1-sza kolejka Serie A.
- Alex
- Juventino
Co sądzicie o pierwszej kolejce Serie A? Juventus zmierzy się na Stadio della Alpi z drużyną Empoli. W sposób następujący przedstawiają się pozostałe mecze:
Ancona - Milan
Bologna - Parma
Brescia - Chievo
Inter - Modena
Juventus-Empoli
Lazio - Lecce
Perugia - Siena
Reggina - Sampdoria
Udinese - Roma
Jak sądzicie kto obejmie prowadzenie po 1-szej kolejce?? Ja mam nadzieję, że to będzie JUVE. aA co wy o tym sądzicie??
Ancona - Milan
Bologna - Parma
Brescia - Chievo
Inter - Modena
Juventus-Empoli
Lazio - Lecce
Perugia - Siena
Reggina - Sampdoria
Udinese - Roma
Jak sądzicie kto obejmie prowadzenie po 1-szej kolejce?? Ja mam nadzieję, że to będzie JUVE. aA co wy o tym sądzicie??
- ForzaInter
- Interista
Ja mam nadzieje ze wysoko wygra Inter. Mam nadzieje tez ze w meczu milanu nastapi niespodzianka i dostana albo zremisuja z Ancona chociaz to malo realne.
Forza Ragazzi Fateci Sogniare
Inter Campeone

Inter Campeone

- Dionizos
- Juventino
Jak juz wspominalem, w ataku Ancony beda grali dwaj weterani Włoskich boisk, Maurizio Ganz i Dario Hubner. A wiec jezeli w obronie interu zagra Adani....to mozecie byc pewni niespodzianki!
A co do naszego kochanego Juve, to niepozostaje nam nic innego jak trzymać kciuki za dobry start w SerieA. Miejmy nadzieje, że bedzie on tak udany jak ten z minionego sezonu. 8)

- TomekW
- Juventino
Tylko, ze Ancona gra z Milanem a nie Interem....Dionizos pisze:Jak juz wspominalem, w ataku Ancony beda grali dwaj weterani Włoskich boisk, Maurizio Ganz i Dario Hubner. A wiec jezeli w obronie interu zagra Adani....to mozecie byc pewni niespodzianki!
A oto moje przewidywania na pierwsza kolejke:
W sobote Reggina zremisuje z Sampdoria. W niedziele na szczycie tabeli zamelduja sie Parma, Juventus, Lazio i Perugia oraz Udinese, ktore pewnie odprawi Rome. Brescia powstrzyma na wlasnym boisku Chievo, a Inter zacznie od falstartu z Modena, ktora wywiezie punkt z San Siro. W poniedzialkowy wieczor na Del Conero w Anconie kibicom beniaminka przyjdzie pogodzic sie ze slabym startem i wysoka porazka swej druzyny z Milanem. 8)
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2003, 15:18 przez TomekW, łącznie zmieniany 1 raz.
Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
- Jah
- Juventino
Mysle, ze raczej na pewno po 3pkt. siegna zespoly, ktore w ubieglym sezonie zajely pierwsze 4 miejsca. Bardzo ciekawie zapowiada sie mecz Bologna-Parma. Z mojej strony licze na pewne zwyciestwo Juventusu i oby obylo sie bez urazow.
Rap, Maria, Przyjazn, Sex, JuVe 

- Alexxxxx
- Juventino
Wedłg mnie mamy pewne trzy punkty. A wygrana to 4:0 lub 5:0( 5 bramek Alexa[marzenie],ale z 3 strzeli
. Mam nadzieje, że sie nie myle. Inter,Parma i Udine(choć Udine nie nawidze) wygrają. Mysle,że Ancona z Mialnem ,ktory poprostu jest teraz słbiutki, a patrząc na ich gre chce się
lub :lol:, poprostu przegra, a ta para weteranow da popis gry taktycznej9Milan bedzie mial sie od kogo uczyć
) . A inni mnie nie obchodzą.O zapomniałbym o Lazio, oni też wygrają a napewno bramki strzeli Corradi. Więc Juve od pierwszej koeljki do końca bedzie cały czas liderem Serie A
:twisted: :!:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- juveluck
- Juventino
Sadze ze w pierwszej kolejce powinnismy sobie poradzic bez wiekszych problemow( z calym szacunkeim dla Empoli ale to nie jest rywal z najwyzszej polki). Sadze tez ze Milan Lazio i Inter raczej tez (niesety) wygraja swoje mecze. Jako ze bedzie to pierwsza kolejka nie bedzie mozna po nij za duzo powiedziec na co jaka druzyna moze liczyc w sezonie. Sytuacja w tabeli stanie sie jasniejsza dopiero kolo 5 kolejki i wtedy bedzie mozna rozpoczac rokowana na temat tego kto moze spasc a kto (obok nas) bedzie wlaczyl o scudetto

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Medi
- Qualità Juventino
Mecze Juve, Milanu i Interu będą nudne jak flaki w oleju, ale niespodzianek nie przewiduje, po 3pkt na łeb dla faworytów.
Brescia-Chievo stawiam na drugi.
Lazio pojedzie Lecce bez problemów.
Perugia-Siena, to może być ciekawe, jak sie spisze Perugia bez naszego beniaminka :twisted:
Reggina - Sampdoria, będzie wyrównany mecz, myslę remis.
Udinese-Roma, nie cierpie Romy, więc byłabym subiektywna..bez komentarza.
Bologna-Parma, zapowiada sie najciekawszy mecz pierwszej kolejki. Oba zespoły w zeszłym sezonie grały bardzo ładnie, choć Parma sie znacznie osłabiła wysyłając do Chelsea Mutu.
Brescia-Chievo stawiam na drugi.
Lazio pojedzie Lecce bez problemów.
Perugia-Siena, to może być ciekawe, jak sie spisze Perugia bez naszego beniaminka :twisted:
Reggina - Sampdoria, będzie wyrównany mecz, myslę remis.
Udinese-Roma, nie cierpie Romy, więc byłabym subiektywna..bez komentarza.
Bologna-Parma, zapowiada sie najciekawszy mecz pierwszej kolejki. Oba zespoły w zeszłym sezonie grały bardzo ładnie, choć Parma sie znacznie osłabiła wysyłając do Chelsea Mutu.