Reprezentacja Włoch na mecz z Azerbejdżanem
- swiergot
- Juventino
Trener reprezentacji Włoch, Giovanni Trapattoni powołał Francesco Tottiego na najbliższy mecz eliminacji do Euro 2004 z Azerbejdżanem.
Rozgrywający AS Romy oraz napastnik Juventusu Fabrizio Miccoli opuścili mecze przeciwko Walii i Serbii z powodu kontuzji, ale teraz są spowrotem w składzie.
Pełen skład:
Bramkarze: Buffon (Juventus), Toldo (Inter).
Obrońcy: Cannavaro (Inter), Ferrari (Parma), Legrottaglie (Juventus), Nesta (Milan), Oddo (Lazio), Panucci (Roma), Zambrotta (Juventus)
Pomocnicy: Camoranesi (Juventus), Fiore (Lazio), Gattuso (Milan), Perrotta (Chievo), C Zanetti (Inter).
Napastnicy: Corradi (Lazio), Delvecchio (Roma), Di Vaio (Juventus), Inzaghi (Milan), Miccoli (Juventus), Totti (Roma), Vieri (Inter).
Źródło: www.soccerage.com
Brakuje Tacchinardiego... Szkoda bo niektórych darmozjadów (nie będę pokazywał palcem) bym wywalił na zbity pysk i już by było miejsce dla Alessio.
Podsumowując: Juventus - 6 zawodników, Inter - 4, Milan - 3, Lazio - 3, Roma - 3, Parma - 1, Chievo - 1.
Rozgrywający AS Romy oraz napastnik Juventusu Fabrizio Miccoli opuścili mecze przeciwko Walii i Serbii z powodu kontuzji, ale teraz są spowrotem w składzie.
Pełen skład:
Obrońcy: Cannavaro (Inter), Ferrari (Parma), Legrottaglie (Juventus), Nesta (Milan), Oddo (Lazio), Panucci (Roma), Zambrotta (Juventus)
Pomocnicy: Camoranesi (Juventus), Fiore (Lazio), Gattuso (Milan), Perrotta (Chievo), C Zanetti (Inter).
Napastnicy: Corradi (Lazio), Delvecchio (Roma), Di Vaio (Juventus), Inzaghi (Milan), Miccoli (Juventus), Totti (Roma), Vieri (Inter).
Źródło: www.soccerage.com
Brakuje Tacchinardiego... Szkoda bo niektórych darmozjadów (nie będę pokazywał palcem) bym wywalił na zbity pysk i już by było miejsce dla Alessio.
Podsumowując: Juventus - 6 zawodników, Inter - 4, Milan - 3, Lazio - 3, Roma - 3, Parma - 1, Chievo - 1.

- RadeKas
- Juventino
Mimo braku Tacchiego i Alexa i tak naszych jest najwiecej
. Troche zdziwilo mnie powolanie Di Vaio, ale patrzac na jego aktualna forme to w zasadzie mozna bylo to przewidziec. No i Miccoli wraca co tez powinno cieszyc. Ten mecz nie bedzie latwy, ale Wlosi musza go wygrac, bo bez nich to nie beda Mistrzowstwa Europy :?

srali muszki będzie wiosna
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Perrotta napewno nie jest leprzy od Alessio. A Di Vaio wszędzie zajmuje miejsce Alexa w Juve i reprezentacji, ciekawe czy zagra w podstawowym składzie.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- swiergot
- Juventino
Wątpię. W ataku pewnie wystąpi Inzaghi i Vieri, chociaż nie wydaje mi się aby Vieri na to zasługiwał, bo ostatnio wręcz się kompromituje. Alex grał w reprezentacji raczej jako pomocnik ustawiony za dwójką napastników, nie wiem czy Marco tak potrafi.ADAMJUVENTUSPL pisze:A Di Vaio wszędzie zajmuje miejsce Alexa w Juve i reprezentacji, ciekawe czy zagra w podstawowym składzie.

- Juverulez!
- Juventino
- juve21
- Juventino
Chyba żartujesz.Ten mecz to będzie to spacerek dla włochów.Nawet jakby wystawili 3 skład to spokojnie rozjadą Azerbejdżan. Wiem że róznice pomiezy reprezentacjami powoli się zacierają,ale Azerbejdżan jeszcze długo musi poczekać ,aż urwie punkty wlochom.RadeKas pisze:. Ten mecz nie bedzie latwy, ale Wlosi musza go wygrac, bo bez nich to nie beda Mistrzowstwa Europy :?
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Yari
- Juventino
Jak dla mnie to bardzo dobra kadra ( nie licząc braku Alessio i Alexa). Kórcze bardzo licze że na euro 2004 Włochy pokaża klase. Już tak długo czekam na ich sukces. Z takim składem to powinni być mistrzami świata.
:).

- BIGGI
- Qualità Juventino
Fajnie ze tyle naszych, mam nadzieje ze większosc zagra i to udanie. A jeśli chodzi o sam mecz to nie powinien on być trudny, chociaż po ostatnich wynikach "potęg" europejskich w el.ME to wszystkiego mozna sie spowdziewac. FORZA ITALIA !! FORZA JUVE !!!!
- MaNieK_JuVe
- Juventino
Hmm.. nie wiem czemu ale ta reprezentacja wydaje mi sie dziwna
. Co do bramki to sie w pelni zgadzam, doch najlepszych bramkarzy swiata na czele z Buffonem. Obrona tez bez zarzutu ale jednak brakuje mi tu Maldniego ktore jest jednak "symbolem" wloskiej obrony. Co do pomocy to totalna kleska: Perotta, Fiore, Gattuso, Zanetti dla mnie osobiscie wlosi stracili duzo w pomocy. Kiedys Roberto Baggio, pozniej Totti z Del Piero, a teraz kto ma zadzic w pomocy, nie widze w srod nich godnego nastepcy. Co do ataku to jest bardzo dobrze, chociaz czy warto powolywac tylu napastnikow, Delvecchia uwazam za zbednego (co prawda strzelil raz bramke wazna) tak samo Corradi. Podsumowujac to nie jest juz ta reprezentacja ktora tak kochalem, zmienila sie strasznie i raczej chyba na zle. Gdy wspominam czasy Roberto Baggio to sie az lezka w oku kreci, a byli przeciez jeszcze Vialli i Ravanelii a nie zapominajmy tez o kilku niezlych wystepach Gianfranco Zoli. Miejmy nadzieje ze sklad ten + Del Piero i Tacchinardi nie beda mieli problemow z Azerami i wreszcie zdobeda mistzostwo Europy na ktore z utesknieniem przez cale swoje zycie czekam.
Hmm.. nie wiem czemu ale ta reprezentacja wydaje mi sie dziwna

Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
- MaNieK_JuVe
- Juventino
Mam tez nadzieje ze zostanie zmieniony trener !!! Bo to co wyprawia Trap jest nie do zniesienie. Szczerze mowiac to mam go troche dosc
.

Forza Juventus, Forza Azzurri
- RadeKas
- Juventino
Azerbejdzan 2-1 Serbia i Czarnogora. Powiesz pewnie ze to jednorazowy wybryk, ale jak taka druzyna zacznie sie bronic na sile to czasami im wychodza sensacje. Takze dalej twierdze ze to bedzie ciezki mecz.juve20 pisze:Chyba żartujesz.Ten mecz to będzie to spacerek dla włochów.Nawet jakby wystawili 3 skład to spokojnie rozjadą Azerbejdżan. Wiem że róznice pomiezy reprezentacjami powoli się zacierają,ale Azerbejdżan jeszcze długo musi poczekać ,aż urwie punkty wlochom.RadeKas pisze:. Ten mecz nie bedzie latwy, ale Wlosi musza go wygrac, bo bez nich to nie beda Mistrzowstwa Europy :?
srali muszki będzie wiosna
- juveluck
- Juventino
Wszytsko fajnie ale brak Tacchinardiego to duze zaskoczenie. Znowu Trap go nie powolal. Naprawde nie rozumiem tego. No ale coz najwazniejsze ze Italia wygrala i zapewnila sobie awans do Euro

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Johnny777
- Juventino
Spacerek czy nie, ale Trap wystawia najsilniejszy (według niego) skład i podejrzewam że raczej padnie wysoki wynik niż miałyby się zdażyć jakieś problemy. Z tego co widzę to żadnych eksperymentów w ekipie nie ma.