co to ma byc ??
- PABLO
- Juventino
czytaliscie moze artukul w tygodniku pilka nozna tam jest opisany artykul o lidze mistrzow i o milanie :evil: i troche tego nie pojmuje !!! cytat:
(...)Raczej [pwszechny stanie sie przyklad, ktory niedawno dal milan. Trener Carlo Ancelotti i jego podopieczni juz w polowie ligowego sezonu zrozumieli ze wszystkie sily nalezy koncentrowac na mecze pucharowe ,a w serie a starac sie o co najwyzej przyzwoite miejsce.(...)
Ja osobiscie tego nie rozumiem Juve zdobylo mistrza i doszlo do finalu ligi mistrzow i nie skupialo sie tylko na LM. Mojm zdaniem to zalezy od taktyki a nie od czego na czym sie koncentruja. Co o tym sadzicie ?? No nie az im maila napisze
A po drugie to ta sonda na www.pilkanozna.pl kto wygra lige mistrzow i takie tam to wygral real wyprzedzajac o 1% Juve :evil: ale to akurat jest mniej wazne napiszcie co sadzicie o tym co napisalem wyzej !!!!
(...)Raczej [pwszechny stanie sie przyklad, ktory niedawno dal milan. Trener Carlo Ancelotti i jego podopieczni juz w polowie ligowego sezonu zrozumieli ze wszystkie sily nalezy koncentrowac na mecze pucharowe ,a w serie a starac sie o co najwyzej przyzwoite miejsce.(...)
Ja osobiscie tego nie rozumiem Juve zdobylo mistrza i doszlo do finalu ligi mistrzow i nie skupialo sie tylko na LM. Mojm zdaniem to zalezy od taktyki a nie od czego na czym sie koncentruja. Co o tym sadzicie ?? No nie az im maila napisze

A po drugie to ta sonda na www.pilkanozna.pl kto wygra lige mistrzow i takie tam to wygral real wyprzedzajac o 1% Juve :evil: ale to akurat jest mniej wazne napiszcie co sadzicie o tym co napisalem wyzej !!!!
- Johnny777
- Juventino
Jakoś sobie trzeba wytłumaczyć słabą ligę włoską w wykonaniu Milanu... :twisted: Ale cóż...każdy "orze jak może"... :twisted:
Juve ma po prostu lepszy skład a finał był wypadkiem przy pracy (i bez Nedveda...)
Juve ma po prostu lepszy skład a finał był wypadkiem przy pracy (i bez Nedveda...)
- kouba
- Qualità Juventino
najważniejsze jest mieć szeroką kadre i wyrównaną oczywiście :!: , aby zastąpić zawodników z drobnymi kontuzjami i zespól na tym nie ucierpiał :!: A juve własnie tak ma , to powinniśmy sie cieszyć :!: 

- Martin
- Juventino
Moze nalezy to rozumiec tak. Milan, aby dojsc do finalu, musial wybrac: albo owies albo siano. Wybral owies. Juve natomiast wzial i owies i siano
Szkoda tylko ze troszke na koncu tym owsem sie zachlysnal i w koncowym rezultacie zadowolil sie tylko sianem 8) 8)

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
- Pavel
- Juventino
Cóż za wyobraźnia, świetne porównanie MartinMartin pisze:Moze nalezy to rozumiec tak. Milan, aby dojsc do finalu, musial wybrac: albo owies albo siano. Wybral owies. Juve natomiast wzial i owies i sianoSzkoda tylko ze troszke na koncu tym owsem sie zachlysnal i w koncowym rezultacie zadowolil sie tylko sianem 8) 8)

- Martin
- Juventino
Czy ja powiedzialem gdzies ze jest slaby?? Moze go troche niedocenilem, ale to wlasnie Juve wygral Scudetto (Milan byl zaledwie 4.). I tylko dlatego ze nie gral Nedved nie zdobylismy dubletu. Jestem ciekaw czy wtedy Lipinski tak samo by mowil (czy tam pisal).
A wracajac do Milanu cos mi przeczucie mowi, ze w tym sezonie nie zwojuja niczego wielkiego. Zapamietajcie moje slowa.
A wracajac do Milanu cos mi przeczucie mowi, ze w tym sezonie nie zwojuja niczego wielkiego. Zapamietajcie moje slowa.
Log in: 15.12.1997
- Rybeq
- Juventino
Kurna, to Ja miałem powiedzieć ;-PMartin pisze:A wracajac do Milanu cos mi przeczucie mowi, ze w tym sezonie nie zwojuja niczego wielkiego. Zapamietajcie moje slowa.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- Logan
- Juventino
Juve pokonalo by milan w 7 na 10 meczy !!!!!! Final ostatniej edycji LM byl poprosty wypadkiem przy pracy <na dodatek bylismy bez Nedveda> Wlasnie klasowy klub potrafi pogodzic dobra gre w lidze i w LM !!!! co ostatnio udalo sie tylko JUVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forza Juve
- TomekW
- Juventino
ZapamietamyMartin pisze:A wracajac do Milanu cos mi przeczucie mowi, ze w tym sezonie nie zwojuja niczego wielkiego. Zapamietajcie moje slowa.

I w maju sie z tych slow posmiejemy

Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
No Tomek zobaczymy. Ja niektórych ludzi nie rozumiem tak jakby oczu nie mieli i nie wiedzieli wogóle co się w tej piłce dzieje Juve tu gromi wszystkich jak się da na wszystkie strony ich rozjeżdza a oni tu "Milan Milan" :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Sergi
- Juventino
Dzieje sie tak dlatego, ponieważ Juventus jest drużyną dużo mniej medialną, jak na tak potężny klub. Nie dokonuje spektakularnych transferów. Nawet w tym sezonie transfery są mało ciekawe od strony medialnej: Appiah, Legrottaglie mogą nawet grać w każdym meczu dobrze lub bardzo dobrze, ale nie przysporzy im to raczej popularności poza kibicami Juventusu..
Tak jakoś się dzieje, że najważniejsze są kluby angielskie i Real Madryt (zawsze znajdzie się Hirek Wrona albo miłośnik talentu Zidane'a lub Raula), potem pewnie AC Milan, który na obecny czas wciąż najlepiej kojarzony jest z holenderskim tercetem.
Tak jakoś się dzieje, że najważniejsze są kluby angielskie i Real Madryt (zawsze znajdzie się Hirek Wrona albo miłośnik talentu Zidane'a lub Raula), potem pewnie AC Milan, który na obecny czas wciąż najlepiej kojarzony jest z holenderskim tercetem.
E' BIANCONERA LA NOSTRA BANDIERA
- zack
- Juventino
Pierwsza dobra rada - nie czytajcie Piłki Nożnej bo obecnie ta gazeta prezetnuje żałosny poziom.I to nic że artykuł pisał Lipiński - może on też niedługo zniży się do poziomu gazety.
Natomiast jeśli chodzi o Milan.Klub potężny,jeszcze silniejszy niż sezon temu.Ja jednak również nie uważam aby coś zwojowali w tym seoznie - ot taka po prostu niechęc do tego klubu 8)
Natomiast jeśli chodzi o Milan.Klub potężny,jeszcze silniejszy niż sezon temu.Ja jednak również nie uważam aby coś zwojowali w tym seoznie - ot taka po prostu niechęc do tego klubu 8)
- BianconeriFan
- Juventino
Mialn w tym roku nie zwojuje na 90% nic... takie jest moje zdanie
A propos ankiet - u Ciebie jet różnica 1%, a na WP Real ma 37%, Man UTD 18%, a Juve 14%... to jest dopiero śmieszne...
A propos ankiet - u Ciebie jet różnica 1%, a na WP Real ma 37%, Man UTD 18%, a Juve 14%... to jest dopiero śmieszne...
- DeeJay
- Juventino
Własnie dokładnie tak samo to pojmuje. Jak jest opisywane, większość drużyn musi wybierać co bardziej woli i na czym skupiać swe siły. Juventus mógł się skupić i na LM i na Serie A, co świadczy o tym, że Juventus ma naprawdę bardzo mocny skład i może walczyć.Martin pisze:Moze nalezy to rozumiec tak. Milan, aby dojsc do finalu, musial wybrac: albo owies albo siano. Wybral owies. Juve natomiast wzial i owies i sianoSzkoda tylko ze troszke na koncu tym owsem sie zachlysnal i w koncowym rezultacie zadowolil sie tylko sianem 8) 8)
- Dionizos
- Juventino
To najpierw bedziecie sie śmiać czy płakać?TomekW pisze:ZapamietamyMartin pisze:A wracajac do Milanu cos mi przeczucie mowi, ze w tym sezonie nie zwojuja niczego wielkiego. Zapamietajcie moje slowa.
I w maju sie z tych slow posmiejemy:twisted: :lol: