# 7 Federico Chiesa

Dyskutuj o legendarnych piłkarzach Juventusu, wielkich wydarzeniach z przeszłości i historycznych meczach.
ODPOWIEDZ
Oldfan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 56 razy
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 25 września 2024, 21:42

Ale Fede wymiata od 1 minuty w Liv dziś. Serio oddać takiego kocura .......... Stadion go oklaskuje, kanały, asysta, najwięcej podań, ciągle pod grą ..

Hed

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 63 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 25 września 2024, 23:02

Oldfan pisze: 25 września 2024, 21:42 Ale Fede wymiata od 1 minuty w Liv dziś. Serio oddać takiego kocura .......... Stadion go oklaskuje, kanały, asysta, najwięcej podań, ciągle pod grą ..
Uuu...niezły odklejeniec. Oprócz przypadkowej asysty, nic szczególnego.

Oldfan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2024, 00:21

Hed pisze: 25 września 2024, 23:02
Oldfan pisze: 25 września 2024, 21:42 Ale Fede wymiata od 1 minuty w Liv dziś. Serio oddać takiego kocura .......... Stadion go oklaskuje, kanały, asysta, najwięcej podań, ciągle pod grą ..
Uuu...niezły odklejeniec. Oprócz przypadkowej asysty, nic szczególnego.
To fani chodzący na mecze- chyba się nie znają. Mocno go oklaskiwali i ja nie mam problemu z tym, że odszedł i dobrze mu zaczyna się wieść.

Nie mam 5 lat i nie wypisywałem, że od Euro dobrze nie gra i nie życzę mu zle. Kadra Włoch może tylko skorzystać na jego dobrej formie.

ice

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 26 września 2024, 07:07

Nie gra od euro tak dobrze jak przed. Trzeba mieć mocną wadę wzroku, żeby nie widzieć różnicy w Fede z dobrymi więzadłami a po zerwaniu.

marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 26 września 2024, 08:11

Chiesa, Dybala to cudowni gracze jak są zdrowi przez jakiś czas i łapią formę. Na ławkę idealni dla dużego klubu. "Jak zdrowy to wpuścimy i będzie wartością dodaną, jak chory to trudno", ale w przypadku Juve myśmy chcieli wokół nich budować całą drużynę, a tak się nie da przy ich zdrowiu.

I dochodzimy do meritum: Chiesa był za drogi dla Juve na ławkę.

PS. Jeżeli Juve sprowadzi jakiegoś normalnego napastnika "Motta-Approved" to żebyście się nie zdziwili że ten sam los spotka Vlahovica, czyli że pójdzie gdzieś za marne grosze, bo Juve nie będzie stać na takiego ławkowicza. Ot cała filozofia.

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
Oldfan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 września 2024, 08:22

My nawet sytuacji nie umiemy tworzyć, gola strzelić i taki Chiesa, albo Dybala byłby teraz na wagę złota, bo pewnie Yildiz wielki talent, ale jeszcze kilka lat mu się zejdzie.

Zarzucanie takim piłkarzom,skrzydłowym, że mają kontuzje jest głupie i tylko pokazuje braki w wiedzy o profesjonalnej piłce. Na takiej pozycji, piłkarze o takie specyfice- mają częsciej urazy,kontuzje i jest to reguła. Warto odnosić się do jakiś faktów, graczy, a nie myśleć, że prawdziwa piłka to Fifa/Fm.

Gnabry,Coman ,Fati i długo by można wymieniać ...........

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 8 razy

Nieprzeczytany post 26 września 2024, 11:11

Nasi nowi skrzydłowi już chyba z urazami na koncie obaj czy coś pomyliłem?
Mówmy tylko o skoku na te 20mln w księgach i zapomnijmy o całej reszcie bo to kłamstwo.

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Mateys

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 5 razy

Nieprzeczytany post 30 października 2024, 12:39

https://lfc.pl/90114/Konferencja_prasow ... z_Brighton

Ciekawa wypowiedź trenera Liverpoolu na temat Chiesy.

- Najważniejsze jest to, żeby wrócił do pełnej sprawności. W trakcie okresu przygotowawczego we Włoszech nie trenował z pierwszą drużyną, więc nie jest najlepiej przygotowany do sezonu. Intensywność w lidze angielskiej i w naszym zespole jest naprawdę bardzo wysoka, dlatego przed nim trudne zadanie. Potrzebujemy takiego piłkarza, więc z niecierpliwością czekamy na jego powrót. Jestem przekonany, że Frederico będzie wartością dodaną w naszym zespole.

Ciekawe na ile to zasłona dymna, a na ile po prostu odstawanie umiejętnościami od pozostałych zawodników. Albo problemy z głową.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 8 razy

Nieprzeczytany post 30 października 2024, 13:38

A może znów sra kolegom do toreb? :)
Dziwne bo wydawało mi się, że trenował normalnie tylko nie grał w sparingach ale może ma to duże znaczenie? Aczkolwiek i tak miał później uraz więc raczej trochę zwala winę na poprzedni klub.

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Mateys

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 5 razy

Nieprzeczytany post 30 października 2024, 14:03

To wyżej brzmi jakby gość wracał do gry po wielu miesiącach przerwy. A on był normalnie zdrowy i normalnie mógł trenować. Nawet sprawdziłem sobie kiedy pojawiły się pierwsze informacje, że został odsunięty od treningów z pierwszą drużyną i było to w połowie sierpnia.

Czyli zwykła zasłona dymna dla słabej formy i braku aklimatyzacji jak dla mnie.

Marcin890124

Juventino
Juventino
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 03 listopada 2024, 13:42

Sila Spokoju

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 12 razy
Otrzymał podziękowanie: 30 razy

Nieprzeczytany post 03 listopada 2024, 14:22

Ależ wymiatał ten Fede. Tak mocno, że będą go wypychać z Liverpoolu w zimowym mercato :prochno:

Obrazek
Bart985

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 05 listopada 2024, 23:19

KakaoKap nie ma żadnego znaczenia, a WestHam nie jest żadnym sprawdzianem. Poza tym znowu kontuzja pffff szkoda chłopa. Jak skończy w Como to :/ Szkoda.

Obrazek
ODPOWIEDZ