bilety na mecz Ajax - JUVENTUS
- marchewkowy
- Juventino
Chciałem się dowiedzieć czy ktoś orientuje się czy trudno jest zdobyć bilet na europejskie puchary i jak ewentualnie to zrobić bez pośredników z portali internetowych, którzy za każdy mecz chcą nas <kibiców> uszczuplić przynajmniej o 150 euro...
Chciałbym się wybrać na ten mecz, ale nie mam zielonego pojęcia czy uda mi się zdobyć bilet i czy w ogóle jest jakaś szansa na zobaczenie Bianconerich na żywo:D
Chciałbym się wybrać na ten mecz, ale nie mam zielonego pojęcia czy uda mi się zdobyć bilet i czy w ogóle jest jakaś szansa na zobaczenie Bianconerich na żywo:D
- marchewkowy
- Juventino
Raczej Kowalski...ale myślałem, że może jakoś drogą pantoflową... np. przez osobę mieszkającą gdzieś w Amsterdamie lub okolicach:)
A nie wiesz ile może kosztować taki bilet kupując bezpośrednio "w kasie" Ajaxu?!
A nie wiesz ile może kosztować taki bilet kupując bezpośrednio "w kasie" Ajaxu?!
- Subiskiin
- Juventino
Moj kolega, kibic Sportingu byl na meczu Hertha - Sporting i kupowal w Berlinie, godzine przed meczem. Zabulil 18 euro czyli kolo 75 zeta. Gorzej z dojazdem, wtedy to zabulil ostromarchewkowy pisze:Chciałem się dowiedzieć czy ktoś orientuje się czy trudno jest zdobyć bilet na europejskie puchary i jak ewentualnie to zrobić bez pośredników z portali internetowych, którzy za każdy mecz chcą nas <kibiców> uszczuplić przynajmniej o 150 euro...

- Subiskiin
- Juventino
A to nie pewniak? Przeciez stadion Ajaxu jest duzy, a kibicow nie bedzie az tak po brzegi. Znaczy, najwierniejsi kibice zawsze jezdza na wyjazdy, ale myslisz ze bedzie tylu tzw "piknikow" ze nie bedzie nawet 1 biletu dla niego? 

- marchewkowy
- Juventino
Jeden to mało :-D ale dzięki za pozytywne myślenie. Tak czy inaczej jedziemy, a jak będzie to się okaże. Dam znać :-D Jest jeszcze troche czasu więc czekam na wszystkie przydatne informacje.
- Brutalo
- Juventino
Według informacji z serwisu www.eredivisie.pl Amsterdam Arena ma pojemność 51,638, a średnia liczba widzów w tym sezonie to 48,430... Spotykałem się już wcześniej z opiniami o wzorowej frekwencji w Amsterdamie, tak więc osobiście nie ryzykował bym podróży w nadziei że kupię bilet w kasach. A już na pewno nie w dniu meczu... Sądzę że spragniona sukcesów amsterdamska publiczność dopiszę w meczu Ligi Europejskiej z tak utytułowanym przeciwnikiem. A pierwszeństwo na bilety Ligi Mistrzów (o ile się nie mylę) mają ludzie z karnetami na sezon... Bynajmniej tak chyba jest z Juve i Olimpico...Subiskiin pisze:A to nie pewniak? Przeciez stadion Ajaxu jest duzy, a kibicow nie bedzie az tak po brzegi. Znaczy, najwierniejsi kibice zawsze jezdza na wyjazdy, ale myslisz ze bedzie tylu tzw "piknikow" ze nie bedzie nawet 1 biletu dla niego?
- LegiaJuveDenHaag
- Juventino
Nie wiem gdzie założyć temat więc robię to tu:
Czy wybiera się ktoś na mecz Ajax Amsterdam-Juve 18.02.2010 ??
Jeżeli znalazło by się 10osób transport mogę załatwić.
Byłby ktoś chętny????
Mogę też dołączyć się po prostu do kogoś.
Byłby ktoś chętny????
- K.
- Juventino
Ja jestem chętny (jeżeli masz transportLegiaJuveDenHaag pisze:Nie wiem gdzie założyć temat więc robię to tu:
Byłby ktoś chętny????

Jeżeli ktoś weźmie na swoje barki załatwienie jednego i drugiego ja chętnie się przejadę.

- LegiaJuveDenHaag
- Juventino
Bilety normalnie kupi się w kasie,tam jest cywilizacja nie to co u nas jedziesz na drugi koniec Polski i nie wiesz czy wejdziesz,zresztą dla zagorzałego fana jednego bądź drugiego klubu nie ma rzeczy nie możliwych.
Transport jest do ogarnięcia Mercedes 18miejsc,klima,dvd, kierowca jak najbardziej na plus.Pisać kto byłby chętny
Transport jest do ogarnięcia Mercedes 18miejsc,klima,dvd, kierowca jak najbardziej na plus.Pisać kto byłby chętny
- K.
- Juventino
Pytanie jak to cenowo wygląda, bo już jest taki jeden co chce łatwo i szybko zarobić:
http://www.wintour.pl/
"Koszt przejazdu do Mediolanu i powrót do Wrocławia to jedyne 650 zł brutto!!!" :rotfl:
"Koszt przejazdu do Mediolanu i powrót do Wrocławia to jedyne 650 zł brutto!!!" :rotfl:

- drozdi
- Juventino
Ja proponuję żeby tutaj zgłaszały się osoby spoza JPC ponieważ myślę, że zarząd nam takiego rarytasu nie odpuściLegiaJuveDenHaag pisze:Nie wiem gdzie założyć temat więc robię to tu:
Byłby ktoś chętny????

- LegiaJuveDenHaag
- Juventino
Brutalo pisze:Według informacji z serwisu www.eredivisie.pl Amsterdam Arena ma pojemność 51,638, a średnia liczba widzów w tym sezonie to 48,430... Spotykałem się już wcześniej z opiniami o wzorowej frekwencji w Amsterdamie, tak więc osobiście nie ryzykował bym podróży w nadziei że kupię bilet w kasach. A już na pewno nie w dniu meczu... Sądzę że spragniona sukcesów amsterdamska publiczność dopiszę w meczu Ligi Europejskiej z tak utytułowanym przeciwnikiem. A pierwszeństwo na bilety Ligi Mistrzów (o ile się nie mylę) mają ludzie z karnetami na sezon... Bynajmniej tak chyba jest z Juve i Olimpico...Subiskiin pisze:A to nie pewniak? Przeciez stadion Ajaxu jest duzy, a kibicow nie bedzie az tak po brzegi. Znaczy, najwierniejsi kibice zawsze jezdza na wyjazdy, ale myslisz ze bedzie tylu tzw "piknikow" ze nie bedzie nawet 1 biletu dla niego?
Brutalo,ale sektor kibiców gości to gości,a nie Ajaxu także jak biletu nie kupisz???
Zawsze jakiś bilet się znajdzie nie martw się.Dla chcącego nic trudnego.
2 POST:
kyle666 pisze:Pytanie jak to cenowo wygląda, bo już jest taki jeden co chce łatwo i szybko zarobić:
Ja nie chce zarobić wyjazd kosztuje Cię 300zł w dwie strony(taniej autokarów nawet nie znajdziesz).Jadę dlatego bo Legię i Juve mam w sercu!!!!
Jest Bus Mercedes 18 miejsc,klima,dvd
- K.
- Juventino
300zł dla 10 czy 18 osób?LegiaJuveDenHaag pisze:Ja nie chce zarobić wyjazd kosztuje Cię 300zł w dwie strony(taniej autokarów nie znajdziesz).Jadę dlatego bo Legię i Juve mam w sercu!!!!
===========
Krótka informacja, dla pragnących wybrać się na mecz Ajax - Juventus, który zostanie rozegrany 18 lutego w Amsterdamie. Otóż początek sprzedaży biletów rozpocznie się we wtorek 12 stycznia 2010 r. Aby móc zakupić bilety potrzebna będzie oczywiście CC na którą będzie można zakupić maksymalnie 4 wejściówki.(...)
http://www.ajaxpoland.com/index.php?dzial=news&id=31