1-sze madre zdanie ze strony Ancelotti'ego !
- Yari
- Juventino
Też byłem w szoku gdy to przeczytałem. Ancelotti ma małego plusa u mnie:). Ale tak nawiasem mówiąc to ja lubie milan:):)( czego nie moge powiedzieć o interze:)), ale oczywiście jedyną prawdziwą miłością do końca życia jest Juve:):)!!!!!!!!!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Poprostu powiedział bolącą go prawdę :twisted: A pozatym JUVENTUS juz od dawna słyną z zabójczych kontrataków, oby tak równie dobrze sprawowały się w nadchodzącym sezonie.

- Alexxxxx
- Juventino
On juz dawno zrozumiał , że Juve jest lepsze. Nasze kontrataki są naprawde w pierwszej 5 na świecie. Ancelotti dlatego mowi tak żadko dobrze o Juve bo trenował Bianconerich i nic z tego nie wyszło i przeszedł z lepszej do gorszej drużyny. Teraz to zrozumiał, ale nadal udaje, że woli Milan.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Rasi
- Qualità Juventino
Eeeee. Ameryki to on nie odkrył. Toz to wiadomo nie od wczoraj. Jeżeli on to dopiero teraz załapał to żle świadczy o nim jako o trenerze.
- Jah
- Juventino
Co z tego, ze Ancelotti nic nie osiagnal z nami... jak przeszedl do Milanu i w krotkim czasie wprowadzil ich na sam szczyt pokonujac na drodze wlasnie Juventus, ktory ma zabojcze kontry... eheh. Ja naprawde zamienilbym te 2 Scudetta na trium w Lidze Mistrzów.
Rap, Maria, Przyjazn, Sex, JuVe 

- Alex
- Juventino
No cóż włoskie drużyny zawsze słynęły ze znakomitej gry obronnej oraz zabujczych kontrataków. Zespołem z 1-szej trójki ubiegłego sezonu w Serie A, który psuje wizerunek włoskiej piłki jest Inter mediolan. Inter ani dobrze się nie broni a ich kontrataki wyglądają jeszcze gorzej niż gra obronna. Juventus za to moim zdaniem wyszkolił się w grze obronnej niemal do perfekcji, a kontrataki Bianconerrich są najlepsze na Świecie. Przypomnijmy sobie chociaż mecz Real Madryt-Juventus z ubiegłego sezonu LM w Madrycie. W pierwszej połowie Juve miał praktycznie jedną sytuację po szybkim ataku i wykorzystał ją. Co prawda Real nie ma zbyt dobrych obrońców, ale to świadczy o perfekcji. Natomiast Milan jest dokładnie po środku. Jest dużo lepszy od Interu, ale też znacznie słabszy od JUVE.
FORZA BIANCONERRI!!!
FORZA BIANCONERRI!!!