Sagan w kadrze
- Sadek
- Juventino
Marek Saganowski został powołany przez Pawła Janasa do reprezentacji Polski, na dwa mecze eliminacyjne do Mistrzostw Europy. "Sagan" wczoraj strzelił bramkę Lechowi Poznań i chyba to trafienie przesądziło o tym, że Janas powołał napastnika Legii w miejsce Olisadebe.
żródło: LegiaLive
Marek Saganowski Marek Saganowski :!: :!:
żródło: LegiaLive
Marek Saganowski Marek Saganowski :!: :!:
- Ironek
- Juventino
a co?? może miał powołać ślusarskiego albo reissa???? hahahahAndrewtbg pisze:janas ale ty robisz błędy w tej pracy
wtedyn to bym sie zlał ze śmiechu
Sagan jest najlepszy, żeby tylko nie złapał jakieś głupiej kontuzji!
FORZA SAGAN!!!!!!!!!!!!

- BIANCONERI
- Juventino
Nie chce cie dołowac Marcin,ale Janas najprawdopodobniej postawi na atak Kruszałowicz-Wichniakrek,a pierwszym zawodnikiem do wejścia będzie Żurawski.Saganowski zagra najwyżej w końcówce.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Alexxxxx
- Juventino
Dobrze, że Sagan jest.Ale nie chce aby tka było jak powiedział Bianconeri. Zurawski tov powinien mi sie na oczy nie pokazywać.Przyjąłbym z pokora jagby wybiegł ten atak co mowie=sz.Ale napewno Sgan musi byc trzeci, a nie Zurawski, ktorego nie cierpie. Reprezentacja jest po to aby grali najlepsi w danym dniu, a taki jest Sagan a nie Żurawski i tyle.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- JuveQL
- Juventino
Ja rowniez uwazam ze Saganowi nie bedzie dane zagrac wiecej niz kilka minut. Zostal on powolany tylko po to zeby w kadrze bylo 4 napastnikow, tak na wszelki wypadek. Dlatego uwazam ze Saganowski nie dostanie jeszczeprawdziwej szansy.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Saganowski pewnie nie zagra, trener Janas musiał kimś po prostu uzupełnic kadrę
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Gianluigi
- Juventino
Jest to zawodnik bardzo utalentowany ktory swoje juz przezyl i bardzo sie ciesze ze powraca do formy sprzed kilku lat jak gral w LKS . To jest jedyny pilkarz jakiego lubie z Legii
. Mam nadzieje ze pokaze Janasowi ze warto na niego wstawac. Co ciekawe ostatni mecz w kadrze zagral 5 lat temu jak mial 20 lat:) ,więc teraz wielki powrot MARKA .

Sempre a Solamente Juventus!!!
- BianconeriFan
- Juventino
Mam nadzieje, ze bedzie to udany powrot, i nie tylko jeden wystep, ale Sagan będzie pozniej również powoływany...
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ja tam Saganowskiego zawsze lubiłam teraz może ciutkem mniej bo gra w legii :twisted: ale bardzo się sieszę że wrócił do formy po wypadku. tez odnoszę wrażenie że za długo se jednak nie pogra w tych meczach ale pozyjemy zobaczymy...........
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....