Powrót Inzaghiego do Juve
- RadeKas
- Juventino
No co ty :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Przecie Treze jest od niego duuuuuuuzo lepszy, nie mowiac juz o tym ze jest mlodszy. Pipa moglaby u nas byc co najwyzej 4 napastnikiem w tej chwili.
Przecie Treze jest od niego duuuuuuuzo lepszy, nie mowiac juz o tym ze jest mlodszy. Pipa moglaby u nas byc co najwyzej 4 napastnikiem w tej chwili.
srali muszki będzie wiosna
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nee nigdy. Jest za slaby dla nas. MAmay lepszynch rezerwowych choc by Di Vaio Miccoli czy Zalayeta(czasami). Nie pasuje do nas jest tak samo do dupy ja van nistel rooy dwie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> co akcji nie potrafja zrobic tylko dobijac albo noge dokladac
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS
- Gina
- Juventino
hmm no raczej on na pewno nie wroci bo wszedzie gada ze kocha milan i takie tam <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>...
ale ja szczerze mowiac nie mialabym nic przeciwko, bo byc moze akcji nie potrafi sam wyprowadzic, moze i marnuje okazje, ale za to strzela mnostwo goli, to taki prawdziwy sep i na pewno jest z niego pozytek
a jesli chodzi o jego gre zespolowa to nie moge sie zgodzic, on teraz podaje duzo pilek do shevy, no i wogole mniej snobistyczny sie zrobil...
wiec ja bym nie miala nic przeciwko jakby wrocil, ale nie uwazam tez ze trzeba go sciagac na sile, wkoncu jakos sobie radzimy bez niego
ale ja szczerze mowiac nie mialabym nic przeciwko, bo byc moze akcji nie potrafi sam wyprowadzic, moze i marnuje okazje, ale za to strzela mnostwo goli, to taki prawdziwy sep i na pewno jest z niego pozytek
a jesli chodzi o jego gre zespolowa to nie moge sie zgodzic, on teraz podaje duzo pilek do shevy, no i wogole mniej snobistyczny sie zrobil...
wiec ja bym nie miala nic przeciwko jakby wrocil, ale nie uwazam tez ze trzeba go sciagac na sile, wkoncu jakos sobie radzimy bez niego

- Yari
- Juventino
Inzaghiemu mówie po trzykroć NIE
.Straszny z niego egoista. Nie liczy sie z żadnym partnerem. 80% bramek jakie on strzelil to bylo tylko dostawic noge ( oczywiscie i to cza umiec:)). Niedowiarkom proponuje oglądnąć sobie bramki z sezonów od roku 97 do 2000.

- Alexxxxx
- Juventino
Weź wogole. Jak ja bym go zobaczył na oczy jescze raz w koszulce Juve na zywo to bym sie chyba rozstrzelał albo mu bombe podłożył. Jagbym miał powiedziec dlaczego
To bym napisał taki wierszyk na 10 stron forum i takim slownictwiem, że po przeczytaniu pół linijki dostał bym nagrode za najbardzie wlólgarny wiersz na kuli zimeskjej i wszechświecie wyrażajacy znienawidzenie, no i banan z forum(czego se nie wyobrazam, to by było njagorsze co moze byc). Wiec nie moge tego napisac. Poprostu Nie :!: :!: :!: .
Ps.Gina czy ty jestes tak ładna jak na fotce

Ps.Gina czy ty jestes tak ładna jak na fotce

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Juverulez!
- Juventino
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
SuperFujarze mówimy stanowcze NIE!!!!!!!!!
Nigdy, przenigdy niech nie wraca :evil: :evil: :evil: :evil:
A Alex z Treze tworzy dużo lepszy duet niż z tym ............Inzaghim :evil:
pozatym jego gadki o Del Piero :evil: :evil: :evil: Niech siedzi tam gdzie wyemigrował nie chcemy jego powrotu (przynajmniej ja :twisted: )
Nigdy, przenigdy niech nie wraca :evil: :evil: :evil: :evil:
A Alex z Treze tworzy dużo lepszy duet niż z tym ............Inzaghim :evil:
pozatym jego gadki o Del Piero :evil: :evil: :evil: Niech siedzi tam gdzie wyemigrował nie chcemy jego powrotu (przynajmniej ja :twisted: )
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Shadow_Alex
- Juventino
Czlowieku, najarales sie czy co, ze zadajesz takie pytania
W ZYCIU NIECH SPADA I SIE TU WIECEJ NIE POKAZUJE, PAZDZIOCH JEDEN :lol:
Znowu jest napisane 18:01, jak jest 19:01 :evil:
Co tu do licha ciezkiego sie dzieje;-)

W ZYCIU NIECH SPADA I SIE TU WIECEJ NIE POKAZUJE, PAZDZIOCH JEDEN :lol:
Znowu jest napisane 18:01, jak jest 19:01 :evil:
Co tu do licha ciezkiego sie dzieje;-)
Ostatnio zmieniony 15 września 2003, 19:05 przez Shadow_Alex, łącznie zmieniany 1 raz.