Juventus tuż przed poczatkiem rozgrywek
- Alexxxxx
- Juventino
Strona internetowa channel 4 tak w swoim newsie ocenia Juventus przed sezonem:
"Mistrz Wloch wzmocnił się przed sezonem w tym okinenku transferowym. Mają o wiele mocniejszy skład niz przed rokiem i do tego są pod wodza trenera Marcello Lippiego.
Talent: Stephan Appiah- młody wojowniczy pomocnik, ktory bedzie rywalizował z Edgraem Davidsem 8)
Przepowiednia: mogą wygrać kolejne z rzędu Scudetto, ale ich głownym celem w tym sezonie jest Liga Mistrzów :!:"
Ja się dokładnie zgadzam z tym tekstem, ale wierze, że Juve zdobędzie dublet.Moja przepowiednia i talent jest taki sam. A wy jak myslicie
Jaki talent, jaka przepowiednia 
"Mistrz Wloch wzmocnił się przed sezonem w tym okinenku transferowym. Mają o wiele mocniejszy skład niz przed rokiem i do tego są pod wodza trenera Marcello Lippiego.

Talent: Stephan Appiah- młody wojowniczy pomocnik, ktory bedzie rywalizował z Edgraem Davidsem 8)
Przepowiednia: mogą wygrać kolejne z rzędu Scudetto, ale ich głownym celem w tym sezonie jest Liga Mistrzów :!:"
Ja się dokładnie zgadzam z tym tekstem, ale wierze, że Juve zdobędzie dublet.Moja przepowiednia i talent jest taki sam. A wy jak myslicie

Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2003, 14:57 przez Alexxxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Mania
- Juventino
Talent: Appiah, Maresca i być może Legrottaglie
Przepowiednia: Dobry występ w Champions League (kto wie czy nie zakończony ogromnym sukcesem), najprawdopodobniej kolejne Scudetto, mam wielkie wątpliwości co do Pucharu Włoch.
Agnieszka
Przepowiednia: Dobry występ w Champions League (kto wie czy nie zakończony ogromnym sukcesem), najprawdopodobniej kolejne Scudetto, mam wielkie wątpliwości co do Pucharu Włoch.
Agnieszka
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Co do talentu to bedzie to zapewne jak spekulują media S.Appiah ale ja osobiście dorzuciłbym jeszcze Miccoliego. A co do osiągnięć to naszym celem numer 1 jest oczywiście LM. Z całego serca chciałbym abyśmy zdobyli puchar Europy, do tego dorzuciłbym 10 Puchar Włoch i byłbym w pełni szczęśliwy. Myślę, że w tym roku scudetto możemy odpuścić. Wiadomo wszystko będzie trudno wygrać lecz ja i tak Wierzę, że ustrzelimy,,3''

- Dionizos
- Juventino
Moj Boże co ja bym oddal z potrojna koronę :roll: . Jednak nie sadze żeby było nas stac na wszystko. Kluczem do sukcesu bedzie napewno silna ławka rezerwowych. Liczę głownie na przyzwoita gre Camora. Celem numer jeden jest napewno LM. Choc mam pewne watpliwosci co do naszych szans w tym roku. Wiem tylko, że musimy zdobyć choć jedno z 3 trofeów. W wypadku gdyby byl to Puchar Włoch....byłbym mocno nie pocieszony! :evil:
- daj5stuff
- Juventino
Dublet to nie wiem czy zdobędą - mam wątpliwości co do Ligi Mistrzów bo tam ostatnio to Juve ma pecha. O Scudetto jestem całkiem spokojny bo czyje mogłoby być jeśli nie Juve. To więcej niż pewne że 28. Scudetto jest w naszych rękach. Puchar Włoch też może być nasz jeśli Bianconeri nie dadzą gafy i nie odpadną z Interem lub Milanem. 

- Rasi
- Qualità Juventino
Jak większość zgadzam się co do talentu, będzie nim Appiah.
Mam jednak pewne wątpliwości co do po3nej czy chocby po2nej korony.
Mistrzostwo jest nasze na 80%. Bedziemy walczyli też o CL więc pewnie PW sobie odpuścimy. A jak wiadomo w CL o awansie ( wygranej ) często decyduje loteria ( patrz ostatni finał :evil: )
Mam jednak pewne wątpliwości co do po3nej czy chocby po2nej korony.
Mistrzostwo jest nasze na 80%. Bedziemy walczyli też o CL więc pewnie PW sobie odpuścimy. A jak wiadomo w CL o awansie ( wygranej ) często decyduje loteria ( patrz ostatni finał :evil: )
- DeeJay
- Juventino
Przygotowania do sezonu przebiegają bardzo dobrze i napawają optymizmem przed zbliżającym się sezonem. To jest całkiem nowe oblicze Juventusu. Przez dwa sezony byliśmy bardzo silni i były sukcesy. Ale przed tym sezonem już chcą być najlepsi i bedą o to walczyć.
- juveluck
- Juventino
Moim zdanie najwiekszym objawienie i zarazem talentem bedzie Miccoli nie Appiach. Ghanijczyk rowniez moze okazac sie swietnym zawodnikiem. Ale to wlasnie we Fabrizo pokladam najwieksza nadzieje. Licze ze kiedys stanie sie nasza wielka gwiazda. Ma ogromne na to zadatki, swietna technika to chyba jego najwiekszy atut. To juz wysmienity gracza a co bedzie za pare lat :-D
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2003, 15:48 przez juveluck, łącznie zmieniany 1 raz.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!