Serie A (31): Roma 0-2 JUVENTUS
- tabo89
- Juventino

mecz 31 kolejki Serie A: Roma - JUVENTUS
Czas:
2011-04-03 (niedziela)
Godzina 20:45
Miejsce:
Stadio Olimpico w Rzymie
O przeciwniku:
Rok założenia: 1927
Barwy: Żółto-czerwone
Przydomek: Giallorossi
Prezes: Rosella Sensi
Menedżer: Vincenzo Montella
Ostatnie mecze:
20 marzec 2011
Fiorentina 2-2 Roma
13 marzec 2011
Roma 2-0 Lazio
4 marzec 2011
Lecce 1-2 Roma
Aktualna sytuacja w tabeli:
6. Roma
7. Juventus
Najlepsi strzelcy drużyn:
10 - Boriello (Roma)
9 - Quagliarella (Juventus)
mecz na żywo w TV:

Al Jazeera Sport +1
Al Jazeera Sport +3
Arena Sport 4
C+ Fútbol (esp)
C+ Sport 1 (den)
C+ Sport 3 (nor)
C+ Urheilu (fin)
Digi Sport (cze/svk)
Digi Sport+ (hun)
ESPN (uk & irl)
NTV+ Sport
Raitalia 3 (africa)
Setanta Ireland
Sky Calcio 1
Sky Sport 1 (ita)
Spormax [Digiturk]
Sport TV2
SportDigital.tv
SuperSport 1 [DigitAlb]
TV4 Sport
TV8 (turkey)
YES Sport 1
~ Al Jazeera Sport HD1
~ C+ Sport HD (nordic)
~ DigitAlb HD4
~ ESPN HD (uk)
~ NTV+ HD Sport
~ Sky Calcio HD1
~ Sky Sport HD1 (ita)
~ Spormax HD
~ YES Sport 1 HD
mecz w Internecie:
http://atdhenet.tv/
http://rojadirecta.es/
http://www.soccer-live.pl/
http://live-sport-tv.com/
http://www.meczenazywo.pl/
http://www.freefootball.org/
http://www.myp2p.eu/
Przewidywane składy
JUVENTUS
Roma
źródła: www.juvepoland.com , www.juventus.com, www.seriea.pl , www.liveonsat.com , www.wikipedia.pl , www.gazzetta.it
Kibice w wielu miastach Polski spotykają się by razem oglądać ten mecz.
Dlatego zrób to i Ty, kliknij aby zajrzeć na forum, do pokoju KIBICE
Wszelkie błędy proszę kierować na PW lub gg - na pewno wprowadzę poprawki.
Mamy teraz dłuższą przerwę w rozgrywkach i mam nadzieję, że podziała ona pozytywnie na naszych piłkarzy bo ten mecz jest dla nas bardzo ważny o czym chyba nikogo nie trzeba przekonywać. Roma jest naszym bezpośrednim sąsiadem w tabeli, tracimy do niej jednak aż 5 punktów. Za plecami już czai się Palermo więc na porażkę sobie pozwolić nie możemy. Na pewno nie będzie łatwo ale trzeba wierzyć, cóż nam pozostało.
Ostatnio zmieniony 03 kwietnia 2011, 22:27 przez tabo89, łącznie zmieniany 4 razy.
- Qrczak
- Juventino
Ciężko to widzę .
Ale jednak liczę na jakiś cud i wygraną Juve jakoś 2:1 albo 1:0 .
Pewnie będzie tak ,że pierwszą połowe zagramy okej strzelimy bramkę będzie nam dobrze szło , pójdą do szatni a tam już DelNeri dopilnuje żeby wyszli bez determinacji i woli walki.
Ale jednak liczę na jakiś cud i wygraną Juve jakoś 2:1 albo 1:0 .
Pewnie będzie tak ,że pierwszą połowe zagramy okej strzelimy bramkę będzie nam dobrze szło , pójdą do szatni a tam już DelNeri dopilnuje żeby wyszli bez determinacji i woli walki.
- Juventino79
- Juventino
Walczymy o utrzymanie się na miejscu gwarantującym udział w LE :doh: Ciężko będzie o 3 punkty
ale wierzę ,że po nie sięgniemy...
Stawiam 2-1 dla Nas, po gola to na pewno stracimy... Gole - Matri, Del Piero i Totti dla rzymian

Stawiam 2-1 dla Nas, po gola to na pewno stracimy... Gole - Matri, Del Piero i Totti dla rzymian
- Brutalo
- Juventino
Walczymy o zbliżenie się do miejsca gwarantującego udział w eliminacjach do LE...Juventino79 pisze:Walczymy o utrzymanie się na miejscu gwarantującym udział w LE :doh:
Chciałbym zwycięstwa, ale obawiam się porażki

- karosznurek
- Juventino
Roma po przyjściu nowego trenera za bardzo nie zachwyca. Można spodziewać się na pewno trudnego meczu jak bardzo ważnego. Chciałabym wygranej, ale pozostało nam jeszcze dużo czasu do meczu. Forza Juve
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jeżeli dalej mierzymy w LE, to koniecznie musimy wygrać. Choć serduchem zawsze jestem za Juve, to myślę, że nie zdobędziemy żadnego punktu w Rzymie.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Fonczek1947
- Juventino
Jeżeli Krasić odzyska formę, prawdopodobnie wygramy
- Juventino79
- Juventino
Fakt, mój błądBrutalo pisze:Walczymy o zbliżenie się do miejsca gwarantującego udział w eliminacjach do LE...Juventino79 pisze:Walczymy o utrzymanie się na miejscu gwarantującym udział w LE :doh:

- FalsoVero
- Juventino
Juventus jest bez formy ale to wszyscy wiemy, ale takie mecze rządzą się własnymi prawami. Jest to inne nastawienie, większy młyn na trybunach. Chciałbym zobaczyć ładny mecz dla oka i wygraną naszej drużyny taki prezent z okazji urodzin które będę obchodził dzień po meczu.
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Łoles
- Juventino
Będzie to spotkanie dwóch największych rozczarowań bieżącego sezonu to jest pewne.
Natomiast co do wyniku to mam nadzieję na zwycięstwo.
Natomiast co do wyniku to mam nadzieję na zwycięstwo.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Odkąd Del Neri siedzi na ławce nie widziałem jeszcze żebyśmy grali "pięknie"FalsoVero pisze:Juventus jest bez formy ale to wszyscy wiemy, ale takie mecze rządzą się własnymi prawami. Jest to inne nastawienie, większy młyn na trybunach. Chciałbym zobaczyć ładny mecz dla oka i wygraną naszej drużyny taki prezent z okazji urodzin które będę obchodził dzień po meczu.
także nie spodziewam się kokosów. Wymęczone 1:0 ewentualnie
- juventusprzemek
- Juventino
W końcu obejrzę Juve w telewizji bo mimo dobrego internetu 20 Mb/s to nie które transmisje mnie dobijały. Jakość no i momenty zacinki meczu, padł gol a na powtórce się zacieło i nie zobaczyłem bramki.
W tym meczu warto by było pokombinować ze składem i sprawdzić niektórych na innych pozycjach.
W tym meczu warto by było pokombinować ze składem i sprawdzić niektórych na innych pozycjach.
- Fonczek1947
- Juventino
To mogłeś oglądać pierwsze 5 meczy Juve w tym sezonie. Już nie przesadzajmy. Graliśmy chyba najładniejszą piłkę w serie a.lenor pisze:Odkąd Del Neri siedzi na ławce nie widziałem jeszcze żebyśmy grali "pięknie"FalsoVero pisze:Juventus jest bez formy ale to wszyscy wiemy, ale takie mecze rządzą się własnymi prawami. Jest to inne nastawienie, większy młyn na trybunach. Chciałbym zobaczyć ładny mecz dla oka i wygraną naszej drużyny taki prezent z okazji urodzin które będę obchodził dzień po meczu.
także nie spodziewam się kokosów. Wymęczone 1:0 ewentualnie