Koszulka 2020/2021 nowy
- vitoo
- Juventino

- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
Pojawiło się coś takiego:
https://www.footyheadlines.com/2019/11/ ... -kits.html
A skoro już wywołałem temat do tablicy to tylko powiem, że tęsknię za żółtymi/złotymi wstawkami, których nie było od kilku lat. Więc chętnie w przyszłym sezonie ujrzałbym klasycznego pasiaka ze złotem, jak w tym linku.
A skoro już wywołałem temat do tablicy to tylko powiem, że tęsknię za żółtymi/złotymi wstawkami, których nie było od kilku lat. Więc chętnie w przyszłym sezonie ujrzałbym klasycznego pasiaka ze złotem, jak w tym linku.
- Sorek21
- Juventino

vitoo pisze: ↑22 listopada 2019, 18:46 Pojawiło się coś takiego:
A skoro już wywołałem temat do tablicy to tylko powiem, że tęsknię za żółtymi/złotymi wstawkami, których nie było od kilku lat. Więc chętnie w przyszłym sezonie ujrzałbym klasycznego pasiaka ze złotem, jak w tym linku.![]()
Juventus odważnie zmienił herb na logo , kupił Ronaldo i płaci mu 30 mln za sezon. Klub zmienił się w korporacje nastawioną na jak najwyższy zysk.
.Nie rozumiem jak przy takim świetnym zarządzaniu zapomnieli o fundamentalnej kwesti jaką są koszulki ? Jak ten kibic ma iśc kupić koszulkę swojego idola skoro co roku serwują nam gorszego bubla ? Tak ciężko jest zrobić trykot cały w biało czarne pasy ? Bez żadnych kwadratów z painta ? Z tyłu żółty numer na biało czarnych pasach .Do tego również żółte logo klubu i adidasa oraz klasyczne trzy paski od kołnierzyka aż do końca rękawa.
To będzie szósty strój od adidasa a do kupienia nadawały się tylko dwa - 2015/ 16 oraz 2017/18.
Dwa ostatnie były najgorsze. Rok temu była biała z dwoma pasami a teraz chcą białą z trzema tylko drobniejszymi.
Chyba nie będzie nam dane zobaczyc Ronaldo w klasycznym stroju Juventusu.
- Sila Spokoju
- Juventino

- Podziekował: 40 razy
- Otrzymał podziękowanie: 78 razy
Daj boże za takie stroje.
Zarówno pierwszy jak i drugi wygląda znakomicie. Złote loga i paski przy domówce robią wygląd. Oby przecieki się potwierdziły, bo projekty naprawdę super.
Tylko ta 3 okropna, ale jak dwa pierwsze się potwierdzą to nawet nie ma co sobie głowy zawracać trzecim kompletem.
Zarówno pierwszy jak i drugi wygląda znakomicie. Złote loga i paski przy domówce robią wygląd. Oby przecieki się potwierdziły, bo projekty naprawdę super.
Tylko ta 3 okropna, ale jak dwa pierwsze się potwierdzą to nawet nie ma co sobie głowy zawracać trzecim kompletem.
“Mam względem Luciano olbrzymi szacunek. To naprawdę zabawne, że od czasu do czasu zdarza nam się pokłócić… Ja przy nim w ogóle nie jestem trenerem, pracuję w tym fachu z przypadku…“ - MAX ALLEGRI

- harcownia
- Juventino

Wcześniej Juventus nie był korporacją tylko lokalnym klubikiem, w którym liczył się tylko kult tradycji?
- Vinylside
- Juventino

Czyli jak piżama ? :laugh2:
Bardzo ładna ta z motywem "farby". Teraz tego rodzaju brushe są w graficznej modzie. Wszelkiego rodzaju plakaty, koszulki, loga idą od kilku lat w tą stronę dlatego jeżeli ten model okaże się prawdą. będę zachwycony.
- jackop
- Juventino

- Podziekował: 36 razy
- Otrzymał podziękowanie: 80 razy
To będzie hit wśród malarzy, aczkolwiek moje pierwsze skojarzenie to: dlaczego ktoś hamował rowerem na białej koszulce aż 3 razy? 

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Tarnos5115@gmail.com
- Juventino

Tam na metce poza logiem Adidasa jest logo Palace, więc nie zdziwiłbym się, gdyby znów to była jakaś okazjonalna koszulka
Może nawet na ten sezon i rozejdzie się w 10 minut za 200 E+, także nie napalałbym się