Oceń Janasa
- Mnich87
- Juventino
Paweł Janas pracuje już z reprezentacją jakiś czas więc chyba można już go ocenić.Według mnie nie jest on odpowiednim trenerem (chociaż trudno było o innego na jakimś poziomie) kadry.Nie widać u niego jakiejś wizji gry , czy nawet podstawowego składu, ciągle probuje nowych graczy.A może on jest dobry a piłkarze ciency, niewiem.A wy co o nim myślicie?
P.S. Wierzycie jeszcze w awans do ME ?
P.S. Wierzycie jeszcze w awans do ME ?
Now known as DonMenello
- JUVEFANE_10
- Juventino
niech lepiej sie poda do dymisji
JESTEM OSZUSTEM
- JUVEFANE_10
- Juventino
bo to co on wyprawia to głowa boli co mecz inny składa więc jak oni potem mają sie zgrać
JESTEM OSZUSTEM
- Yari
- Juventino
Powinien zostać trenerem Engel. W tej chwili nie ma w polsce oprócz niego odpowiedniego trenera. A ja osobiście nie jestem przekonany jeśli by naszych mieli trenować trenerzy zagraniczni. A co do Janasa to zgadzam się : OUT , panu już podziękujemy. co prawda głupio jest zmieniać trenerów jak rękawiczki ale jak PZPN bierze takich jak bierze to wybaczcie.
- RUDI
- Juventino
a ja to wspolczuje Janasowi bo on naprawde powoluje obecnie najlepszych graczy jakich mamy tlyko oni niestey graja do bani. Obojetnie jaka by on wymyslil taktyke to przeciez pilkarze ktorzy nie potrafia zagrac 2 razy celnie do przodu nie zrealizuja jej
FORZA JUVE
- RadeKas
- Juventino
Ja po odejściu Engela od początku byłem za tym, żeby trenerem został Verner Liczka. Wiedziałem, że jesli wygra Boniek to z naszej reprezy zrobi sie psia kupa
. Tedy mogli, teraz jush za poźno, bo Czesi dostrzegli trenerski talent Liczki
. Jedynie trener z zagranicy może nam pomóc :?

srali muszki będzie wiosna
- Rasi
- Qualità Juventino
Zgadzam się zs Rudim że powołuje najlepszych jakich mamy. Druga sprawa, że troche za bardzo eksperymentuje ze składem. Według mnie powinien ZOSTAĆ. Po co go zwalniać skoro nie mamy lepszego zastępcy?
Kandydatura Engela odpada bo się wygłup[ił w kilku wywiadach no i ma kontrakt z Legią. Jedynym dobrym selekcjonerem byłby Kasperczak ale to mało prawdopodobne.
Kandydatura Engela odpada bo się wygłup[ił w kilku wywiadach no i ma kontrakt z Legią. Jedynym dobrym selekcjonerem byłby Kasperczak ale to mało prawdopodobne.
- Alex
- Juventino
PZPN popełnił duży błąd na stanowisku trenera powinien pozostać Jerz Engel nimo nie udanych występów na mundialu. Włosi mimo tego, że ich reprezentacja nie doszła zbyt wysoko( większość liczyła na mistrzostwo), ale nadal trenerem został Trapattoni i teraz Włosi grają już znakomicie.
- Martinblack
- Juventino
ja jak sie patrze na janasa myśle ze on pomylił dyscypliny w których pracuje.. :twisted:
- ForzaInter
- Interista
JANAS MUSI ODEJSC. I kto wogule zwolnil Engela???
P.S - Male szanse
P.S - Male szanse
Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone

Inter Campeone

- BIANCONERI
- Juventino
Janas został selekcionerem juz w trakcie eliminacji kiedy sytuacja w grupie była nieciekawa,a sama reprezentacja nie stanowiła monolitu.Moim zdaniem żaden trener na jego miejscu nie dokonał by cudu jakim bez watpienia byłaby nagła poprawa gry naszych piłkarzy.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"