Juventini do raportu!-A róbta se co chceta! :D
- Medi
- Qualità Juventino
Pytań brak!
:lol:
A tak na poważnie, to wpadłam na pewien pomysł (a, że jest godzina 3 w nocy...i burza z piorunami :shock: więc sie nie dziwcie
).
Jako, że licznie wpisaliście sie do poprzedniego tematu pomyślałam sobie, że fajnie by było gdybyście także Wy uczestniczyli w tworzeniu tej zabawy. :-D
Moglibyście wymyśleć jakieś pytania i wysłać mi na priv, po skompletowaniu odpowiedniej ilości wpisałabym je do tego tematu a przy każdym pytaniu byłby nick osoby która to pytanie zadała. Myśle, że tak byłoby znacznie ciekawiej, tym bardziej, że ja to najchętniej zadawałabym Wam pytania typu: Czy wierzycie w miłość od pierwszego wejrzenia...
Pytania miałyby dotyczyć:
1.Nas samych (czyli jak w pierwszym temacie "Dowód osobisty")
2.Juve ( czyli "My i Juve")
3.Forum (czyli "My i forum")
Jeśli jednak macie jakieś inne propozycje to walcie śmiało, może być wesoło
(oczywiście pytania i wszelkie propozycje dotyczące tematów do pytań piszcie mi na priva) :-D
Jeśli Wam odpowiada to zapraszam do zabawy, a jak nie to cóż...sama będę musiała sie pomęczyć

A tak na poważnie, to wpadłam na pewien pomysł (a, że jest godzina 3 w nocy...i burza z piorunami :shock: więc sie nie dziwcie

Jako, że licznie wpisaliście sie do poprzedniego tematu pomyślałam sobie, że fajnie by było gdybyście także Wy uczestniczyli w tworzeniu tej zabawy. :-D
Moglibyście wymyśleć jakieś pytania i wysłać mi na priv, po skompletowaniu odpowiedniej ilości wpisałabym je do tego tematu a przy każdym pytaniu byłby nick osoby która to pytanie zadała. Myśle, że tak byłoby znacznie ciekawiej, tym bardziej, że ja to najchętniej zadawałabym Wam pytania typu: Czy wierzycie w miłość od pierwszego wejrzenia...

Pytania miałyby dotyczyć:
1.Nas samych (czyli jak w pierwszym temacie "Dowód osobisty")
2.Juve ( czyli "My i Juve")
3.Forum (czyli "My i forum")
Jeśli jednak macie jakieś inne propozycje to walcie śmiało, może być wesoło

Jeśli Wam odpowiada to zapraszam do zabawy, a jak nie to cóż...sama będę musiała sie pomęczyć
Ostatnio zmieniony 30 września 2003, 19:59 przez Medi, łącznie zmieniany 3 razy.
- Rasi
- Qualità Juventino
A tak wogóle to pomysł fajny. W pierwszej części się wpisałem tak więc i w drugiej tez to zrobie
. A jeśli będe miał jakieś pytania to na pewni je prześle :-D

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Medi ci się fest nudzi
Ale ja cię rozumiem całkowicie mam 4 miesiąc wakacji i zaczynam się uczyć bo mi się nudzi już nawet mama mówi że mi odbija bo zrobiłam siorze cały dział zadań z matmy z jej zbioru a miałam jej zrobić tylko trzy
wymyślę ci jakieś głupie pytanie i wyślę tylko nie wiem czy ktoś będzie na nie chciał odpowiadać

Ale ja cię rozumiem całkowicie mam 4 miesiąc wakacji i zaczynam się uczyć bo mi się nudzi już nawet mama mówi że mi odbija bo zrobiłam siorze cały dział zadań z matmy z jej zbioru a miałam jej zrobić tylko trzy

wymyślę ci jakieś głupie pytanie i wyślę tylko nie wiem czy ktoś będzie na nie chciał odpowiadać

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Mogą być i takieMedi pisze::
A Czy wierzycie w miłość od pierwszego wejrzenia...![]()

Tak na serio to świetny pomysł, a temt ,,juventini do raporu'' bardzo mi się spodobał, zresztą nietylko mi
Jak skączę przeglądać forum to wymyślę pytanie i Ci wyślę.

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Kiedy tu się coś ruszy bo ja tu czekam i czekam a tu nic i nic
:evil:

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Droga Madi zdażyło się tak, że z Azurianą byłyśmy same na forum i stwierdziłyśmy że trza cię pogonić z tymi pytaniami nie ma lenienia tylko trza się wziąść do roboty

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
och tak Medi jesteś Genialna
i Piękna
i Cudna
i Wspaniała
i wogóle i wogóle co byśmy bez ciebie zrobili
no i jeszcze raz jak ty masz pięknie na imię