Plakaty z Juve
- Del Przemek
- Juventino
Piszcie jakie macie plakaty z Juve w swoim pokoju!!!
Ja najwięcej plakatów mam z Bravo Sport:
- Del Piero i Davids z autografem
- Tacchinardi, Buffon, Del Piero, Nedved w nowych koszulkach
i całej drużny z giga sportu
Ja najwięcej plakatów mam z Bravo Sport:
- Del Piero i Davids z autografem
- Tacchinardi, Buffon, Del Piero, Nedved w nowych koszulkach
i całej drużny z giga sportu
- Seiru
- Juventino
Plakaty w pokoju?
Mam Pavla tego dużego z Giga Sportu, Del Piero w koszulce sony, Nedved w nowej koszulce, mały plakat Nedveda, Davidsa, Zidane'a :? ,Inzaghiego :? , Del Piero (Lotto) i jeszcze jeden ten sam, potem ten nowy z BS Tacchi, Gigi, Alex i Pavel w nowych koszulkach.....
Troche mało, ale reszta taka poobdzierana, albo pogięta :? albo po szpilkach jak ruszasz plakatami takie potargane!
Mam Pavla tego dużego z Giga Sportu, Del Piero w koszulce sony, Nedved w nowej koszulce, mały plakat Nedveda, Davidsa, Zidane'a :? ,Inzaghiego :? , Del Piero (Lotto) i jeszcze jeden ten sam, potem ten nowy z BS Tacchi, Gigi, Alex i Pavel w nowych koszulkach.....
Troche mało, ale reszta taka poobdzierana, albo pogięta :? albo po szpilkach jak ruszasz plakatami takie potargane!
non mollare mai
- buffi
- Juventino
Ja mam także całą teczkę plakatów Juve, ale na ścianie wisi tylko Del Piero i to z reprezentacjii Włoch. Po za tym w teczce mam m.in całą kadrę Juve, Del piero, dwa razy Pavvel Nedved i wiele, wiele innych
FORZA JUVE
AVANTI JUVE
GRANDE JUVE
GG:2986299
AVANTI JUVE
GRANDE JUVE
GG:2986299
- Wojtom
- Juventino
ja mam tak :
-23 plakaty z Del Piero ( nipowtarzajace sie, ale sa to takze z włoch )
-8 plakatów całej druzyny Juventusu
-2 plakaty Davidsa
-5 plakatów Nedveda ( w tym jeden 180cm !!! )
-2 plakaty Buffona
i juz na scianach nie ma miejsca !!!

-23 plakaty z Del Piero ( nipowtarzajace sie, ale sa to takze z włoch )
-8 plakatów całej druzyny Juventusu
-2 plakaty Davidsa
-5 plakatów Nedveda ( w tym jeden 180cm !!! )
-2 plakaty Buffona
i juz na scianach nie ma miejsca !!!

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- juveluck
- Juventino
Na scianach nie mam az tak duzo plakatow. Raczej wieszam flagi czy proporczyki. Plaakaty na scinach sie niszcza wiec ja wieszam tylke te podwojne a reszte chowam do szafy
Ale cos tam mam: 3x Del Piero, Treze, Buffon, Davids, Platini, Baggio i caly Juve

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hehe niezły temat
Może to zabrzmi tak jakbym się chwalił ale tak niejest. Nie znalazlbym czasu, żeby wypisać moje wszystkie plakaty. Mam ich....ok. 130 :oops: 8) Cały pokój jest prawie zalepiony, prawie bo jeszcze zostało trochę miejsca na szafkach i na... SUFICIE :twisted:
Tam już wisci Nedved 180 cm. Plakaty zbieram od 1996 roku. Od tamtego czasu prawie żadnego nieprzegapiłem, a te co przegapiłem odkupiłem od kumpla kolekcjonera
Mam min. cały skład JUVE z 1985r. jak wygrali LM oraz Bońka i Platinie w stroju JUVE oczywiście. Jest też Jugović i Boksić,Toricelli, Di Livio,Deschamps itp.
Do całrj tej kolekcji liczę równeiż plakaty Inzaghiego lub Zidana(wszystkich ,którzy odeszli), wciąż wiszą na ścienie lecz tylko te w stroju JUVE. Poprostu takich zawodników sie niezapomina. Mam napisane, że odeszli lecz na zawsze pozostaną w naszej pamięci
Wcale się niechwaliłem jakby co!

Mam min. cały skład JUVE z 1985r. jak wygrali LM oraz Bońka i Platinie w stroju JUVE oczywiście. Jest też Jugović i Boksić,Toricelli, Di Livio,Deschamps itp.

Wcale się niechwaliłem jakby co!

- juvepiotr18
- Juventino
ja mam plakatów coś kolo 40 tylko niedawno je zdjołem ze scian bo miałem remont w pokoju.Plakaty przważnie mam z bravo sport i hurra Juventus
- Villya
- Juventino
mam 7 plakacików całego Juve taaaakichhhhh duuuuzichhh
w tym jeden jest po prostu świetny z 27 scudetta wprost z Włoch (skromność :lol: )
-Camoranesiego
-Montero
-Nedvda ( ale nie tego 180 cm
)
-Davidsa
-Zambrotty
-Tacchinardiego
-Del Piero *3 takie ogromniasteeeeeee
-Buffona *5
-Delle Alpi
-Tacchinardi,Nedved,Del Piero, Buffon
i milion malutkich zdjątek powieszonych między plakatami (takich z drukarki i netu )
-Kosowskiego
-Figo ale taki stary i taki malutki

-Camoranesiego
-Montero
-Nedvda ( ale nie tego 180 cm

-Davidsa
-Zambrotty
-Tacchinardiego
-Del Piero *3 takie ogromniasteeeeeee
-Buffona *5
-Delle Alpi
-Tacchinardi,Nedved,Del Piero, Buffon
i milion malutkich zdjątek powieszonych między plakatami (takich z drukarki i netu )
-Kosowskiego

-Figo ale taki stary i taki malutki

Con la Juve nel sangue, con la Juve nel cuore...bianconeri si nasce, bianconeri si muore.....
- @@@Łuk@sz@@@
- Juventino
ja na scianach mam:
5xJUVENTUS (W TYM JEDEN Z GIGA TEN DUZY , TAKI SAM MAŁY , JEDEN W BIALYCH KOSZULKACH , JEDEN SPRZED MACZU Z REALEM , I JEDEN Z 1998 Z PERUZZIM, DESCHAMPEM, ZIDANEM, DI LIVIO, TACCHINARDIM, FERRARA, DEL PIERO, INZAGHIM, MONTERO, IULIANO, DAVIDSEM ------ORAZ PO ZDOBYCIU LM W NIEBIESKICH STROJACH)
3xNEDVED(190cm , PO ZDOBYCIU BRAMKI NA 3:0 Z REALEM , Z KALENDARZEM NA WRZESIEN)
2xDEL PIERO (W KOSZULCE SONY , I LOTTO)
FERRARA(SONY)
DI LIVIO(SONY)
RAVANELLI(SONY0
TACCHINARDI(LOTTO)
DAVIDS(LOTTO)
ZIDANE(SONY)
DEL PIERO,NEDVED,BUFFON,TACCHINARDI
DEL PIERO , NEDVED , TREZEGUET
BONIEK , PLATINI
A OPROCZ TEGO 5 REPLICZEK KOSZULEK JUVE ,3 SZALE ,ZEGAR , FANE NA 25 SCUDETTO , PROPORCZYK , MALUTKA FLAGE , 2 KOSZULI NORMALNE DEL PIERO I NEDVED
I MUSZE ISC DO SASIADKI ZEBY MI POZYCZYLA KAWALKA SCIANY BO MAM FULL
5xJUVENTUS (W TYM JEDEN Z GIGA TEN DUZY , TAKI SAM MAŁY , JEDEN W BIALYCH KOSZULKACH , JEDEN SPRZED MACZU Z REALEM , I JEDEN Z 1998 Z PERUZZIM, DESCHAMPEM, ZIDANEM, DI LIVIO, TACCHINARDIM, FERRARA, DEL PIERO, INZAGHIM, MONTERO, IULIANO, DAVIDSEM ------ORAZ PO ZDOBYCIU LM W NIEBIESKICH STROJACH)
3xNEDVED(190cm , PO ZDOBYCIU BRAMKI NA 3:0 Z REALEM , Z KALENDARZEM NA WRZESIEN)
2xDEL PIERO (W KOSZULCE SONY , I LOTTO)
FERRARA(SONY)
DI LIVIO(SONY)
RAVANELLI(SONY0
TACCHINARDI(LOTTO)
DAVIDS(LOTTO)
ZIDANE(SONY)
DEL PIERO,NEDVED,BUFFON,TACCHINARDI
DEL PIERO , NEDVED , TREZEGUET
BONIEK , PLATINI
A OPROCZ TEGO 5 REPLICZEK KOSZULEK JUVE ,3 SZALE ,ZEGAR , FANE NA 25 SCUDETTO , PROPORCZYK , MALUTKA FLAGE , 2 KOSZULI NORMALNE DEL PIERO I NEDVED
I MUSZE ISC DO SASIADKI ZEBY MI POZYCZYLA KAWALKA SCIANY BO MAM FULL
JUVE 4-ever
- Peja48
- Juventino
elian/piotr pisze:ja mam plakatów coś kolo 40 tylko niedawno je zdjołem ze scian bo miałem remont w pokoju.Plakaty przważnie mam z bravo sport i hurra Juventus
Skąd wziołeś gazetę Hurra Juventus
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8