Sparing: Al-Ittihad 2-2 JUVENTUS
- tabo89
- Juventino

mecz towarzyski: نادي الاتحاد vs يوفنتوس
Czas:
2009-12-30 (środa)
godzina 18:15
Miejsce:
Stadion Księcia Abdullaha, Dżudda
O przeciwniku:
Pełna nazwa: Ittihad club - نادي الاتحاد
Przydomek: Itti, Tygrysy
Data założenia: 1927
WIĘCEJ
Sukcesy:
* mistrz Arabii Saudyjskiej – 6 razy – 1982, 1997, 1999, 2000, 2001, 2003, 2007
* Puchar Króla Arabii Saudyjskiej – 6 razy – 1958, 1959, 1960, 1963, 1967, 1988
* Puchar Następcy Tronu – 7 razy – 1958, 1959, 1963, 1991, 1997, 2001, 2004
* Azjatycka Liga Mistrzów – 2 razy – 2004, 2005
* Azjatycki Puchar Zdobywców Pucharów – 1 raz – 1999
* Arabska Liga Mistrzów – 1 raz – 2005
Mecz na żywo w TV:
يوفنتوس القناة (Juventus Channel)
Saudi Sports
źródła: www.juvepoland.com, www.liveonsat.com , www.wikipedia.pl , www.wikipedia.en, www.mtranslator.pl
wszelkie błędy proszę kierować na PW - na pewno wprowadzę poprawki :-D
-----------------------------------------------------------------------------------
Ostatni mecz w roku 2009. Ostatnio delikatnie mówiąc wyniki Juve nie są zadowalające ale mam nadzieje, że odpoczynek, przerwa świąteczna pomoże drużynie i zwycięstwa rozpoczną od meczu towarzyskiego i później już poleci z górki w SerieA, Copa Italia i Lidze Europejskiej. Bo jeśli nic się nie zmieni w naszej grze ciemno widzę przyszłość..
Ostatnio zmieniony 03 stycznia 2010, 21:14 przez tabo89, łącznie zmieniany 13 razy.
- stahoo
- Juventino
نادي الاتحاد to klasowy przeciwnik. Spodziewam się pogromu. Może zamurujemy bramke jakimś ustawienie 6-4-0, dostaniemy tylko 2-3 gole, nie ośmieszymy się bardzo mocno i wrócimy do domu?
Niech Ferrara przez święta przemysli wszystko i wyciagnie prawidłowe wnioski. Zarząd niech nie myśli, bo i tak nic to nie da.
Niech Ferrara przez święta przemysli wszystko i wyciagnie prawidłowe wnioski. Zarząd niech nie myśli, bo i tak nic to nie da.
- Franek1897
- Juventino
Heh jest to tylko mecz towarzyski, więc zapewne zagramy 'rezerwami'.. Chociaż patrząc teraz na nasz skład to większość grajków nadaję się na rezerwę.. Ale mam nadzieję, jak i większość z Was chyba, że w końcu coś się zmieni, że po świętach zaczniemy grać na miarę prawdziwego Juve, który walczył przez cały mecz, przez pełne 90 minut. Tego życzę sobie i Wam. Niech ten sparing będzie początkiem odrodzonego Juve!!
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
"To moja walka, moje życie. Nigdy na dnie-zawsze na szczycie!!!"
- ^Slim^
- Juventino
Albo lepiej: 7-2-1-1stahoo pisze:نادي الاتحاد to klasowy przeciwnik. Spodziewam się pogromu. Może zamurujemy bramke jakimś ustawienie 6-4-0, dostaniemy tylko 2-3 gole, nie ośmieszymy się bardzo mocno i wrócimy do domu?
Obrona: Caseres, Kielon
Pomoc: Diego
Atak: Treze
Reszta niech stoi na linii bramkowej i próbuje zbijać piłki
But srsly, mamy szansę przełamać serię 6ciu niewygranych meczy z rzędu

- Sajan
- Juventino
Piłkarze dostaną pod choinkę nowe buty samograjki bedzie od stycznia cud miód i malina
A Amauriego ogolą na łyso bo na boisku częściej się martwi i poprawia włosy niż walczy o piłkę i o wyniki będziemy spokojni
Nie ale wymianę trzeba zacząć od góry nie od trenera

Nie ale wymianę trzeba zacząć od góry nie od trenera

- Vincitore
- Juventino
Wygramy ten mecz, tym samym wychodząc z głębokiego kryzysu, Ferrara zdobędzie votum zaufania na najbliższe 10 kolejek a Secco z Blankiem przybiją sobie wspólnie piąteczkę w mediach, mówiąc że mieli racje że transfery nie są potrzebne, dodając że Ciro to fachowiec najwyższej klasy.
- Franek1897
- Juventino
no, żeby się spełniło to co piszesz to będę bardzo zadowolony hehe 8)
"To moja walka, moje życie. Nigdy na dnie-zawsze na szczycie!!!"
- Juventino79
- Juventino
A ja sądzę ,że zagramy tak:
Manninger
Caceres,Kielon,Legro,Canna,Molinaro,De Ceglie,Grosso
Żeby jeszcze wzmocnić ofensywę to Diego
A do wykończenia ewentualnych akcji Amauri/Treze
Taktyka prosta - byle przetrwać. Ewentualna akcja w meczu ,może z zaskoczenia Treze coś walnie.
Manninger
Caceres,Kielon,Legro,Canna,Molinaro,De Ceglie,Grosso
Żeby jeszcze wzmocnić ofensywę to Diego
A do wykończenia ewentualnych akcji Amauri/Treze
Taktyka prosta - byle przetrwać. Ewentualna akcja w meczu ,może z zaskoczenia Treze coś walnie.
- Majos
- Juventino
Mecz towarzyski. jest jeszcze do niego trochę czasu, pewnie zagrają głębokie rezerwy, niczego innego się nie spodziewam. To typowy mecz dla kasy, oby się tylko nasi piłkarze nie pohańbili. Zakończmy ten rok w spokoju i skupmy się na bardziej ważnych spotkaniach.
- Medzeer
- Juventino
nie zagramy rezerwami, bo nikt nie przyszedlby na mecz, jestem pewny, ze mamy podpisany kontrakt z jakimis egzotycznymi sponsorami, ze sklad ma byc wystawiony z najlepszych piłkarzy. Inna sprawa, ze roznica pomiedzy tymi z pierwszego skladu, a tymi, ktorzy powinni grac w rezerwach jest mala, jesli nie napisac, ze zadna.
- stahoo
- Juventino
Tak, na kanale المملكة العربيّة السّعوديّةDiego10 pisze:Bedzie gdzies w TV /?
A Juventus Ch. przypadkiem nie ma meczy live?