GRa Kadry
- ForzaJuve
- Juventino
O ludzie widze ze slowo ZENADA nie tylko ja sobie powtarzalem ogladajac mecz, ten mecz jest tak bezbarwny jak ten komentator, jak tak dalej bedziemy grac to o awansie mozemy pomazyc, a teraz czekam na mecz reprezentacji Wloch.
- ForzaInter
- Interista
Ja powiem wam tak. Po ostatnich meczach reprezentacji prawie przestala mnie ona interesowac. I jak widze nie patrzac na mecze duzo nie trace. A co do komentatora to chyba sie przed meczem umowili jak ma byc.

Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone

Inter Campeone

- Shadow_Alex
- Juventino
A ja sie dowiedzialem skad programisci z SI Games (CM4) wzieli inteligencje w trybie 2D LOLLLLL
W tejh grze jest tak samo jak w naszej reprezentacji LOL
W tejh grze jest tak samo jak w naszej reprezentacji LOL
- Alexxxxx
- Juventino
Oni po prostu nie sa druzyną :!: To jest poprostu 11 zawodników. Ja optuje za zmiana trenera i postawieniu na rep. u21, zeby sie ogrywała to za rok,dwa będziemy mieli potężną reprezentacje, oczywiście 3,5 zawodników moze zostac z tej co teraz jest
:-D
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- ForzaInter
- Interista
No i po meczu. 2:1. jakby nie patrzec dobrze ze wygrali, ale te nie wykorzystane sytuacje...... Az oczy bola.
Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone

Inter Campeone

- RUDI
- Juventino
Tez sie nad tym zastanaiwalem i rzeczywiscie to chyab dobre rozwiazanie.Alexxxxx pisze:Oni po prostu nie sa druzyną :!: To jest poprostu 11 zawodników. Ja optuje za zmiana trenera i postawieniu na rep. u21, zeby sie ogrywała to za rok,dwa będziemy mieli potężną reprezentacje, oczywiście 3,5 zawodników moze zostac z tej co teraz jest:-D
Pilkarze narzekaja ze nie moga sie zgrac a jak sa na zgrupowaniu i graja mecz towarzyski to wszystkie podania ida do tylu i graja w wiekszosci bez zaangazowania. Wiec ja sie pytam kiedy oni chca sie zgrac jak nie na meczach towarzyskich ? moze sobie w fife pograja po necie ?
FORZA JUVE
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Co do meczu. 2 połowa stanowczo żywsza niż 1. Dużo akcji z obu stron. Gra Polaków. Hm... mnie się osobiście niepodobała, brak pomysłu, niedokładne podania, błędy itp. chociaż były też lepsze przebłyski. Piekny gol Sobolewskiego na debiut. Zdebel nawet mi sie podoabał, Dudek wiadomo, można też wyróżnić Hajtę i Kosowskiego. 2 100% sytuacje zmarnowane przez Żurawskiego, żenada. W klubie strzela ze wszystkich pozycji gole w rep. na odwrót. Dobrze, że 2 gola dał strzelić Wichniarkowi, bo Żuraw swoje okazje miał. Już myślałem, że skończy się na 2-0 ale gdzietam, przecież to Polska, dali sobie wcisnąćszmatę w '92. Niewróżę im nic dobrego, niestety.

- JUVEJAH90
- Juventino
1 połowa fatalna, zero pomysłu po prostu żałosne,no i jeszcze ten żałośnie nudny komentator.Natomiast w drugiej (szczególnie pod koniec) gra się nieco ożywiła no i kilka świetnych okazji z których padły dwa gole, szkoda tego jednego straconego,no i w drugiej połowie poprawił sie konmentarz.
Czy jestem prawdziwym kibicem? Trudne pytanie...Myślę że niedokońca:(
- Ironek
- Juventino
Gorszych matołów to nie widziałem w życiu, ja poprostu nie moge patrzeć jak gra nasz reprezentacja. A wiecie co od jakiś 5 lat marzę o tym żeby jak będę miał 18 (czyli za rok), zacznę się starać o WŁOSKIE obywatelstwo. 

- juve21
- Juventino
Chlopaki,cieszmy się z tego co mamy!!! Kadra grała słabo ,ale w drugiej polowie troszke świecilo w naszej grze.Mysle że łotwe załatwimy .pytanie ,czy uda się ze Szwecją.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Shadow_Alex
- Juventino
Alexxxxxxxx ty zyjesz.... Kope lat CI e nie bylo
Ten na zdjeciu to ty??
Ich trzeba wszystkich zmienic, a zaczac od zarzadu i sposobu zarzadzania polska pilka (klubowa tez!!!)
Wlosi wygrali tylko 1:0:(((
Ten na zdjeciu to ty??
Ich trzeba wszystkich zmienic, a zaczac od zarzadu i sposobu zarzadzania polska pilka (klubowa tez!!!)
- Alexxxxx
- Juventino
He he jestem ładny co nie :lol: . Shadow przecież to jest zdjęcie Alexa Del Piero jak był młody(och alex jak był młody, kto wtedy wiedział, że bedzie najwiekszym talentem i najlepszym zawodnikiem na świcieShadow_Alex pisze:Alexxxxxxxx ty zyjesz.... Kope lat CI e nie bylo
Ten na zdjeciu to ty??

Forza Juve!!! Forza Alex!!!
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Johnny777
- Juventino
Heh...cos mi się wydaje że niewiele straciłem...Bo ja tego meczu po prostu nie obejżałem...
Miałem wczoraj urodziny więc byłem "trochę" zajęty...
A co do meczu - to jak czytałem na necie, gra Polaków bezbarwna, bez pomysłu na grę i do tyłu.....No more coments...... :evil: