Konkurs Drużyna Neosport.pl - Prośba do kibiców
- Railis
- Qualità Juventino
Zwracam się z prośbą do wszystkich kibiców Juventusu o pomoc. Otóż sprawa jest taka, że mój lokalny klub bierze udział w konkursie organizowanym przez Neosport. Jest szansa, że wygramy nowe stroje dla swojej drużyny, a sytuacja nie jest wesoła, gdyż ze względu na prestiż ligi (A klasa) ciężko o sponsora.
Zatem:
1. Trzeba się zarejestrować na neosport.pl, co może oczywiście przydać się również w przyszłości.
2. Wejść w LINK i w pole "nazwa drużyny" wpisać dokładnie "LKS BOBROWA", a w drugie pole swój adres email, lub nazwę użytkownika.
Wiem, że zawsze można było liczyć na pomoc kibiców, dlatego nieśmiało wystosowałem tą prośbę. Jeżeli nie macie innego faworyta, to zagłosujcie. <: Serdecznie pozdrawiam w imieniu swoim i miejscowego klubu.
Zatem:
1. Trzeba się zarejestrować na neosport.pl, co może oczywiście przydać się również w przyszłości.
2. Wejść w LINK i w pole "nazwa drużyny" wpisać dokładnie "LKS BOBROWA", a w drugie pole swój adres email, lub nazwę użytkownika.
Wiem, że zawsze można było liczyć na pomoc kibiców, dlatego nieśmiało wystosowałem tą prośbę. Jeżeli nie macie innego faworyta, to zagłosujcie. <: Serdecznie pozdrawiam w imieniu swoim i miejscowego klubu.
- mnowo
- Qualità Juventino
Pfff... chyba żartujesz! Nie po to chodzę na każdy mecz LSK BOBROWA i zgrywam wszystkie ligowe na DVD, żebym teraz głosował na kogoś innego!Railis pisze:Jeżeli nie macie innego faworyta, to zagłosujcie. <: Serdecznie pozdrawiam w imieniu swoim i miejscowego klubu.
TYLKO LKS BOBROWA!!!
- tabo89
- Juventino
Przy okazji konto założone i głos oddany, jak na razie mamy pierwsze miejsce.
Mnie nie trzeba było namawiać w końcu nie od dziś na stronie startowej mam nie JP a:
http://lksbobrowa1995.futbolowo.pl/lksbobrowa1995/

Mnie nie trzeba było namawiać w końcu nie od dziś na stronie startowej mam nie JP a:
http://lksbobrowa1995.futbolowo.pl/lksbobrowa1995/
- Brutalo
- Juventino
- Railis
- Qualità Juventino
Dziękuję bardzo za głosy. Obiecuję wszystkim darmowe wejściówki i nawet będzie można zajrzeć do szatni. \o/
Jak tylko jego synek zrobi nowe, to się do Ciebie odezwę. <:mnowo pisze:Railis, obiecaj za to mi proporczyk z podpisem Gładowskiego, bo nie idzie nigdzie dorwać. Na Allegro ostatni poszedł za trzy kafle...
- -10-
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Korzystając z okazji chciałbym prosić tych, którzy jeszcze wahają się na kogo oddać głos, jutro do gry wejdzie ekipa Nogatu Malbork. Tuż po pojawieniu się zespołu w rankingu wrzucę bezpośredni link. Drużyna założona w 2009 roku, okupuje ostatnie miejsce w Klasie B. W pierwszej edycji próbowali swoich sił w konkursie jednak bez rezultatu. Zawodnicy posiadają koszulki domowe, które trener wziął na kredyt i w dalszym ciągu je spłaca, wraz z zawodnikami, którzy miesięcznie płacą 20 zł, które przeznaczają na spłatę koszulek, sędziów, opiekę medyczną i transport na wyjazdy, także byliby ogromnie szczęśliwi gdyby zdobyli piłki czy nawet koszulki "wyjazdowe" za darmo. Za wszelkie głosy wdzięczni będą zawodnicy TP Nogat Malbork.
Z Juventusem od 1997 roku.
- Railis
- Qualità Juventino
Ranking nie jest aktualizowany od przedwczoraj, także nie wiem. Potrzeba około 300 głosów, ale myśle, że mniej też powinno dać oczekiwany rezultat. Dziękuję pięknie za wszystkie oddane głosy. <:stahoo pisze:Dla LKS BOBROWA dostałem kartkę!!!! Ale było warto!!!Tylko LKS BOBROWA!!!
ps. Jest tam jakis ranking, jak stoicie, które miejsce, ile brakuje itd?
- -10-
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Przepraszam za małe opóźnienie. Nie mogłem wcześniej wrzucić, ponieważ trener zespołu dowiedział się o tym, że "klub" zalega z pieniędzmi (dla większości mogą wydawać się śmieszne) i w związku z tym może zostać niedopuszczony do rundy rewanżowej. Postanowiliśmy, że w dalszym ciągu będziemy kontynuować to co zeszłego lata zostało reaktywowane. Wielki entuzjazm towarzyszył tej inicjatywie, mieli być sponsorzy dziś Nas unikają i sami musimy wkładać z własnej kieszeni. Niektórzy ludzie tylko czekają na moment, w którym nastąpi szybki koniec zespołu, ale wierzymy głęboko, że i takim utrzemy nosa. Pod tym linkiem w rubryczce nazwa zespołu chętni wpisują: Nogat Malbork. Za wszelkie głosy dziękują serdecznie zawodnicy Nogatu Malbork wraz z trenerem.
Z Juventusem od 1997 roku.