Liga Mistrzów 2019/2020
- DonPatch
- Juventino
Fajnie gra ten Lipsk, bez kompleksów, na pamięć, momentami klepki jak Barca za najlepszych czasów. Fajnie że wykopali Atletów, chociaż kontrowersje były (nie wiem jakim cudem Marciniak wciąż sędziuje takie mecze).
Patrząc na dotychczasowe mecze z bólem muszę stwierdzić, że Juve tu nie pasuje, to jest jakiś inny świat
Patrząc na dotychczasowe mecze z bólem muszę stwierdzić, że Juve tu nie pasuje, to jest jakiś inny świat

- Szwamb
- Juventino
Najbardziej boli to, ze Juventus jaki pamietam (od 2001 roku) klepał na poziomie Lipska/Barsy/Aty etc., w latachDonPatch pisze: ↑14 sierpnia 2020, 11:47Fajnie gra ten Lipsk, bez kompleksów, na pamięć, momentami klepki jak Barca za najlepszych czasów. Fajnie że wykopali Atletów, chociaż kontrowersje były (nie wiem jakim cudem Marciniak wciąż sędziuje takie mecze).
Patrząc na dotychczasowe mecze z bólem muszę stwierdzić, że Juve tu nie pasuje, to jest jakiś inny świat![]()
02/03
11/12
ewentualnie 14/15
Mecze Juventusu powodują u mnie takie emocje, że jaram się nawet 1-0 przeciwko Cagliari, ten żar ciągle jest, ale... chciałbym od czasu do czasu otworzyć sobie piwko, włączyć Juventus, załączyć wew. czilout i oglądać piłeczkę jak po sznureczku i jakieś regularne "pykanie" przeciwników po 3-0

eh...
co do samej czempions..
Dzisiaj Barsa - Bayern
na antenach TVP dojdzie do ciężkiego przepięcia mózgów
optować za "Wielką Barsą", którą w TVP jarają się o lat nastu, gdzie broniono nawet jej zwycięstwa z Czelsi naście lat temu XD
czy optować za "Polskim Bayernem" z Lewym "na czele" XD
- jackop
- Juventino
W tym starciu kibicuje drużynie gdzie gra jeden z naszych - Kingsley Coman.
Porażka hiszpańskich ekip = Premier League wciąż najlepszą ligą świata

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Lypsky
- Juventino
- Mati1990
- Juventino
Oglądając takie zespoły jak Bayern, aż mnie serce boli> Zazdroszczę ich gry i nie tylko ich, patrząc na wyczyny naszych pipek ostatnio to aż płakać się chce. Czy doczekamy kiedyś drużyny naszej tak zorganizowanej jak np drużyna Bayernu ( nie mówię tylko o tym spotkanie, ale całokształt). My pewnie przy przypadkowej bramce na 1-0 cofnęlibyśmy się do obrony, anwet jeśli rywal byłby niedyspozycyjny, zamiast wykorzystać słabości.
Półfinał będzie ciekawy. Zresztą Lewandowski w końcu wygra może uszatego.
Półfinał będzie ciekawy. Zresztą Lewandowski w końcu wygra może uszatego.
- dimebag11
- Juventino
Akurat Juventus często potrafił w LM zaskakiwać, gdy był skazywany na porażkę (m.in. w meczach z Realem). Natomiast w momencie, gdy wskazywano nas za faworyta po trafieniu na teoretycznie słabszego rywala (Ajax, Lyon, w przeszłości finał z BVB), to dawaliśmy ciała.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- Cobra
- Juventino
Ta sama kapitalna drużyna, rok temu (prowadzona przez innego trenera), grała o 50% słabiej. Wypisz, wymaluj ostatnie 2/3 lata Juve.
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- lenor
- Juventino
Noo w tym też zaskoczyli, nawet sami siebie xD
Zwróć uwagę jak Bayern gra bez piłki, a jak z piłką, jak pomocnik pełni ważną rolę...jak skrzydłowy jest kluczowy w kontruowaniu akcji...
U nas po bramce, oddalibyśmy inicjattywę i grali na świece na Ronaldo i martw się chłopie.
Gdyby nie daj Boże Pirlo nie wypalił, taki Nagelsmann powinien być priorytetem, skoro nie stać nas na trenera z topu.
Myślę że słowo klucz to cojones, czego naszym brakuje...
Zwróć uwagę jak Bayern gra bez piłki, a jak z piłką, jak pomocnik pełni ważną rolę...jak skrzydłowy jest kluczowy w kontruowaniu akcji...
U nas po bramce, oddalibyśmy inicjattywę i grali na świece na Ronaldo i martw się chłopie.
Gdyby nie daj Boże Pirlo nie wypalił, taki Nagelsmann powinien być priorytetem, skoro nie stać nas na trenera z topu.
Myślę że słowo klucz to cojones, czego naszym brakuje...