Co sądziecie o Nirvanie?
- BIANCONERI
- Juventino
O śmierci Kurta nie wypowiadam się poniewaaż nie wiem jak to sie na prawde stało,sprawa była mocno zagmatfana.Lubie muzyke Nirvany,choć nie jestem jakims wielkim fanem..Uważam,że to był świetny zespół.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- BianconeriFan
- Juventino
Ja również wiele nie powiem na temat śmierci Kurta - zato powiem, że moje koleżanki - fanki Juve - uważają, że jest nieco podobny do Pavla Nedveda...
- Rasi
- Qualità Juventino
Doooooobry zespół. Grają naprawde świetną muze.
- juveluck
- Juventino
Ja o samym zespole mam male pojecie. Ale ich muzyka jest bardzi fajan czesto ich slucham. Maja kilka hitow ktore zna chyba kazdy. Takiemu zespolowi nalezy sie ogromne powazanie i pamiec. Szkoda ze rozpadli sie w taki sposob bo zapewne nagrali by jeszce bardzo duzo swietnej muzy

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Ozzy
- Milanista
Czas skrocic im cierpienia (jeden sam zdecydowal, zeby sie juz nie meczyc :twisted: ), jak to powiedzial Tom Aray'a ze Slayera.
Generalnie caly grunge to proste lojenie, chlopcy naucza sie trzech chwytow i o dziwo jeszcze ktos sie na to nabiera. Jeszcze te kretynskie hipsowsko, pacyfistyczne teksty.
Generalnie caly grunge to proste lojenie, chlopcy naucza sie trzech chwytow i o dziwo jeszcze ktos sie na to nabiera. Jeszcze te kretynskie hipsowsko, pacyfistyczne teksty.
Rossonero per la Vita.
- Gina
- Juventino
Jak dla mnie to ta zołza, jego zona się do śmierci Kurta przyczynila...
Co do mojego stosunku do Nirvany... nie przeszkadza mi, smell like teen spirit to byl glos pokolenia x, tametgo dziesieciolecia, that's it.
Ogolnie mnie taka muza nie bierze, ale mam wielu znajomych sluchajacych grunge'u i mi to nie przeszkadza
Co do mojego stosunku do Nirvany... nie przeszkadza mi, smell like teen spirit to byl glos pokolenia x, tametgo dziesieciolecia, that's it.
Ogolnie mnie taka muza nie bierze, ale mam wielu znajomych sluchajacych grunge'u i mi to nie przeszkadza

- YoUri`
- Qualità Juventino
Maja kilka naprawde doprych kawalkow, ale nie moge powiedziec zeby porywala mnie ich muzyka... Troche zbyt ograniczona do kilku akordow jak wspomnial Ozzy... No i co mozna powiedziec o zespole ktory wydal tak malo plyt a stal sie legenda ? Ale to glowei wlasnie za sprawa Cobaina i jego tajemniczej smierci...
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
NIRVANA to legenda! ! !
Wychowalem sie sluchajac Nirvany i wcale nie nazekam.W moich kregach punkrockowych nie znac ich to grzech 8) Co do Kurta to przeczytalem mase kasiazek na temat jego smierci i wedlug mnie napewno sie nie zabil---ktos sprytnie zamaskowal swoj udzial w tym przykrym zdazeniu(Countrey Love) :evil:
Mam ich wszystkie plyty i nie wstydze sie ich sluchac bo są NAJLEPSI.Ktora kapela 10 lat po rozpadzie nadal ma tylu wiernych fanów???ZADNA!!! :-D
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Najgorzej idzie mi to, co najlepiej umiem
I czuję się błogosławiony takim darem
Nasza paczka zawsze była
I zawsze będzie razem, do końca
Wychowalem sie sluchajac Nirvany i wcale nie nazekam.W moich kregach punkrockowych nie znac ich to grzech 8) Co do Kurta to przeczytalem mase kasiazek na temat jego smierci i wedlug mnie napewno sie nie zabil---ktos sprytnie zamaskowal swoj udzial w tym przykrym zdazeniu(Countrey Love) :evil:
Mam ich wszystkie plyty i nie wstydze sie ich sluchac bo są NAJLEPSI.Ktora kapela 10 lat po rozpadzie nadal ma tylu wiernych fanów???ZADNA!!! :-D
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Najgorzej idzie mi to, co najlepiej umiem
I czuję się błogosławiony takim darem
Nasza paczka zawsze była
I zawsze będzie razem, do końca
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nirvana to calkiem inny styL niz Quuen
Jeśli nie masz nic przeciwko temu,to wolałbym,żeby wszystko poszło w diabły
Jeśli nie masz nic przeciwko temu,wolałbym dać sobie z tym spokój
Jeśli nie masz nic przeciwko temu, wolałbym odejść