Liga Mistrzów 2025/26

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
YouCantCMe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

30 sierpnia 2025, 12:28

terminarz LM, zaczynamy meczem z borussią

Anelson

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 26 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

30 sierpnia 2025, 21:40

Nie ma lekko. Villarreal nam nie siedział parę lat temu, Benfica leje nas od lat, że o Realu nie wspomnę + Sporting i Monaco bardzo niewygodne. Mam nadzieję, że chociaż po teoretycznie najsłabszych się generalnie przejedziemy albo chociaż poprostu ich ogramy + nagromadzimy jak najwięcej punktów by być w grze.

Bart985

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 18 razy
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

31 sierpnia 2025, 20:53

jackop pisze: 30 sierpnia 2025, 09:46 Podziękuj swoim idolom: Głupolemu i nieMottcie :prochno: Jak ktoś wierzy, że Juventus bez pieniędzy z pucharów sobie poradzi to nie dziwi mnie, że ma na nie wywalone.
Ale bo nie rozumiem - chodzi o Giuntolego i Mottę? Nie przypominam sobie żeby byli moimi idolami. Dyrsportowy to dyrsportowy, ja jestem ze starej szkoły, gdzie to manager chce konkretne nazwiska, a taki gość tylko pomaga podpisać kontrakt. Wrzucałem fotkę, że może być uśmiechnięty wygryw, albo skrzywiony przegryw, ale to chyba zawsze tak jest.

Co do Motty to chciałem po prostu dać mu czas taki jak otrzymał Partacz. To jest chyba uczciwe? A przynajmniej dwa sezony. Klub który wymienia szefa co roku jest pośmiewiskiem.

Ale finalnie to nie oni doprowadzili do stanu jaki jest, byli tylko pewną kontynuacją, a ich następcy nadal robią to samo. Więc jakakolwiek kasa... co z tego, że będzie? Kto ją wyda, jak, na kogo?

Obrazek
ODPOWIEDZ