Stroje kąpielowe dla kobiet Juventusu FC

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Czy chciałbyś podarować swojej kobiecie strój kąpielowy Juventusu?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Icu'

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2010, 16:23

Witam wszystkich

Wiem, iż w obecnym czasie każdy z Was jest zaabsorbowany telenowelą z udziałem Diego jednak chciałbym na moment Was od tego oderwać i proszę Was o pomoc w jednej kwestii. Jakiś czas temu widziałem na forum JP u jednego z użytkowników,zamieszczoną w sygnaturze pewną wyimaginowaną dziewczynę z japońskiej mangi w stroju kąpielowym Juve. Nie jestem żadnym fanem mangi ale ów strój który na niej zobaczyłem zrobił na mnie piorunujące wrażenie mimo tego iż była to tylko manga (nie miejcie mnie za wariata :lol:). Od tamtego czasu prześladują mnie myśli o tym by znaleźć strój kąpielowy Juve tego typu i kupić go mojej ukochanej (wiem, że wakacje już za pasem- jednak dopiero teraz odważyłem się napisać o tym na forum :roll: :smile: ). Normalnie duma by mnie rozpierała gdyby nosiła go będąc ze mną na plaży ;D

No ale przechodząc do sedna sprawy chciałbym aby ktokolwiek kto widział wyżej wspomnianą przeze mnie dziewczynę z mangi w stroju kąpielowym wskazał jej adres url lub zamieścił ją w tym temacie.

Swoimi przemyśleniami chciałbym zainicjować mam nadzieję przyszłą akcję ze strojami kąpielowymi Juve dla kobiet. (Najpierw niech skończy się akcja z longsleevami ;) )

Mimo wszystko zapraszam do dyskusji co sądzicie na ten temat, chciałbym wysłuchać wszystkie za i przeciw. Kto byłby za i kto przeciw takiej akcji? I oczywiście do dyskusji wzywam wszystkie drogie Panie istniejące na tym forum ;)
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2010, 16:50 przez Icu', łącznie zmieniany 1 raz.

tabo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2010, 16:45

Nie ma czegoś takiego jak Juventus Turyn :angry:

Jeśli po akcji będą zdjęcia w otrzymanym produkcie to jestem za :smile:
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2010, 16:48 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2010, 16:47

Ankieta powinna mieć nieco inny tytuł:
Czy Twoja kobieta założyłaby na siebie strój kąpielowy Juventusu?

A ja wolę bez, sorry.

Icu'

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 sierpnia 2010, 16:55

tabo89 pisze:Nie ma czegoś takiego jak Juventus Turyn
Wybacz chwilę dekoncentracji :) już poprawione
szczypek pisze:Ankieta powinna mieć nieco inny tytuł:
Czy Twoja kobieta założyłaby na siebie strój kąpielowy Juventusu?
To załóż taką ankietę ;) moja by założyła taki strój bez problemu. Oczywiście jakiejś tandety żadna kobieta nie założy, tutaj liczyłbym na bardziej gustowny projekt.

ODPOWIEDZ