Puchar Włoch Primavery

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2003, 22:22

Młodzieżowy zespół Juventusu zajmuje pierwsze miejsce w grupie C piłkarskiego pucharu Włoch młodzików:

06.09. Juventus - Sampdoria 0-1
13.09. Brescia - Juventus 1-2
20.09. Piacenza - Juventus 0-3

1. JUVENTUS 6
2. PIACENZA 6
3. SAMPDORIA 4
4. BRESCIA 1

Nie wiem tylko, czy będą rewanże, czy też nie. Raczej chyba nie.

1/8 finału - 29.10 i 18.11.

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 października 2003, 22:34

Ja osobiście primaverą sie wogóle nie interesuje. Wstyd powiedzieć ale nawet nie wiem w jakim składzie gra Juve tam. :oops: :oops: :oops: :oops: . Ale cieszy fakt że młodzi radzą sobie całkiem dobrze.

KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2003, 01:28

mnie interesuje przede wszystkim "dorosla" druzyna, ale obilo mi sie o uszy takie nazwisko z primavery jak Kovalenko i jeszcze ten genialny (podobno) Nigeryjczyk, niestety nie pamietam jak sie nazywa :oops:
ale zawsze milo uslyszec, ze ekipa mlodzikow tez sobie niezle poczyna 8)

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 05 października 2003, 09:13

Yari pisze:Ja osobiście primaverą sie wogóle nie interesuje. Wstyd powiedzieć ale nawet nie wiem w jakim składzie gra Juve tam. :oops: :oops: :oops: :oops: . Ale cieszy fakt że młodzi radzą sobie całkiem dobrze.
ja sie też nie interesuje, ale widać że szkolą młodzież i nie mamy sie martwić że nie będziemy mieli zawodników za kilka lat :!:

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 05 października 2003, 09:40

KwiAtek pisze: ale obilo mi sie o uszy takie nazwisko z primavery jak Kovalenko i jeszcze ten genialny (podobno) Nigeryjczyk, niestety nie pamietam jak sie nazywa :oops:
Zapewne chodziło Ci o Benjamina :wink: To dobrze, że Primavera dobrze gra. Mamy też naprawdę silny młody zespół, który już odnosił duże sukcesy. No w tamtym sezonie niestety wszsytko zawalili :( Miejmy nadzieję, że w tym to odbiją.

Obrazek
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2003, 10:24

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
KwiAtek pisze: ale obilo mi sie o uszy takie nazwisko z primavery jak Kovalenko i jeszcze ten genialny (podobno) Nigeryjczyk, niestety nie pamietam jak sie nazywa :oops:
Zapewne chodziło Ci o Benjamina :wink: To dobrze, że Primavera dobrze gra. Mamy też naprawdę silny młody zespół, który już odnosił duże sukcesy. No w tamtym sezonie niestety wszsytko zawalili :( Miejmy nadzieję, że w tym to odbiją.
Nom, Benjamin jest dobry. W ogóle mamy zdolną młodzież..mam nadzieje że bedziemy mieli z nich duzo pożytku.

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2003, 13:02

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Nie można powiedzieć, że zawalili wszystko. Wygrali przecież po raz pierwszy od 8 lat Torneo Di Viareggio! Zasady w lidze są nieco inne niż w dorosłej drużynie, ale i tak byli wysoko. Młodziki radzą sobie dobrze, jednak może nie tak dobrze jak dorośli. Walka tam jest bardziej wyrównana.

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 października 2003, 14:23

Szczerze to ja też nie za bardzo się interesowałem poczynaniami Primavery, ale miło słyszeć że wygrywają bo to wróży bardzo pomyślną przyszłość dalszym pokoleniom "dorosłego" Juventusu o ile gdzieś nie zostaną te talenty zagubione. Choć takie obawy to chyba tylko w Polsce mogą się zrealizować... :wink:

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 14:37

Nasz Primavera to obecnie jedna z lepszych we Wloszech. Licze na sukcesy z ich strony to w koncu przyszlosc Juve. A co do pucharu wloch to z tego co wiem nie ma rewanzy. Czyli awansowali dalej :-D

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
matiso

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 14:42

No to bardzo dobrze oby tak dalej.

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 19:04

Jak widać młodziki biorą przykład z dorosłych i wygrywają. Trochę szkoda tego meczu z Sampdorią.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 października 2003, 19:27

podejzewam ze wiekszosc z nas sie nie interesuje ale miejmy nadziej ze wyrosna tam gwiazdy z ktorych bedziemy mogli byc dumni

Zablokowany