Koldrup nie wie o zainteresowaniu Juventusu
- PABLO
- Juventino
Obrońca Udinese Calcio Per Koldrup zaprzeczył pogłoskom łączącym go z przejściem do zespołu mistrza Włoch Juventusu Turyn. Duński obrońca stwierdził, że nie wie nic o zainteresowaniu jego osobą ze strony trenera Juventusu Marcello Lippiego.
"Nie słyszałem nic o zainteresowaniu Juventusu. Nie kontaktowali się ze mną." - powiedział Koldrup.
ja osobiscie go nie znam nawet nie wiedzialem ze taki czlowiek istnieje !!
"Nie słyszałem nic o zainteresowaniu Juventusu. Nie kontaktowali się ze mną." - powiedział Koldrup.
ja osobiscie go nie znam nawet nie wiedzialem ze taki czlowiek istnieje !!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Koldrup do Juve???
Ja też pierwszy raz słyszę, ale jeżeli to prawda to się dziwię kupować kolejnego obrońcę a oddawać pomocnika takiego jak Edgar Davids, itak mamy więcej obrońców trzeba do tego wliczyć Zambrottę który gra właśnie na lewej obronie.
Licząc Zambrottę jako brońcę to mamy dziesięciu obroców i siedmiu pomocników(a bez Davidsa bedzie sześciu).
Ja też pierwszy raz słyszę, ale jeżeli to prawda to się dziwię kupować kolejnego obrońcę a oddawać pomocnika takiego jak Edgar Davids, itak mamy więcej obrońców trzeba do tego wliczyć Zambrottę który gra właśnie na lewej obronie.
Licząc Zambrottę jako brońcę to mamy dziesięciu obroców i siedmiu pomocników(a bez Davidsa bedzie sześciu).
Ostatnio zmieniony 04 października 2003, 14:40 przez ADAMJUVENTUSPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Łukasz
- Juventino
Za rok się taki przyda - ktoś będzie musiał zastąpić wiekowego Montero.Peja48 pisze:Niepotrzebny nam kolejny obrońca na dodatek zbierający czerwień!
- Dionizos
- Juventino
Jeżeli ktos wierzy w transfer tej klasy obroncy co Kroldrup do Juve....to radze zarzyc paracetamol. To slaby obronca, slabej druzyny 8) , nie ma czego szukac w Juve. Jednego Fresiego juz mamy, absolutnie wystarczy :evil: :!: :!:
- juveluck
- Juventino
No i dobrze ze nie wie. To kolejna plota i dobrze bo nie widze dla niego miejsca u nas w druzynie. Mimo ze mamy ostatnio problemy z defensywa, on ich napewno by nie rozwiazal.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hehe właśnie to bardzo dobrze, że nie wie i my też niechcemy wiedzieć 8) Taki zawodnik jest nam kompletnie niepotrzebny, to przeciętny gracz. Ahhh marna plotka.

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Czy może mnie ktoś jaśnie oświeci kto to?? Bo pierwsze słyszę te nazwisko............. wstyd czy nie?? :twisted:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....