bilety na mecz Ajax - JUVENTUS

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
marchewkowy

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 10:44

Chciałem się dowiedzieć czy ktoś orientuje się czy trudno jest zdobyć bilet na europejskie puchary i jak ewentualnie to zrobić bez pośredników z portali internetowych, którzy za każdy mecz chcą nas <kibiców> uszczuplić przynajmniej o 150 euro...
Chciałbym się wybrać na ten mecz, ale nie mam zielonego pojęcia czy uda mi się zdobyć bilet i czy w ogóle jest jakaś szansa na zobaczenie Bianconerich na żywo:D

tanhayi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 14:34

Jeśli jestes bogaty..to załatwisz sobie, ale dla zwykłego przeciętnego Kowalskiego bilety zdobyć jest ciężko. Łatwiej jest się zapisać do JPC...

marchewkowy

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 19:58

Raczej Kowalski...ale myślałem, że może jakoś drogą pantoflową... np. przez osobę mieszkającą gdzieś w Amsterdamie lub okolicach:)
A nie wiesz ile może kosztować taki bilet kupując bezpośrednio "w kasie" Ajaxu?!

Subiskiin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 20:06

marchewkowy pisze:Chciałem się dowiedzieć czy ktoś orientuje się czy trudno jest zdobyć bilet na europejskie puchary i jak ewentualnie to zrobić bez pośredników z portali internetowych, którzy za każdy mecz chcą nas <kibiców> uszczuplić przynajmniej o 150 euro...
Chciałbym się wybrać na ten mecz, ale nie mam zielonego pojęcia czy uda mi się zdobyć bilet i czy w ogóle jest jakaś szansa na zobaczenie Bianconerich na żywo:D
Moj kolega, kibic Sportingu byl na meczu Hertha - Sporting i kupowal w Berlinie, godzine przed meczem. Zabulil 18 euro czyli kolo 75 zeta. Gorzej z dojazdem, wtedy to zabulil ostro :D Mysle ze tu nie powinno byc duzej roznicy. No moze cena wieksza, bo nie mecz grupowy, tylko juz pucharowy. Cos kolo 100 zl mysle.

tanhayi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 21:07

Subiskiin, domyślam się że chodziło mu raczej o bilet na pewniaka.

Subiskiin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 21:24

A to nie pewniak? Przeciez stadion Ajaxu jest duzy, a kibicow nie bedzie az tak po brzegi. Znaczy, najwierniejsi kibice zawsze jezdza na wyjazdy, ale myslisz ze bedzie tylu tzw "piknikow" ze nie bedzie nawet 1 biletu dla niego? :think:

marchewkowy

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 21:28

Jeden to mało :-D ale dzięki za pozytywne myślenie. Tak czy inaczej jedziemy, a jak będzie to się okaże. Dam znać :-D Jest jeszcze troche czasu więc czekam na wszystkie przydatne informacje.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2009, 21:31

Subiskiin pisze:A to nie pewniak? Przeciez stadion Ajaxu jest duzy, a kibicow nie bedzie az tak po brzegi. Znaczy, najwierniejsi kibice zawsze jezdza na wyjazdy, ale myslisz ze bedzie tylu tzw "piknikow" ze nie bedzie nawet 1 biletu dla niego? :think:
Według informacji z serwisu www.eredivisie.pl Amsterdam Arena ma pojemność 51,638, a średnia liczba widzów w tym sezonie to 48,430... Spotykałem się już wcześniej z opiniami o wzorowej frekwencji w Amsterdamie, tak więc osobiście nie ryzykował bym podróży w nadziei że kupię bilet w kasach. A już na pewno nie w dniu meczu... Sądzę że spragniona sukcesów amsterdamska publiczność dopiszę w meczu Ligi Europejskiej z tak utytułowanym przeciwnikiem. A pierwszeństwo na bilety Ligi Mistrzów (o ile się nie mylę) mają ludzie z karnetami na sezon... Bynajmniej tak chyba jest z Juve i Olimpico...

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
LegiaJuveDenHaag

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2010, 10:56

Nie wiem gdzie założyć temat więc robię to tu:
Czy wybiera się ktoś na mecz Ajax Amsterdam-Juve 18.02.2010 ??
Jeżeli znalazło by się 10osób transport mogę załatwić.
Byłby ktoś chętny????
Mogę też dołączyć się po prostu do kogoś.

K.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2010, 11:04

LegiaJuveDenHaag pisze:Nie wiem gdzie założyć temat więc robię to tu:
Byłby ktoś chętny????
Ja jestem chętny (jeżeli masz transport :D ). Ale największym problemem chyba będzie kwestia biletów na mecz.

Jeżeli ktoś weźmie na swoje barki załatwienie jednego i drugiego ja chętnie się przejadę.

Obrazek
LegiaJuveDenHaag

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2010, 11:50

Bilety normalnie kupi się w kasie,tam jest cywilizacja nie to co u nas jedziesz na drugi koniec Polski i nie wiesz czy wejdziesz,zresztą dla zagorzałego fana jednego bądź drugiego klubu nie ma rzeczy nie możliwych.
Transport jest do ogarnięcia Mercedes 18miejsc,klima,dvd, kierowca jak najbardziej na plus.Pisać kto byłby chętny

K.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2010, 12:02

Pytanie jak to cenowo wygląda, bo już jest taki jeden co chce łatwo i szybko zarobić:

http://www.wintour.pl/

"Koszt przejazdu do Mediolanu i powrót do Wrocławia to jedyne 650 zł brutto!!!" :rotfl:

Obrazek
drozdi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2010, 12:13

LegiaJuveDenHaag pisze:Nie wiem gdzie założyć temat więc robię to tu:
Byłby ktoś chętny????
Ja proponuję żeby tutaj zgłaszały się osoby spoza JPC ponieważ myślę, że zarząd nam takiego rarytasu nie odpuści :P choć pewnie i tak będę miał lipę z hajsem :angry:

Obrazek
LegiaJuveDenHaag

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2010, 12:41

Brutalo pisze:
Subiskiin pisze:A to nie pewniak? Przeciez stadion Ajaxu jest duzy, a kibicow nie bedzie az tak po brzegi. Znaczy, najwierniejsi kibice zawsze jezdza na wyjazdy, ale myslisz ze bedzie tylu tzw "piknikow" ze nie bedzie nawet 1 biletu dla niego? :think:
Według informacji z serwisu www.eredivisie.pl Amsterdam Arena ma pojemność 51,638, a średnia liczba widzów w tym sezonie to 48,430... Spotykałem się już wcześniej z opiniami o wzorowej frekwencji w Amsterdamie, tak więc osobiście nie ryzykował bym podróży w nadziei że kupię bilet w kasach. A już na pewno nie w dniu meczu... Sądzę że spragniona sukcesów amsterdamska publiczność dopiszę w meczu Ligi Europejskiej z tak utytułowanym przeciwnikiem. A pierwszeństwo na bilety Ligi Mistrzów (o ile się nie mylę) mają ludzie z karnetami na sezon... Bynajmniej tak chyba jest z Juve i Olimpico...

Brutalo,ale sektor kibiców gości to gości,a nie Ajaxu także jak biletu nie kupisz???
Zawsze jakiś bilet się znajdzie nie martw się.Dla chcącego nic trudnego.

2 POST:

kyle666 pisze:Pytanie jak to cenowo wygląda, bo już jest taki jeden co chce łatwo i szybko zarobić:

http://www.wintour.pl/

"Koszt przejazdu do Mediolanu i powrót do Wrocławia to jedyne 650 zł brutto!!!" :rotfl:

Ja nie chce zarobić wyjazd kosztuje Cię 300zł w dwie strony(taniej autokarów nawet nie znajdziesz).Jadę dlatego bo Legię i Juve mam w sercu!!!!
Jest Bus Mercedes 18 miejsc,klima,dvd

K.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2010, 12:46

LegiaJuveDenHaag pisze:Ja nie chce zarobić wyjazd kosztuje Cię 300zł w dwie strony(taniej autokarów nie znajdziesz).Jadę dlatego bo Legię i Juve mam w sercu!!!!
300zł dla 10 czy 18 osób?

===========

Krótka informacja, dla pragnących wybrać się na mecz Ajax - Juventus, który zostanie rozegrany 18 lutego w Amsterdamie. Otóż początek sprzedaży biletów rozpocznie się we wtorek 12 stycznia 2010 r. Aby móc zakupić bilety potrzebna będzie oczywiście CC na którą będzie można zakupić maksymalnie 4 wejściówki.(...)

http://www.ajaxpoland.com/index.php?dzial=news&id=31

Obrazek
ODPOWIEDZ