Korupcja w piłce!!!
- Raamzes
- Juventino
Niech ktos mi powie ze w dzisiejszym meczu Odry sędzia niebył przekupiony przez Groclin to zjade!!!2 czerwone kartki dal Odry)niesłuszne) i jeszcze karny podczas gdy Groclin faulował dużowięcej razy niz Odra!!!No ale Groclin jaest z Grodziska a Oderka z znienawidzonego przez sędziów Wodzisławia!!
Ramzes
- Rybeq
- Juventino
Najdelikatniej mówiąc : przesadzasz. Jak tak to czytam to wydaję mi się że Odra zaczyna cierpieć na symptom Legii , czyli: wszyscy są przeciwko nam.Raamzes pisze:!No ale Groclin jaest z Grodziska a Oderka z znienawidzonego przez sędziów Wodzisławia!!
Wczorajszego meczu nie widziałem, więc nie będe się wypowiadał.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- Rasi
- Qualità Juventino
Jest sporo racji w tym co mówi Rybeg. Niewierze, żeby sędzia aż tak otwarcie sędziował na korzyść jednej z drużyn. Moim zdaniem Groclin jest po prostu o klase lepszy od Odry i tyle.Rybeq pisze:Najdelikatniej mówiąc : przesadzasz. Jak tak to czytam to wydaję mi się że Odra zaczyna cierpieć na symptom Legii , czyli: wszyscy są przeciwko nam.Raamzes pisze:!No ale Groclin jaest z Grodziska a Oderka z znienawidzonego przez sędziów Wodzisławia!!
- bartol
- Juventino
tak, tak!!! symptom Legii. Groclin jest po prostu silniejszy. Skoro tam na boisko z rezerwy wchodzą (Niedzielan i Zając - nota bene reprezentanci) to wyjaśnia wszystko. Rozumiem Twoje rozgoryczenie, bo Odra przegrała, aż 4:0, ale nie co dziń styrzela się 4 bramki. Mógłbys mieć pratensje jeśli przegrana była 1:0. Nie wiem jak padały bramki ijak Odra otrymała kartki, ale nie wierze, że było w tym aż tak wiele winy sędziego - kartek od niechcenia się nie daje.
- BianconeriFan
- Juventino
Zgadzam się z Rybeqiem - przesadzasz... a Odra pewnei jeszcze wyprzedzi w tabeli Legię... :roll: :roll: :roll:Rybeq pisze:Najdelikatniej mówiąc : przesadzasz. Jak tak to czytam to wydaję mi się że Odra zaczyna cierpieć na symptom Legii , czyli: wszyscy są przeciwko nam.Raamzes pisze:!No ale Groclin jaest z Grodziska a Oderka z znienawidzonego przez sędziów Wodzisławia!!