Olympiakos - Juventus 2.kolejka LM
- kouba
- Qualità Juventino
chyba w drugą strone!! ja obstawiam 1-3BIGGI pisze:Oj bedzie cięzko. Olymiakos na swoim stadionie potrafi nastraszyć. A Juventusowi nie gra sie za dobrze z tą druzyną. Mam nadzieje ze moze zagra Treze. Stawiam 2-1 !!!!
- BIGGI
- Qualità Juventino
Jasne ze w drugą stronekouba pisze:chyba w drugą strone!! ja obstawiam 1-3BIGGI pisze:Oj bedzie cięzko. Olymiakos na swoim stadionie potrafi nastraszyć. A Juventusowi nie gra sie za dobrze z tą druzyną. Mam nadzieje ze moze zagra Treze. Stawiam 2-1 !!!!

- DeeJay
- Juventino
No faktycznie, bedzie ciężko o zwycięstwo. No ale z kim my dzisiaj gramy łatwe mecze?! praktycznie nie ma takich drużyn. Z Regginą bardzo dobrze zagrał Miccoli i Di Vaio, Nedved zszedł prędzej, więc bedzie miał więcej sił na Greków. Wraca Treze, więc stworzy się mała rywalizacja o miejsce w napadzie.
Co z tym Davidsem się qrde dzieje!?
Co z tym Davidsem się qrde dzieje!?
- Logan
- Juventino
No moze byc ciezko ale Juventus juz z nie takimi druzynami wygrywal , Olimpiakos zagra bez swojej najwiekszej gwiazdy czyli Marcina Kuźby
<oczywiscie zartuje> nie no stawiam na 1-2 , 1-3 dla naszych prawde mowiac Olimpiakos jest o klase slabszym zespolem od Juve

Forza Juve
- juve21
- Juventino
Teren trudny i a Grecy zrobili ostatnio postępy podobne do Turkow. Ale jak Logan słusznie zauważył Juve jest o klasę lepsze a więc myśle że wywieziemy 3 pkt. z ich terenu. Obstawiam 3:0 dla Juve.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- DeeJay
- Juventino
Ostatnio mecz Olympiakosu:
Xanthi Skoda 1 - 3 Olympiakos Piraeus
Pozycja w tabeli:
2. Olympiakos Pireus 4 9 3-0-1 10-1
Mecze Juventusu z Olympiakosem:
meczy:6
zwycięstwa Juve: 3
remisy:2
zwycięstwa Olympiakosu: 1
Xanthi Skoda 1 - 3 Olympiakos Piraeus
Pozycja w tabeli:
2. Olympiakos Pireus 4 9 3-0-1 10-1
Mecze Juventusu z Olympiakosem:
meczy:6
zwycięstwa Juve: 3
remisy:2
zwycięstwa Olympiakosu: 1
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Olimpiakos Pireus-Juventus FC Turyn 0-2 Trezeguet i Di Vaio
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Johnny777
- Juventino
No nie powiem nic nowego nad to że ciężko będzie na bank...i nie ma co liczyć na 0:4 bo Olypiakos też nie jest jakimś bylejakim zespolikem z Koziej Wólki Dolnej szczególnie u siebie będzie groźny...Ale Juve to w końcu Juve...
Będzie 1:2 lub 1:3

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No właśnie? Wczoraj graliśmy w większości rezerwami i nawet Davids na boisko niewszedł :? To co będzie jak podstawowi wrócą? Nawet na ławkę się niebędzie łapał?Juventinho pisze: Co z tym Davidsem się qrde dzieje!?
A co do meczu z Olimpiakosem. Myslę, że powinniśmy sobie poradzić bez większych problemów. Trudno jest wygrać z Grekami na ich terenie ale my to potrafimy. Liczę na zycięstwo do zera, tak 2-0, 3-0. Musimy pokazać swoją wyższoś klas nad rywalem. Niemiałbym nic przeciwko powtórzeniu wyniku z towarzyskiego meczu przed sezonem 02/03 kiedy to pokonaliśmy ich 4-0
Mam nadzieję, że Trezeguet będzie już zdrowy.

- kouba
- Qualità Juventino
napewno jest taki wynik nierealny, bo jak będzie już załużmy 2-0 dla juve to Lippi wpuści rezerwowych żeby odpocząć troche najlepszym, bo w przyszły weekend grają reprezentacje.Marcin-IRONEK pisze:chyba każdy z nas by chcial taki wynik, ale to jest raczej nierealne. mi się wydaje ze bedzie 0-2.Olszan pisze:myśle że bedzie 0-4