WROCŁAW || wspólne wypady na mecze
- blk01
- Juventino
Akurat mnie nie ma, a zajmuje dwa miejsca xD
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glown ... &kind=MAIN
jak mi wejsdzie kupon to na superpucharze wszystkim stawiam XD
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glown ... &kind=MAIN
jak mi wejsdzie kupon to na superpucharze wszystkim stawiam XD
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- jareckik
- Juventino
Może być plener może być przedwojenna albo jakaś inna speluna gdzie za wódkę się płaci 4zl:D tylko nie za wcześnie bo trzeba wytrzymac do 21. Będę
- syczu
- Juventino
Krawatu nie mam akurat
Co do bifora, to jestem otwarty na propozycje, miejsce jest na dobrą sprawę sprawą drugorzędną, ale warto coś konkretnie ustalić.
Jeśli chodzi o zasoby ludzkie, to ze mną wbija Rusin, a dodatkowo będzie 2 moich kumpli-kibiców ze zlotów Juventusu.
Lokal pojemnością nie powala, także liczbę osób neutralnych dobrze byłoby zminimalizować do absolutnego minimum
Co do bifora, to jestem otwarty na propozycje, miejsce jest na dobrą sprawę sprawą drugorzędną, ale warto coś konkretnie ustalić.
Jeśli chodzi o zasoby ludzkie, to ze mną wbija Rusin, a dodatkowo będzie 2 moich kumpli-kibiców ze zlotów Juventusu.
Lokal pojemnością nie powala, także liczbę osób neutralnych dobrze byłoby zminimalizować do absolutnego minimum
AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
- Push3k
- Juventino
To która godzina? 16, a o 18:30-19:00 kierujemy się na No Stres, tudzież jakieś zakąski (tyle czasu...).
W sumie fajnie było by zacząć gdzieś, gdzie już by były jakieś zakąski, bo fajnie było by się najeść przed finałem.
W sumie fajnie było by zacząć gdzieś, gdzie już by były jakieś zakąski, bo fajnie było by się najeść przed finałem.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Pissu
- Juventino
Dobra Miśki, krótka piłka.
Bifor o 16ej na Wzgórzu PAFAWAG przy ulicy Kruczej (rzut beretem od piwni )
Kto będzie,ten będzie. Rozpuśćcie wici po narodzie i widzimy się tam. Jeśli chodzi o żarcie to rozpalę grilla. Każdy jakieś mięcho będzie mógł zjeść.
Następnie marsz do No Stresu wesołą czeredą (30 min spacer) i od 19 w No Stresie.
Juventini spoza naszej ekipy ale chętni na bifora - piszcie jak coś na PW, to podam swój numer telefonu żeby ułatwić kontakt.
Bifor o 16ej na Wzgórzu PAFAWAG przy ulicy Kruczej (rzut beretem od piwni )
Kto będzie,ten będzie. Rozpuśćcie wici po narodzie i widzimy się tam. Jeśli chodzi o żarcie to rozpalę grilla. Każdy jakieś mięcho będzie mógł zjeść.
Następnie marsz do No Stresu wesołą czeredą (30 min spacer) i od 19 w No Stresie.
Juventini spoza naszej ekipy ale chętni na bifora - piszcie jak coś na PW, to podam swój numer telefonu żeby ułatwić kontakt.
- Push3k
- Juventino
O, świetnie. To wpadnę o 16. Sprostuj mi to jeszcze raz: chodzi o wzgórze, które na mapach gógla jest opisane jako "Gajowickie"?Pissu pisze:Jeśli chodzi o żarcie to rozpalę grilla. Każdy jakieś mięcho będzie mógł zjeść.
W sumie nie wiem dlaczego pytam - tam nie ma innego wzgórza.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- blk01
- Juventino
- Greger
- Juventino
Jak wspominam ostatni mecz z Realem w No Stressie to bar był tak wypchany, że nie było gdzie Higuaina wsadzić i wtedy oglądało się super <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> Będzie pięknie, IT'S TIME!syczu pisze:Krawatu nie mam akurat