Cannavaro na dopingu?
- bendzamin
- Redaktor
http://goal.com/en/news/10/italy/2009/1 ... nti-doping
Jak donosi goal.com za La Repubblica i Sky Sport 24, Cannavaro wyszły pozytywne testy antydopingowe. Na razie trzeba poczekać na więcej info, bo piszą coś o leku na użądlenie.
Jak donosi goal.com za La Repubblica i Sky Sport 24, Cannavaro wyszły pozytywne testy antydopingowe. Na razie trzeba poczekać na więcej info, bo piszą coś o leku na użądlenie.
- wloski
- Juventino
I ja się pytam: gdzie byli rodzice :lol:?
Nie wierze, że Cannavaro brał cokolwiek, ponieważ słynął od zawsze zdobrego przygotowania fizycznego i czystości. To, że ma za uszami pewne problemy klubowe to zapomnijmy jako zawodnik nie wierzę, że brał koks to raz, dwa, że taka marka jak Juventus na pewno nie pozwoli sobie na powtórzenie problemu z przeszłości jakim były zarzuty wobec koksowania zawodników Juventusu w latach 90-tych.
Nie wierze, że Cannavaro brał cokolwiek, ponieważ słynął od zawsze zdobrego przygotowania fizycznego i czystości. To, że ma za uszami pewne problemy klubowe to zapomnijmy jako zawodnik nie wierzę, że brał koks to raz, dwa, że taka marka jak Juventus na pewno nie pozwoli sobie na powtórzenie problemu z przeszłości jakim były zarzuty wobec koksowania zawodników Juventusu w latach 90-tych.
Dokładnie to samo chciałem napisać.Lypsky pisze:W obecnej sytuacji brakuje nam tylko dyskwalifikacji dla Cannavaro, bomba
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- bendzamin
- Redaktor
E, chyba nas media trochę postraszyły
.
Podobno brał leki, bo go użądliła pszczoła. Juventus określił je jako "only an anti-allergen". Fabio nie zagra w meczu z Irlandią, ale na Cypr ma już wrócić. Jest teraz przesłuchiwany przez CONI w Turynie.
Podobno brał leki, bo go użądliła pszczoła. Juventus określił je jako "only an anti-allergen". Fabio nie zagra w meczu z Irlandią, ale na Cypr ma już wrócić. Jest teraz przesłuchiwany przez CONI w Turynie.
- pan Zambrotta
- Juventino
to juz wiem, czemu przymierzamy się do Campbella :lol:
- Juventus7
- Juventino
Piszą, że to lek zawiera tam jakieś niedozwolone środki. Pewnie zabrakło porozumienia po prostu. Wszystko się wyjaśni jestem tego pewien.
Alex Del Piero, juventino vero!

Juve , storia di ungrande amore...

Juve , storia di ungrande amore...

- Vincitore
- Juventino
Dokładnie o tym samym pomyślałem.pan Zambrotta pisze:to juz wiem, czemu przymierzamy się do Campbella :lol:
Trochę mało prawdopodobne mi się to wydaję, że po aferze przed meczem z Marsylią w 1998 roku powtórzyłby podobny krok.
- piotrinho1234...
- Juventino
Gdybyśmy stracili Cannavaro to ........nie chcę nawet o tym myśleć.Obyśmy nie musieli sprowadzać Campbella :?
- deszczowy
- Juventino
Tudzież Wawrzyniaka...piotrinho1234... pisze:Gdybyśmy stracili Cannavaro to ........nie chcę nawet o tym myśleć.Obyśmy nie musieli sprowadzać Campbella :?
- pan Zambrotta
- Juventino
oczywiście, że powinniśmy się martwić. Od ukąszenia pszczoły można przecież umrzeć.