Korupcja w piłce!!!

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
Raamzes

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 sierpnia 2003, 22:18

Niech ktos mi powie ze w dzisiejszym meczu Odry sędzia niebył przekupiony przez Groclin to zjade!!!2 czerwone kartki dal Odry)niesłuszne) i jeszcze karny podczas gdy Groclin faulował dużowięcej razy niz Odra!!!No ale Groclin jaest z Grodziska a Oderka z znienawidzonego przez sędziów Wodzisławia!!

Ramzes
Rybeq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2003, 07:21

Raamzes pisze:!No ale Groclin jaest z Grodziska a Oderka z znienawidzonego przez sędziów Wodzisławia!!
Najdelikatniej mówiąc : przesadzasz. Jak tak to czytam to wydaję mi się że Odra zaczyna cierpieć na symptom Legii , czyli: wszyscy są przeciwko nam.
Wczorajszego meczu nie widziałem, więc nie będe się wypowiadał.

[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
Rasi

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2003, 08:24

Rybeq pisze:
Raamzes pisze:!No ale Groclin jaest z Grodziska a Oderka z znienawidzonego przez sędziów Wodzisławia!!
Najdelikatniej mówiąc : przesadzasz. Jak tak to czytam to wydaję mi się że Odra zaczyna cierpieć na symptom Legii , czyli: wszyscy są przeciwko nam.
Jest sporo racji w tym co mówi Rybeg. Niewierze, żeby sędzia aż tak otwarcie sędziował na korzyść jednej z drużyn. Moim zdaniem Groclin jest po prostu o klase lepszy od Odry i tyle.

bartol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2003, 08:32

tak, tak!!! symptom Legii. Groclin jest po prostu silniejszy. Skoro tam na boisko z rezerwy wchodzą (Niedzielan i Zając - nota bene reprezentanci) to wyjaśnia wszystko. Rozumiem Twoje rozgoryczenie, bo Odra przegrała, aż 4:0, ale nie co dziń styrzela się 4 bramki. Mógłbys mieć pratensje jeśli przegrana była 1:0. Nie wiem jak padały bramki ijak Odra otrymała kartki, ale nie wierze, że było w tym aż tak wiele winy sędziego - kartek od niechcenia się nie daje.

juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2003, 08:47

Ja tez meczu nie widziałem, ale tak jak koledzy słusznie zauważyli nie sądze aby mecz był drukowany. Poczekam na recenzję meczu w jakieś gazecie sportowej......

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
BianconeriFan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 sierpnia 2003, 19:52

Rybeq pisze:
Zgadzam się z Rybeqiem - przesadzasz... a Odra pewnei jeszcze wyprzedzi w tabeli Legię... :roll: :roll: :roll:

ODPOWIEDZ