Jak kupić Bilety na mecz Juventusu

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Dzikizz

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2025, 15:07

Witam serdecznie, za dwa tygodnie mam Zamiar się wybrać wraz ze znajomymi i rodziną na mecz Juventusu z Monzą. Jest jakaś opcja żeby kupić 7 biletów bez Juventus Card? Czy jest możliwość zakupu ich na stadionie? Z tego co się orientowałem, podobno każdy musi mieć Juventus Card, czy da się to jakoś obejść?

Pozdrawiam!

Volto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 39 razy

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2025, 15:23

Google istnieje ;) W 5 minut znalazłem to. Oczywiście nic więcej nie gwarantuję.

https://www.trustedseats.com/en/juventu ... za-tickets

https://www.olkaexpress.pl/events/socce ... age=ticket

Przez oficjalną stronę Juve bez JCard zapomnij.

I jak chcecie w spokoju oglądać, skoro mowa o rodzinie, to nie radzę kupować na południowej trybunie za bramką, tam są ultrasi i numeracja miejsc nie jest respektowana.

Dzikizz

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2025, 15:30

Dobrze, że dałeś znać o tym Google, bo przecież pojęcia bym nie miał, ŁAŁ!

Przeszperałem wszystko i nigdzie, nikt nic nie gwarantuje.. dlatego też pytam tutaj. Dzięki bardzo, za informację o południowej trybunie, pozdrawiam!

dr.DeV

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2025, 16:08

Dzikizz pisze: 12 kwietnia 2025, 15:07 Witam serdecznie, za dwa tygodnie mam Zamiar się wybrać wraz ze znajomymi i rodziną na mecz Juventusu z Monzą. Jest jakaś opcja żeby kupić 7 biletów bez Juventus Card? Czy jest możliwość zakupu ich na stadionie? Z tego co się orientowałem, podobno każdy musi mieć Juventus Card, czy da się to jakoś obejść?

Pozdrawiam!
Na stadionie nie kupisz, nie musisz posiadać Juventus Card - wystarczy konto na stronie juventus.com i możesz kupić, ale na jedno konto możesz kupić maksymalnie 4 bilety.
Niżej informacje z oficjalnej strony Juventus.com
OFICJALNY SKLEP BILETOWY JUVENTUS
Oficjalny sklep z biletami Juventus działa online i jest jedynym oficjalnym kanałem sprzedaży, który pozwala Ci przeżyć emocje panujące na stadionie Allianz.

Po rozpoczęciu sprzedaży biletów na mecze będziesz mógł wybrać swoje miejsce bezpośrednio na mapie, podziwiać widoki dzięki przeglądarce 3D i płacić za pomocą najpopularniejszych systemów płatności elektronicznych. Bilety możesz wygodnie wydrukować w domu lub zapisać na karcie Juventus Card.

Uwaga: bilety można kupić tylko online, kupony nie są już dostępne w kasach biletowych.

Każdy kupujący może kupić maksymalnie 4 bilety na wyścig.

Pamiętaj, że aby uzyskać dostęp do sprzedaży biletów musisz się zarejestrować w oficjalnym sklepie biletowym Juventus .

Istnieją trzy możliwości rejestracji:

Z Kartą Juventus : należy używać, jeśli posiadasz aktywną Kartę Juventus;
Z Twoim Członkostwem : do wykorzystania, jeśli masz aktywne członkostwo;
Z adresem e-mail : użyj, jeśli nie masz karty Juventus ani członkostwa.

Obrazek
Volto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 39 razy

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2025, 20:58

Bez JCard sukcesu nie wróżę. Już lepiej przed sezonem tą kartę sobie wyrobić, wtedy można próbować. Praktycznie co mecz to komplet.

ODPOWIEDZ