Serie A 25/26 (10): Cremonese 1-2 JUVENTUS FC
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 82 razy
Mecz 10 kolejki Serie A 25/26
Cremonese - JUVENTUS FC
MIEJSCE:
Włochy Stadio Giovanni Zini - Cremonese - [20 641]
CZAS:
01.11.2025 (sobota), godzina 20:45
O PRZECIWNIKU
LIGOWA FORMA
Zwycięstw: 3
Remisów: 5
Przegranych: 1
OSTATNIE MECZE

NAJLEPSZY STRZELEC - Federico Bonazzoli, Federico Baschirotto, Filippo Terracciano
- 4 bramki w SerieA
- 2 bramki w SerieA
- 2 bramki w SerieA NAJLEPSZY ASYSTENT - Vandeputte
- 4 asysty w SerieA JUVENTUS
LIGOWA FORMA
Zwycięstw: 4
Remisów: 3
Przegranych: 2
OSTATNIE MECZE

NAJLEPSZY STRZELEC - Dusan Vlahovic, Kenan Yildiz
- 3 bramki w SerieA, 2 bramki w LM
- 2 bramki w SerieA, 1 bramka w LMNAJLEPSZY ASYSTENT - Kenan Yildiz, Bremer
- 3 asyst w SerieA, 1 asysta w LM
- 2 asysty w SerieA PRZEWIDYWANE SKŁADY
CREMONESE (3-5-2): Audero; Terracciano, Baschirotto, Bianchetti; Barbieri, Payero, Bondo, Vandeputte, Floriani Mussolini; Bonazzoli, Vardy.
JUVENTUS (3-4-1-2): Di Gregorio; Rugani, Gatti, Kalulu; McKennie, Locatelli, Koopmeiners, Cambiaso; Conceiçao; Openda, Vlahovic.
SYTUACJA W TABELI:

SĘDZIA: Chiffi D.
Ostatni mecz z Cremonese - ligowa wygrana 2:0
MECZ NA ŻYWO W TV
ElevenSports 1
Ostatnio zmieniony 02 listopada 2025, 21:59 przez Sila Spokoju, łącznie zmieniany 1 raz.
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- Maplu90
- Juventino

- Podziekował: 155 razy
- Otrzymał podziękowanie: 16 razy
Gramy bez Kenana. Oby efekt nowej miotły zadzialal. W meczu z Udine fajnie to momentami wyglądało. Trzeba utrzymać passę u wyrwać 3pkt. Nie widzę innej opcji... 0-2 dla Juve I jedziemy spokojnie do domu 
"Sono un ultrà bianconero,
E amo soltanto due color,
Girando per lo stivale Intero,
La Juve per sempre Sosterrò,
Ale' ale' ale' oh, ale' ale' ale' Oh,
Ale' ale' ale' ale' ale' ooh..."

E amo soltanto due color,
Girando per lo stivale Intero,
La Juve per sempre Sosterrò,
Ale' ale' ale' oh, ale' ale' ale' Oh,
Ale' ale' ale' ale' ale' ooh..."
- YouCantCMe
- Juventino

- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
nawet bez kenana, 3 punkty powinny być
- nawimundo
- Juventino

- Podziekował: 12 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Liczę na niezłą piłkę i oczywiście zwycięstwo. Jasne, Cremonese to na ten moment rewelacja rozgrywek, ale tutaj tylko trzy punkty wchodzą w grę. Ciekawe czy Spalletti będzie w stanie odgruzować Koopmeinersa.
- Distant Dreamer
- Juventino

- Podziekował: 53 razy
- Otrzymał podziękowanie: 250 razy
Nie nastawiam się na nic, w szczególności po jednym treningu. Skład jest jaki jest i wątpię, aby niektórych naszych kopaczy ktokolwiek potrafił odbudować, w szczególności szybko (chyba tylko Conte?) to że brakuje pomocników i obrońców to nawet gibony w Cumianie wiedzą.
Ciężko oczekiwać, żeby już w pierwszym meczu było widać "rękę" Spala.
W perspektywie całego sezonu to już sukcesem będzie przywrócenie panienkom motywacji i dyscypliny, nawet w tym Tudor poległ.
Jak wyjdą z nastawieniem jak na Udinese to będzie dobrze
Obstawiam wygraną 2:1
Ciężko oczekiwać, żeby już w pierwszym meczu było widać "rękę" Spala.
W perspektywie całego sezonu to już sukcesem będzie przywrócenie panienkom motywacji i dyscypliny, nawet w tym Tudor poległ.
Jak wyjdą z nastawieniem jak na Udinese to będzie dobrze
Obstawiam wygraną 2:1

- ReinerJuve
- Juventino

- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
To już dziś, zaczynamy sezon. Jakos dziwnie dłużyła mi sie ta przerwa śródsezonowa w tym roku.
Bedzie przełamanie 0:4, dostaniemy dowód na to, że tych piłkarzy wystarczy odpowiednio ustawic na boisku i przydzielić odpowiednie zadania oraz na to, ze zamiast wydawać grube miliony na kolejnych Gonzainersów wystarczyło przekazać % tych wydatków na trenera, który ma pojęcie co robi.
Bedzie przełamanie 0:4, dostaniemy dowód na to, że tych piłkarzy wystarczy odpowiednio ustawic na boisku i przydzielić odpowiednie zadania oraz na to, ze zamiast wydawać grube miliony na kolejnych Gonzainersów wystarczyło przekazać % tych wydatków na trenera, który ma pojęcie co robi.
- Crunny
- Juventino

- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Oficjalny kanał Juve na X rozpisał to jakby McKennie grał na prawej obronie, a Kostić lewoskrzydłowy w 4-3-3.
Rysunki piłkarskie 11vs11.art 
polub na Facebooku
| obserwuj na Instagramie
| obserwuj na Twitterze
| obserwuj na TikToku 
polub na Facebooku
- Distant Dreamer
- Juventino

- Podziekował: 53 razy
- Otrzymał podziękowanie: 250 razy
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 41 razy
- Otrzymał podziękowanie: 82 razy
Póki co fajnie Vlahović, który mnie bardzo mocno zadziwia - podania, przerzuty, zabrania się z pilką. Coś czego nie widziałem u tego chłopaka od bardzo dawna.
Kostić + za bramkę i ogólną postawę.
Locatelli - bardzo dobre spotkanie ogólnie.
I malutki + przy Opendzie, który momentami fajnie tam ciągnie z przodu, ale brakuje tego kluczowego czyli gola albo asysty.
Póki co wydaje się, że Efekt Nowej Miotły działa, bo ręki Lucka jeszcze nie może być widać
Kostić + za bramkę i ogólną postawę.
Locatelli - bardzo dobre spotkanie ogólnie.
I malutki + przy Opendzie, który momentami fajnie tam ciągnie z przodu, ale brakuje tego kluczowego czyli gola albo asysty.
Póki co wydaje się, że Efekt Nowej Miotły działa, bo ręki Lucka jeszcze nie może być widać
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- Pluto
- Juventino

- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
Szkoda popisu Gattiego bo byłoby zwycięstwo w starym stylu. Od początku jego strona przexhodzila większość akcji, także postawił tylko wisienkę na torcie. Sam mecz skończyłby sie duzo szybciej bez względu na Gattiego gdyby nie Openda szukajacy formy i gola.
Na drugim biegunie Vlahovic, bez gola ale z jednym z najlepszych meczów w naszej koszulce. Bardzo dobrze tez Cambiaso.
Spalletti wymyślił na nowo stare ustawienie i momentalnie zażarło.
Na drugim biegunie Vlahovic, bez gola ale z jednym z najlepszych meczów w naszej koszulce. Bardzo dobrze tez Cambiaso.
Spalletti wymyślił na nowo stare ustawienie i momentalnie zażarło.
calma calma