# 7 Federico Chiesa
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 56 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
To fani chodzący na mecze- chyba się nie znają. Mocno go oklaskiwali i ja nie mam problemu z tym, że odszedł i dobrze mu zaczyna się wieść.
Nie mam 5 lat i nie wypisywałem, że od Euro dobrze nie gra i nie życzę mu zle. Kadra Włoch może tylko skorzystać na jego dobrej formie.
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Chiesa, Dybala to cudowni gracze jak są zdrowi przez jakiś czas i łapią formę. Na ławkę idealni dla dużego klubu. "Jak zdrowy to wpuścimy i będzie wartością dodaną, jak chory to trudno", ale w przypadku Juve myśmy chcieli wokół nich budować całą drużynę, a tak się nie da przy ich zdrowiu.
I dochodzimy do meritum: Chiesa był za drogi dla Juve na ławkę.
PS. Jeżeli Juve sprowadzi jakiegoś normalnego napastnika "Motta-Approved" to żebyście się nie zdziwili że ten sam los spotka Vlahovica, czyli że pójdzie gdzieś za marne grosze, bo Juve nie będzie stać na takiego ławkowicza. Ot cała filozofia.
I dochodzimy do meritum: Chiesa był za drogi dla Juve na ławkę.
PS. Jeżeli Juve sprowadzi jakiegoś normalnego napastnika "Motta-Approved" to żebyście się nie zdziwili że ten sam los spotka Vlahovica, czyli że pójdzie gdzieś za marne grosze, bo Juve nie będzie stać na takiego ławkowicza. Ot cała filozofia.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- Oldfan
- Juventino
- Podziekował: 56 razy
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
My nawet sytuacji nie umiemy tworzyć, gola strzelić i taki Chiesa, albo Dybala byłby teraz na wagę złota, bo pewnie Yildiz wielki talent, ale jeszcze kilka lat mu się zejdzie.
Zarzucanie takim piłkarzom,skrzydłowym, że mają kontuzje jest głupie i tylko pokazuje braki w wiedzy o profesjonalnej piłce. Na takiej pozycji, piłkarze o takie specyfice- mają częsciej urazy,kontuzje i jest to reguła. Warto odnosić się do jakiś faktów, graczy, a nie myśleć, że prawdziwa piłka to Fifa/Fm.
Gnabry,Coman ,Fati i długo by można wymieniać ...........
Zarzucanie takim piłkarzom,skrzydłowym, że mają kontuzje jest głupie i tylko pokazuje braki w wiedzy o profesjonalnej piłce. Na takiej pozycji, piłkarze o takie specyfice- mają częsciej urazy,kontuzje i jest to reguła. Warto odnosić się do jakiś faktów, graczy, a nie myśleć, że prawdziwa piłka to Fifa/Fm.
Gnabry,Coman ,Fati i długo by można wymieniać ...........
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Nasi nowi skrzydłowi już chyba z urazami na koncie obaj czy coś pomyliłem?
Mówmy tylko o skoku na te 20mln w księgach i zapomnijmy o całej reszcie bo to kłamstwo.
Mówmy tylko o skoku na te 20mln w księgach i zapomnijmy o całej reszcie bo to kłamstwo.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Mateys
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
https://lfc.pl/90114/Konferencja_prasow ... z_Brighton
Ciekawa wypowiedź trenera Liverpoolu na temat Chiesy.
- Najważniejsze jest to, żeby wrócił do pełnej sprawności. W trakcie okresu przygotowawczego we Włoszech nie trenował z pierwszą drużyną, więc nie jest najlepiej przygotowany do sezonu. Intensywność w lidze angielskiej i w naszym zespole jest naprawdę bardzo wysoka, dlatego przed nim trudne zadanie. Potrzebujemy takiego piłkarza, więc z niecierpliwością czekamy na jego powrót. Jestem przekonany, że Frederico będzie wartością dodaną w naszym zespole.
Ciekawe na ile to zasłona dymna, a na ile po prostu odstawanie umiejętnościami od pozostałych zawodników. Albo problemy z głową.
Ciekawa wypowiedź trenera Liverpoolu na temat Chiesy.
- Najważniejsze jest to, żeby wrócił do pełnej sprawności. W trakcie okresu przygotowawczego we Włoszech nie trenował z pierwszą drużyną, więc nie jest najlepiej przygotowany do sezonu. Intensywność w lidze angielskiej i w naszym zespole jest naprawdę bardzo wysoka, dlatego przed nim trudne zadanie. Potrzebujemy takiego piłkarza, więc z niecierpliwością czekamy na jego powrót. Jestem przekonany, że Frederico będzie wartością dodaną w naszym zespole.
Ciekawe na ile to zasłona dymna, a na ile po prostu odstawanie umiejętnościami od pozostałych zawodników. Albo problemy z głową.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
A może znów sra kolegom do toreb?
Dziwne bo wydawało mi się, że trenował normalnie tylko nie grał w sparingach ale może ma to duże znaczenie? Aczkolwiek i tak miał później uraz więc raczej trochę zwala winę na poprzedni klub.
Dziwne bo wydawało mi się, że trenował normalnie tylko nie grał w sparingach ale może ma to duże znaczenie? Aczkolwiek i tak miał później uraz więc raczej trochę zwala winę na poprzedni klub.
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Mateys
- Juventino
- Podziekował: 5 razy
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
To wyżej brzmi jakby gość wracał do gry po wielu miesiącach przerwy. A on był normalnie zdrowy i normalnie mógł trenować. Nawet sprawdziłem sobie kiedy pojawiły się pierwsze informacje, że został odsunięty od treningów z pierwszą drużyną i było to w połowie sierpnia.
Czyli zwykła zasłona dymna dla słabej formy i braku aklimatyzacji jak dla mnie.
Czyli zwykła zasłona dymna dla słabej formy i braku aklimatyzacji jak dla mnie.
- Marcin890124
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
- Sila Spokoju
- Juventino
- Podziekował: 12 razy
- Otrzymał podziękowanie: 30 razy