Longsleevy-Lublin
- Darius19
- Juventino
Witam mam pytanie czy ktoś z lublina pisze się na longi od Faji69 jeśli tak to proszę o info w tym poście. Bo mam z nim kontakt i mógłbym z nim się spotkać i odebrać też dla was i przekazałbym na najbliższym meczu juve w tiffosi po otrzymaniu ich od faji. Pisze się ktoś na to wiadomo taka osoba dostanie longa wcześniej bo nie będzie musiał czekać na pocztę. Czekam na chętnych. Oczywiście to tylko propozycja.
Według tego co pisał Faja to zapisy potrwają jeszcze do końca sierpnia a od początku września mają być zbierane wpłaty przez ok. 2-3 tygodnie. Więc doliczając jeszcze czas jaki zajmie szycie to na pewno longi wyjdą na koniec września początek października.A więc zaczynamy wpłaty przypominam osoby którym ja longi dostarczam wpłacają tylko za longi a za przesyłkę nie płacicie.
Według tego co pisał Faja to zapisy potrwają jeszcze do końca sierpnia a od początku września mają być zbierane wpłaty przez ok. 2-3 tygodnie. Więc doliczając jeszcze czas jaki zajmie szycie to na pewno longi wyjdą na koniec września początek października.A więc zaczynamy wpłaty przypominam osoby którym ja longi dostarczam wpłacają tylko za longi a za przesyłkę nie płacicie.
Ostatnio zmieniony 04 września 2010, 22:00 przez Darius19, łącznie zmieniany 2 razy.
FORZA JUVE
- livinglegend
- Juventino
Zdaje się że i ja wezmę udział w tym przedsięwzięciu.
- Darius19
- Juventino
Dokładnie 30 września :C Ale bez obaw i tak wcześniej nie dadzą rady. Do końca sierpnia pewnie będą zapisy, później z tydzień albo 2 na zebranie gotówki i w końcu żeby zrobili tyle koszulek bo pewnie będzie ponad 100 to jeszcze ze 2 tygodnie. Więc i tak przed końcem września się nie wyrobią. Przynajmniej takie jest moje zdanie. No chyba, że faja planuje to wcześniej zakończyć.
FORZA JUVE
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ale jak chcesz odebrać jak nie chodzisz na mecze, a to będzie jedyna okazja?luzny86 pisze:Ja się piszę na czarnego longa (rozmiar S lub M), ale mógłbym go odebrać w październiku dopiero. Także jak byłyby gotowe na październik to spoko.

- luzny86
- Juventino
A gdzie napisałem, że na mecze nie będę chodził? Kwestia jest taka, że pod koniec września wyjeżdżam i wracam w październiku i dopiero wtedy mógłbym odebrać longa. No chyba, że longi byłyby gotowe przed 20 września, to wtedy mógłbym odebrać przy okazji na jakimś meczu, np na czwartkowym meczu ze Sturmem, ale wątpie aby były już gotowe:P
- Darius19
- Juventino
Więc zapraszamy kolegę na mecze juve. Ja będę od października ale kolega może zacząć już we czwartek na Ligę Europejską. Szczegóły w zakładce lublin wypady na mecze. Co do longów wszystko zależy od tego kiedy zbierzemy gotówkę. Ale mam rozumieć, że tobie też przywieźć jakby coś??Dragon pisze:Ale jak chcesz odebrać jak nie chodzisz na mecze, a to będzie jedyna okazja?luzny86 pisze:Ja się piszę na czarnego longa (rozmiar S lub M), ale mógłbym go odebrać w październiku dopiero. Także jak byłyby gotowe na październik to spoko.
FORZA JUVE