Pre-season sparing (01.08.2015): Ol. Marsylia 2-0 JUVENTUS
- pumex
- Juventino

Pre-season sparing: Olympique Marsylia - JUVENTUS
Czas:
01.08.2015 (sobota), godzina 19:00
Miejsce:
Marsylia - Stade Velodrome (67 400)
O przeciwniku:
Rok założenia: 1899
Barwy: biało-błękitne
Przydomek: Les Phoceens
Właściciel: Margarita Louis-Dreyfus
Prezes: Vincent Labrune
Menedżer: Marcelo Bielsa
Oficjalna strona Olympique Marsylia
Ligowa forma w poprzednim sezonie (Ligue 1):
Miejsce: 4
Zwycięstw: 21
Remisów: 6
Przegranych: 11
Ostatnie mecze:
(28.07.2015) – Olympique Marsylia 1:2 Livorno (Mecz towarzyski)
(25.07.2015) – Antalyaspor 2:5 Olympique Marsylia (Mecz towarzyski)
(22.07.2015) – Fenerbahce 3:1 Olympique Marsylia (Mecz towarzyski)
(18.07.2015) – Etoile du Sahel 1:5 Olympique Marsylia (Mecz towarzyski)
JUVENTUS:
Ligowa forma w poprzednim sezonie (Serie A):
Miejsce: 1
Zwycięstw: 26
Remisów: 9
Przegranych: 3
Ostatnie mecze:
(29.07.2015) – Lechia Gdańsk 1:2 JUVENTUS (Mecz Towarzyski)
(25.07.2015) – Borussia 2:0 JUVENTUS (Mecz Towarzyski)
(06.06.2015) – JUVENTUS 1:3 Barcelona (Finał Champions League)
HISTORIA SPOTKAŃ Z OLYMPIQUE MARSYLIA
Przewidywane składy
Tuttosport:

La Gazzetta dello Sport

mecz w Internecie:
Kilknij, żeby dowiedzieć się więcej o transmisjach przez internet! (szczegóły, linki do spotkań, porady)
ZOBACZ TAKŻE: INFORMACJE O PRE-SEASONIE 2015/2016
Kibice w wielu miastach Polski spotykają się by razem oglądać ten mecz.
Dlatego zrób to i Ty, kliknij aby zajrzeć na forum, do pokoju KIBICE
Wszelkie błędy proszę kierować na PW - na pewno wprowadzę poprawki.
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2015, 13:02 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Licze na to, ze zobacze kawalek niezlego futbolu w naszym wykonaniu. Za nami BVB na poczatku przygotowan, potem Lechia jako typowy piknik (choc bylo u nas widac poprawe w motoryce). Czas na jakis progres.
W srodku obrony zobaczymy prawdopodobnie to, co w Superpucharze, czyli pare Rugani-Bonucci. Bardzo licze na tego pierwszego, bo chocby w spotkaniu w Gdansku pokazywal spore opanowanie i dojrzalosc.
Chcialbym tez zobaczyc w akcji tych, ktorzy dopiero co do zespolu dolaczyli - Isle, Pereyre i Comana. Poza tym licze na kolejny obiecujacy wystep Dybali, walke Mandzukicia, swietnego z ostatniego meczu Pogbe oraz rzecz jasna ambitnego, chcacego grac w pilke Morate. W srode Hiszpanowi sie nie chcialo i Allegri postapil slusznie.
W srodku obrony zobaczymy prawdopodobnie to, co w Superpucharze, czyli pare Rugani-Bonucci. Bardzo licze na tego pierwszego, bo chocby w spotkaniu w Gdansku pokazywal spore opanowanie i dojrzalosc.
Chcialbym tez zobaczyc w akcji tych, ktorzy dopiero co do zespolu dolaczyli - Isle, Pereyre i Comana. Poza tym licze na kolejny obiecujacy wystep Dybali, walke Mandzukicia, swietnego z ostatniego meczu Pogbe oraz rzecz jasna ambitnego, chcacego grac w pilke Morate. W srode Hiszpanowi sie nie chcialo i Allegri postapil slusznie.
- pumex
- Juventino
Przewidywane składy wg:
Tuttosport:

La Gazzetta dello Sport

Krótko mówiąc, jeśli Caceres jest zdrowy to grać musi, a przynajmniej w opinii Allegriego. Już w zeszłym sezonie widać było, że Martin jest jednym z ulubieńców Maxa. Mam jednak nadzieję, że Rugani znajdzie się wyżej w hierarchii.
Na razie stoimy cieniutko, również jeśli chodzi o personalia. Wśród pomocników nie mamy nikogo, kto mógłby stanowić alternatywę dla pierwszego składu i zrobić różnicę kiedy trzeba. Jeszcze jaja będą, jeśli okaże się, że w ważniejszych meczach w roli treqa występować będzie Pereyra jako lepsze zabezpieczenie tyłów (doskonale znany manewr na boiskach Serie A). Na bokach obrony dalej bidota, w ataku niepewność. Nie wiem jak my chcemy przystępować do rozpoczynającego się niebawem sezonu :doh:
Dziś najważniejsze to bez kontuzji, choć dobrze byłoby zobaczyć jakąś zwyżkę formy dającą nadzieję przed Superpucharem, bo dotychczas przebudowany Juventus nie nastrajał dobrze, wręcz przeciwnie.
Tuttosport:

La Gazzetta dello Sport

Krótko mówiąc, jeśli Caceres jest zdrowy to grać musi, a przynajmniej w opinii Allegriego. Już w zeszłym sezonie widać było, że Martin jest jednym z ulubieńców Maxa. Mam jednak nadzieję, że Rugani znajdzie się wyżej w hierarchii.
Na razie stoimy cieniutko, również jeśli chodzi o personalia. Wśród pomocników nie mamy nikogo, kto mógłby stanowić alternatywę dla pierwszego składu i zrobić różnicę kiedy trzeba. Jeszcze jaja będą, jeśli okaże się, że w ważniejszych meczach w roli treqa występować będzie Pereyra jako lepsze zabezpieczenie tyłów (doskonale znany manewr na boiskach Serie A). Na bokach obrony dalej bidota, w ataku niepewność. Nie wiem jak my chcemy przystępować do rozpoczynającego się niebawem sezonu :doh:
Dziś najważniejsze to bez kontuzji, choć dobrze byłoby zobaczyć jakąś zwyżkę formy dającą nadzieję przed Superpucharem, bo dotychczas przebudowany Juventus nie nastrajał dobrze, wręcz przeciwnie.

- wagner
- Juventino
Płacz i rozpacz jak przed rokiem. Ogólnie to metr mułu mówicie ? :roll: Hm za rok pewnie odejdzie Pogba może być powtórka..pumex pisze:Nie wiem jak my chcemy przystępować do rozpoczynającego się niebawem sezonu :doh:
Ciekawi mnie występ Thauvina.
PS: I co w kadrze robi jeszcze Isla to nie mam pytań.
- mazi12
- Juventino
Kurcze, nie wygląda to zbyt dobrze. Stare boki obrony, za Vidala będzie grał Khedira, który w ofensywie, lekko mówiąc, daje bardzo niewiele, żeby nie powiedzieć nic. No i atak, dwie dziewiątki obok siebie? To nie może tak wyglądać, to nie zadziała. Jednak poczekam do meczu o Superpuchar. Ufam zarządowi i Maxowi, że jakoś to ogarną. Niech to wszystko wypali 

- PrzemasJuve
- Juventino
Chcę Pogbe zobaczyć na "10"
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Wojtek
- Juventino
Ja też! To byłoby coś gdyby to wypaliło.PrzemasJuve pisze:Chcę Pogbe zobaczyć na "10"
Dybala-Morata
Pogba
Sturaro-Marchisio-Khedira
btw. Czuję, że Sturaro w tym sezonie stanie się podstawowym zawodnikiem!

- rufi8
- Juventino
A mnie wcale, gość ma rysę na bani. Nie sądzę byśmy byli nim zainteresowani.wagner pisze:
Ciekawi mnie występ Thauvina.
Max ma sprawdzić jego przydatność do zespołu i potem zdecyduje co z nim zrobić. Może się w końcu ogarnie. Real czekawagner pisze: PS: I co w kadrze robi jeszcze Isla to nie mam pytań.

- pumex
- Juventino
Rozumiem, że Ciebie ogarnia błogi spokój. Zazdroszczę, niestety ja tak nie potrafię, widząc bardzo osłabioną drużynę i liczbę niezałatanych dziur taką samą (jeśli nie większą) niż przed rokiem.wagner pisze:Płacz i rozpacz jak przed rokiem.pumex pisze:Nie wiem jak my chcemy przystępować do rozpoczynającego się niebawem sezonu :doh:
Wracając do meczu, najbardziej ciekawy jestem występu Comana i Dybali.

- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Też jestem pełen obaw, brak nowych zawodników dających gwarancję z miejsca dobrych występów. Ten sezon może być przejściowy...pumex pisze:Rozumiem, że Ciebie ogarnia błogi spokój. Zazdroszczę, niestety ja tak nie potrafię, widząc bardzo osłabioną drużynę i liczbę niezałatanych dziur taką samą (jeśli nie większą) niż przed rokiem.wagner pisze:Płacz i rozpacz jak przed rokiem.pumex pisze:Nie wiem jak my chcemy przystępować do rozpoczynającego się niebawem sezonu :doh:
Wracając do meczu, najbardziej ciekawy jestem występu Comana i Dybali.