Kohler zaprzecza doniesieniom o transferze Lucio
- PABLO
- Juventino
Dyrektor sportowy Bayeru Leverkusen Jürgen Kohler zaprzeczył doniesieniom włoskiej gazety "Tuttosport" na temat domniemanego transferu Brazylijczyka Lucio do Juventusu Turyn latem przyszłego roku. Zdaniem włoskich dziennikarzy już zimą na konto niemieckiego klubu ma wpłynąć pierwsza rata za Mistrza Świata w wysokości 4 milionów Euro.
"Nic nie wiem na temat rzekomego transferu Lucio do Juventusu, dlatego nic więcej na ten temat powiedzieć nie mogę. Skąd wzięła się kwota 4 milionów Euro również nie potarfię wyjaśnić" - stwierdził Kohler.
cholera co sie tutaj dzieje ???
zrodlo www.pilkanozna.pl
"Nic nie wiem na temat rzekomego transferu Lucio do Juventusu, dlatego nic więcej na ten temat powiedzieć nie mogę. Skąd wzięła się kwota 4 milionów Euro również nie potarfię wyjaśnić" - stwierdził Kohler.
cholera co sie tutaj dzieje ???
zrodlo www.pilkanozna.pl
- KwiAtek
- Juventino
rotfl, juz ktos zaprzecza, a takich informacji moze byc w najblizszym czasie hohohoooooo albo jeszcze wiecej, jestem ciekaw jak sie to wszystko rozwiaze
"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Yari
- Juventino
hmm a może tak mówi żeby sie nienarazić kibicom... I czeka do ostatniej chwili. Podejrzana sprawa. Mi sie wydaje że jednak Lucio przejdzie do Juve. Fajnie by było gdyby w Juve był już po zimowym oknie transferowym.
- PABLO
- Juventino
nom tez mam nadzieje ze chodzi o kibicow ale to mowi dyrektor a nie sam Lucio !!! wiec cos mi tu smierdzi troszke !!Yari pisze:hmm a może tak mówi żeby sie nienarazić kibicom... I czeka do ostatniej chwili. Podejrzana sprawa. Mi sie wydaje że jednak Lucio przejdzie do Juve. Fajnie by było gdyby w Juve był już po zimowym oknie transferowym.
- RadeKas
- Juventino
Kurde. Kalejdoskop wiekszy nawet niz ten z Davidsem w roli glownym :?. Jednego dnia pokazuja sie dwie calkiem przeciwstawne wypowiedzi dzialaczy Bayeru. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr. ON MA DO NAS PRZYJSC I KONIEC KROPKA!!!!!!!!!
srali muszki będzie wiosna
- BianconeriFan
- Juventino
Ja tam uważam, że Lucio od najbliższego seznou zasili szeregi Juve... może Kohler po prostu nie został poinformowany o transferze Lucio
ALbo sobie żarty robi