Bilety na Juventus

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Weaver

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 listopada 2009, 14:16

Sorry jesli taki temat juz jest, nigdzie nie moglem znalezc.

Interesuje mnie informacja na temat pozyskiwania biletow na mecze Juventusu(chodzi akurat o mecz Juve-Udine, 22 listopada). Znalazlem pare stron internetowych gdzie sprzedaja takie bilety, jednak chcialbym sie dowiedziec jaka jest mozliwosc zakupu biletow w samym Turynie w dniu meczu, czy beda w ogole dostepne i jakich cen mozna sie spodziewac? Gdzie ich szukac? Czy tez jedyna opcja jest zamowienie przez neta, gdzie dochodzi niestety dosyc spory koszt wysylki. Jak juz, to moze macie jakies konkretne strony godne polecenia?

Rowniez ciekawi mnie ktore sektory stadionu sa polecane by miec dobra widocznosc na to co sie dzieje i jednoczesnie mozliwie najprzystepniejsza cene :)

Bede bardzo wdzieczny za wszelkie info.

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 09 listopada 2009, 14:27

Zacznij od lektury TEGO posta autorstwa Asty#8 .

Weaver

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 listopada 2009, 14:45

Jestem slepy :| No nic dzieki za skierowanie.

Tak sie sklada ze ta strone przez niego polecana http://www.listicket.it/ juz nawet obczajalem, troche mnie zniechecilo ze w ogole nie pojawia sie w ofercie mecz Juventusu, ale wyglada na to ze dopiero w najblizszy poniedzialek sie tam pojawi. Ogolnie opis jest interesujacy. Nadal jednak interesowaloby mnie info czy faktycznie w razie czego da sie kupic bilet na miejscu i w jakich cenach.

I zeby kompletnie nie marnowac tematu, to jeszcze powtorze pytanie o sektory stadionu, ktorego w drugim temacie nie ma. W jakie sektory mam celowac dla przede wszystkim dobrej widocznosci, potem jak najnizszej ceny.

ODPOWIEDZ