Juve będą oczekiwać remisu i ponownego zatrzymania Romy.
Siena przymknęła Romie usta, więc teraz będą chcieli znów pokazać, że są silni. Remis zamknąłby usta Capello na dobre. Parmę stać na to, ale gdybym miał stawiać forsę to postawiłbym na Romę. Mimo to wolałbym zakład przegrać.
- juve21
- Juventino
Ciekawy meczyk. Najlepszy dla nas wydaje się remis i sam obstawiam taki wynik. Spotykają się zespoły o podobnym potencjale. Jeśli Adriano podtrzyma swoją passe a obrona Parmy nie da sobie strzelić bramki to przewiduje nawet zwycięstwo Parmy.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- juveluck
- Juventino
Sadze ze dobrze grajaca tym sezonie Roma, poradzi sobie z mloda druzyna Parmy. Zolto-niebiescy w tym sezonie graj rowniez bardzo dobrze maja szanse na wysoka lokate. Ale sadze jednak ze pierwsza 4 to za duzo jak dla nich poniewaz nie sa wstanie sprostac tym najsilnijeszym kluba(zdarzaja sie oczywiscie wyjatki, Lazio, ale wyjatek potwierdza regule) Dlatego ja stawiam na Rome

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- TottiGol
- Romanista
Mecz w Sienie byl mam nadzieje tylko wypadkiem przy pracy. Wydaje mi sie ze Roma jest silniejsza nie tylko kadrowo ale rowniez psychicznie. Poza tym beda mieli za soba 80 tys. fanow na Olimpico. Stawiam 3:1 dla Romy. Jednak Adriano raz ogra nasza obrone.
Forza Roma
- BianconeriFan
- Juventino
Myślę, że sukcem dla Parmy byłoby wywiezienie remisu ze stolicy...
- 3d_man
- Juventino
wydaje mi sie ze nawet 65 tys to za duzo - z tego co pamietam to karnety wykupilo jakies niecale 40 tys kibicow + do tego moze dojdzie 5-10 tys z biletami razem - powiedzmy 50 tys.Nero pisze:TottiGolu.
Wątpię by na mecz przyszło 80 tyś. kibiców. Będzie ok. 65 tyś.
Mimo wszystko macie lepszą frekwencję i atmosferę na meczach.
mecz napewno bedzie zaciety - chyba padnie duzo bramek
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Myślę że będzie 2-0 dla Romy, ale Parma moze powalczyć o 1 punkt, ale to i tak chyba za dużo.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Johnny777
- Juventino
Oj meczyk się ciekawy zapowiada...A co do wyniku to wydaje mi się że może paść każdy...Choć może ze wskazaniem na Romę.. w końcu u siebie grają i kibice trochę pomogą (sędziowie??.... :twisted: - taki joke... :twisted: )
- Ironek
- Juventino
Ja jestem za Parmą, ale wiem, że będzie jej ciężko wywalczyć chociaż remis. Mi się wydaje, że najlepsze by było zwycięstwo Parmy, która później i tak z nami przegra i wydaje mi się, że nie utrzyma wysokiej formy.
- 3d_man
- Juventino
co Ty - przeciez Siena powinna wygrac ten mecz (asromamerda przewazala ?? :shock: chyba ogladales inny mecz...)Totnik pisze:Z Siena to byl przypadek przy pracy... 2 nie uznane bramki pozatym roma caly mecz przewazala... z Parma bedze ciezki mecz ale wygrana bedzie nasza :-D
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...