Łotwa 0-2 Polska
- Juverulez!
- Juventino
- Olszan
- Juventino
Wiedziałem od początku jak to się skończy mówiłem że wygramy 2-0 lub 3-0 skończyło się na dwóch bramkach no szkoda 8) No ale gra zachwycająca nie była a szczególnie denerwowały mnie akcje Łotyszy grających w dziesiątke za dużo swobody mieli.No ale z wyniku mozna być zadowolonym ogólnie nie jest żle 

Zawsze Wierni ! ! !
- Yari
- Juventino
W końcu zapaliła sie mała iskierka. Może grali chaotycznie i przypadkowo , ale prognostyk na przyszłość jest dobry:):). Ze szwecją przegramy na 9999,9999999% ale powińniśmy pokonać węgrów i przy remisie węgrów z łotwą awansować.
- RadeKas
- Juventino
Khe, khe. Jak to jest ładna gra to ja chyba inny mecz oglądałem :shock:Juverulez! pisze:Ładnie gralismy
Niestety nasi grali słabiuuuuuuuutko. Ale bramka była chociaż ładna (Szymkowiaka). Ze Szwecją z taką grą nie mamy czego szukać
srali muszki będzie wiosna
- Juverulez!
- Juventino
RadeKas toż to mówię "ładna gra" na polskie warunkiRadeKas pisze:Khe, khe. Jak to jest ładna gra to ja chyba inny mecz oglądałem :shock:Juverulez! pisze:Ładnie gralismy
Niestety nasi grali słabiuuuuuuuutko. Ale bramka była chociaż ładna (Szymkowiaka). Ze Szwecją z taką grą nie mamy czego szukać:evil: :x

- RUDI
- Juventino
rzeczywiscie momentami styl byl zenujacy.DObrze ze licza sie bramki i punkty za zwyciestwa a nie styl bo bysmy nawet 3 miejsca w tabeli nie mieliOlszan pisze:Wiedziałem od początku jak to się skończy mówiłem że wygramy 2-0 lub 3-0 skończyło się na dwóch bramkach no szkoda 8) No ale gra zachwycająca nie była a szczególnie denerwowały mnie akcje Łotyszy grających w dziesiątke za dużo swobody mieli.No ale z wyniku mozna być zadowolonym ogólnie nie jest żle

FORZA JUVE
- Shadow_Alex
- Juventino
Wg mnie grali tak sobie, ale liczy sie wynik, pokazali ze rok temu to fart ze przegrali, szkoda ze trak pozno sie obudzili:(
Nadzieja jeszcze jest, cuda sie zdarzaja podobno chociaz ja w nie nie wierze:(
Nadzieja jeszcze jest, cuda sie zdarzaja podobno chociaz ja w nie nie wierze:(
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Mnie się gra naszych podobała mimo negatywnych wypowiedzi
Jeden a lepszych meczów po Engelu bo era Bońka....................
No sami wiecie............... Tak poza tym bramka Mirka poprostu Bajka:)
Polska pany

Jeden a lepszych meczów po Engelu bo era Bońka....................
No sami wiecie............... Tak poza tym bramka Mirka poprostu Bajka:)
Polska pany

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- bleblok
- Juventino
Styl mi odpowiadał, jeszcze kilka meczy w tym składzie i się zgrają. Moim zdaniem najładniejszy mecz naszej kadry od czasu 3-1 z USA. Słabym punktem była prawa pomoc, nie rozumiem dlaczego Janas nie daje szansy w ważnych meczach Zającowi pomimo że on gdy tylko dostawał szanse grał pięknie. Karwan i Zając powinni walczyć o prawą pomoc. I chyba wreszcie mamy dobry środek pola. Szczególnie zaimponował mi Sobolewski, który w meczu z Estonia nie spodobał mi się (jeden przebłysk czyli gol...). I wreszcie nie było Wichniarka, któremu wyraźnie nie idzie w kadrze. Niestety zagadka pozostaje atak, o Wichniarze należy zapomnieć, Żurawskiemu też nie idzie a i Kryszałowicz zawiódł. I na koniec może zamkną się wszystkie krakowiaczki którzy uważaja że Kosowski jest lepszy od Krzynowka 

- BIANCONERI
- Juventino
Mecz nie był może najlepszy,ale liczy się to,że Polska zdobyła trzy punkty i zachowała cień szansy na awans do mistrzostw Europy.Teraz czeka nas mecz ze Szwecja,w którym ciężko będzie nawet o remis :?
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"